ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل اختلاف سرعت read و write هارد

hamidparadox
14-10-2013, 02:35
سلام
یکی از هاردهای اکسترنال بنده پورتش بد جوری آسیب دیده بود طوری که قابل تعمیر نیست همچنین کارت اون رو هم نتونستم گیر بیارم، به ناچار هارد 3.5 اینچی رو از داخل باکسش خارج کردم و روی pc نصب کردم .بعد از تخلیه هارد و فرمت اون متوجه شدم سرعت write روی این هارد خیلی پایینه (حدود 2 مگ) اماسرعت کپی از اون مثل سابقه (حدود 40مگ) علت این مورد به نظر شما چیه؟
یه نکته دیگه هم اینه تو قسمت hardware policies گزینه (enable write caching on device) اکتیو نمیشه
مارک هارد اکسترنال adata و مارک هارد داخلش هیتاچی هست به نظر شما راهی برای رفع این مشکل هست یا نه؟

متشکر:n12:

EXTREME
14-10-2013, 12:49
سلام
یکی از هاردهای اکسترنال بنده پورتش بد جوری آسیب دیده بود طوری که قابل تعمیر نیست همچنین کارت اون رو هم نتونستم گیر بیارم، به ناچار هارد 3.5 اینچی رو از داخل باکسش خارج کردم و روی pc نصب کردم .بعد از تخلیه هارد و فرمت اون متوجه شدم سرعت write روی این هارد خیلی پایینه (حدود 2 مگ) اماسرعت کپی از اون مثل سابقه (حدود 40مگ) علت این مورد به نظر شما چیه؟
یه نکته دیگه هم اینه تو قسمت hardware policies گزینه (enable write caching on device) اکتیو نمیشه
مارک هارد اکسترنال adata و مارک هارد داخلش هیتاچی هست به نظر شما راهی برای رفع این مشکل هست یا نه؟

متشکر:n12:

یک عکس از تب health نرم افزار hd tune بزارید

hamidparadox
14-10-2013, 18:14
فکر کنم وضعش خرابه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

hamidparadox
14-10-2013, 18:16
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

EXTREME
14-10-2013, 18:21

بله اوضاع هارد خراب است
بدسکتور هارو که میشه با فرمت سطح پایین و hdd regenerator درست کرد ولی delay sector و relocated sector نرم افزاری معمولا قابل حل نیست باید بره برای تعمیر

hamidparadox
14-10-2013, 18:27
به نظر شما میشه با پارتیشن بندی هارد مثلا به 6 قسمت، از 5 قسمت اون استفاده کرد؟

آیا این هارد قابل اطمینان هست یا نه؟

EXTREME
14-10-2013, 19:18
به نظر شما میشه با پارتیشن بندی هارد مثلا به 6 قسمت، از 5 قسمت اون استفاده کرد؟

آیا این هارد قابل اطمینان هست یا نه؟

کار هاردتون از این حرفا گذشته ممکنه بعد از یک مدت هارد fail شه و هارد دیتکت نشه

hamidparadox
14-10-2013, 19:59
خیلی ممنون از راهنمائیتون :n12: