مشاهده نسخه کامل
: مشکلات نصب و اجرا - FIFA 14
misaghilb
29-05-2014, 10:24
سلام دوستان .خسته نباشید دوستان چطور کلید (( تکل زدن )) رو تغییر بدم . کلید های 4 و 2 رو با هم عوض کردم اما (( تکل زدن )) تغییر نکرد و روی کلید 4 مونده !!! چطور عوضش کنم و بیارمش روی کلید 2 یا همون کلید سانتر ؟ ممنون
تو همون بخش تنظیمات باید بری به قسمت defense بعد جا اون دو دکمه رو عوض کنی
اقا یکی به من بگه چطور می تونم با شک سمت راست بازی کنم اصلا انگار کار نمی کنم هر تکنیکی که از skill move هم یاد می گیرم وقتی می رم تو بازی می زنم اجرا نمی شه توی pes راحت می تونم تکنیک بزنم ولی اینجا نه. باید چی کار کنم؟:n03:
amintamizi
17-06-2014, 11:40
سلام دوستان.من وقتی بازی را اکسترکت می کنم این پیغام میده ولی بازهم وقتی این پیغام رد می کنم به اکسترکت کردن ادامه می دهد.جای نگرانی دارد یا فایل کامل اکسترکت شده.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان.من وقتی بازی را اکسترکت می کنم این پیغام میده ولی بازهم وقتی این پیغام رد می کنم به اکسترکت کردن ادامه می دهد.جای نگرانی دارد یا فایل کامل اکسترکت شده.
در Winrar ازقسمت Tools توسط گزینه ی Repair Archive یکبار فایل های فشرده شده را تعمیر کنید و سپس توسط فایل های تعمیر شده اکسترکت کنید .
کسی اینجا نیست بدونه چطور با شک تکنیک بزنه
کسی اینجا نیست بدونه چطور با شک تکنیک بزنه
عزیز توی پست اول توضیح داده شده که شما به نرم افزار x360ce احتیاج دارید...
فقط به نحوه استفاد لزش توی پست دقت کنید...
assasins021
25-06-2014, 18:22
سلام
اقا من بازی رو اجرا می کنم ولی وقتی تیمارو انتخاب می کنم میخوام برم تو بازی از بازی میپره بیرون.
هم کرک 4 و هم 5 رو امتحان کردم مشکل از کجا میتونه باشه ؟؟؟؟؟
سلام من بازیم هیچ مشکلی نداره فقط تو بازی تماشاگر نداره و صندلی ها خالیه ولی صداشون میاد :n04:
چیکار کنم؟؟؟
سلام من بازیم هیچ مشکلی نداره فقط تو بازی تماشاگر نداره و صندلی ها خالیه ولی صداشون میاد :n04:
چیکار کنم؟؟؟
یکی دوتا پچ بود که باعث میشد حرکات تماشگرها کمی مات بشه که به cpu کمتر فشار بیاد...حالا دقیقا در جریانش نیستم که چطور بود ولی فکر کنم شاید اون روی سیستم شما نصبه!!
ولی کلا اگه cpu ضعیف داری زیاد بهش گیر نده چون همون تماشاگرها توی بازی بعضی مواقع باعث افت فریم شدید توی بازی می شدند!!
Soroush HD
30-06-2014, 08:20
چیکار کنم؟؟؟
این دوشواری وقتی پیش میاد که سیستمتون ضعیف باشه و شما تنظیماتش رو رو زیاد بذارید در حدی که سیستمتون نتونه خوب تماشاگرا رو نشون بده....به همین دلیل میاد تماشاگران رو حذف میکنه تا تمرکز کارت گرافیک و سی پی یو بره رو خوب بازی و بازیکنان.....اگه رو رزولوشن پایین مثلا 600×800 بذارید و سیستمتون بکشتش تماشاگران رو هم نشون میده....واسه من که اینجوری بود.
این دوشواری وقتی پیش میاد که سیستمتون ضعیف باشه و شما تنظیماتش رو رو زیاد بذارید در حدی که سیستمتون نتونه خوب تماشاگرا رو نشون بده....به همین دلیل میاد تماشاگران رو حذف میکنه تا تمرکز کارت گرافیک و سی پی یو بره رو خوب بازی و بازیکنان.....اگه رو رزولوشن پایین مثلا 600×800 بذارید و سیستمتون بکشتش تماشاگران رو هم نشون میده....واسه من که اینجوری بود.
نه مشکل از اون نیست چون من تازگی ویندوز رو عوض کردم و قبلش این مشکل رو نداشتم
بعد از نصب ویندوز قبل از این که کارت گرافیک رو نصب کنم فیفا رو نصب کردم ،تیک میزد بعد از نصب کارت گرافیک تیکش درست شد ولی تماشاچیا نه!!!
هرکی باهام بازی می کنه کلی می خنده ....... فرض کنید صدای تماشاگر ها بیاد ولی خودشون نباشن:n08:
delpiero107
11-07-2014, 15:52
بچه ها از وقتی پچ modding way 3 رو نصب کردم وقتی میخام برم تو بازی میپره بیرون فقط تو تمرین میشه رفت شما همچین مشکلی بر نخوردید
barcaboy10
13-07-2014, 11:44
دوستان من بازیو نصب کردم ولی اجرا نمیشه و این ارور رو میده
کارت گرافیکمو اپدیت کردم . اخرین نسخه دایرت ایکس رو نصب کردم و .... ولی فایده نداشت
کرک 5 بازی رو ریختم بازم نشد. اپدیت 1.3 رو گرفتم نمیدونم دقیقا محلشو درست ریخت یا نه
کل محتویاتشو تو پوشه ی فیفا 14 / گیم کپی کردم
بالا نمیاد . چیکار کنم؟
Soroush HD
13-07-2014, 13:41
آخرین نسخه Net framework رو نصب کنید.احتمالا دست میشه.
masoodbr
15-07-2014, 16:11
سلام.ببخشید این اخرین نسخه از برنامه ها همونایی هستند که صفحه اول بچه ها گذاشتند
SPIRIT PALST III
17-07-2014, 18:48
مشکلی که دارم اینه که صفحه اولی که عکس مسی هستش خیلی طول میکشه تا لود بشه!
مرسی...
آقا من مشکلم اینه که نمیتونم دسته رو تنظیم کنم
میخوام مثل پلی استیشن بشه
یعنی مربع شوت بزنه- ضرب پاس بده و.........
کسی میتونه کمک کنه ؟ قبلا یه بار درستش کردم ولی اینبار نمیدونم چرا پا نمیده
آقا من مشکلم اینه که نمیتونم دسته رو تنظیم کنم
میخوام مثل پلی استیشن بشه
یعنی مربع شوت بزنه- ضرب پاس بده و.........
کسی میتونه کمک کنه ؟ قبلا یه بار درستش کردم ولی اینبار نمیدونم چرا پا نمیده
با برنامه ی x360ce دسته ی شما مانند دسته ی ایکس باکس شناسایی میشه و میتونید دکمه هارم تنظیم کنید:n06:
delpiero0
13-08-2014, 04:08
دوستان من با ورژن جدید برنامه x360ce مشکل دارم
هنگامی که میخوام گیمپد رو به برنامه بشناسونم با ارور زیر مواجه میشم
سیستم عاملم ویندوز 8.1 هست و همه چیز آپدیته. لطفا راهنمایی کنید
سپاس
دوستان من با ورژن جدید برنامه x360ce مشکل دارم
هنگامی که میخوام گیمپد رو به برنامه بشناسونم با ارور زیر مواجه میشم
سیستم عاملم ویندوز 8.1 هست و همه چیز آپدیته. لطفا راهنمایی کنید
سپاس
++Microsoft Visaual C تو سیستمت احتمالا نصب نیست دوباره نصب کن .سیستم و ریستارت کن
برنامه رو هم موقع اجرا با admin اجرا کن
اموزش برنامه x360ce ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]فعال-کردن-ویبره-دسته-بازی-برای-fifa14/)
delpiero0
13-08-2014, 15:14
++Microsoft Visaual C تو سیستمت احتمالا نصب نیست دوباره نصب کن .سیستم و ریستارت کن
برنامه رو هم موقع اجرا با admin اجرا کن
اموزش برنامه x360ce ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]فعال-کردن-ویبره-دسته-بازی-برای-fifa14/)
ورژن 2008 و 2010 و 2012 این برنامه روی سیستم نصبه و دوباره هم نصب کردم
با admin هم اجرا کردم ولی فرقی نکرد.
لطفا راهنمایی کنید
ورژن 2008 و 2010 و 2012 این برنامه روی سیستم نصبه و دوباره هم نصب کردم
با admin هم اجرا کردم ولی فرقی نکرد.
لطفا راهنمایی کنید
واسه این نرم افزار بیشتر نسخه 2010 لازمه
شما هر سه ورژن رو انیستال کن
بعد از خود سایت ماکروسافت هرو ورژن 64 و 32 رو نصب کن
2010 32x ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
2010 64x ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوباره امتحان کن
delpiero0
13-08-2014, 19:49
واسه این نرم افزار بیشتر نسخه 2010 لازمه
شما هر سه ورژن رو انیستال کن
بعد از خود سایت ماکروسافت هرو ورژن 64 و 32 رو نصب کن
2010 32x ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
2010 64x ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوباره امتحان کن
این کارم کردن ولی تاثیری نداشت
انگار دسته رو میشناسه ولی چراغ contoller1 قرمزه و نمیشه تنظیمات رو انجام داد
اینم عکسش
این کارم کردن ولی تاثیری نداشت
انگار دسته رو میشناسه ولی چراغ contoller1 قرمزه و نمیشه تنظیمات رو انجام داد
دوست عزیز مثل اموزش سایت پایینی برو
فعال-کردن دسته بازی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]فعال-کردن-ویبره-دسته-بازی-برای-fifa14/)
سلام
چجوری باید لیگ و جام ها رو فعال کرد؟وقتی می خوام لیگ یا جام بازی کنم می خواد به اینترنت وصل شه.
سلام
چجوری باید لیگ و جام ها رو فعال کرد؟وقتی می خوام لیگ یا جام بازی کنم می خواد به اینترنت وصل شه.
کرک جدید رو از لینک زیر دان کن..
fix fifa 14 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
yakimura sanada
25-08-2014, 14:50
دوستان سلام :n16:من با آموزش رفع مشکل rs در فیفا اومدم لینک مستقیم هم این پایینه ببخشید اگ خوب نشده
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
cescjoon
31-08-2014, 13:18
دوستان من بازی رو نصب کردم و بدون مشکل اجرا شده ولی مشکل دسته داره
از دسته بدون آنالوگ استفاده می کنم ولی وقتی بازیکن توپ دستش میاد انگار بصورت پیشفرض از آنالوگ استفاده میشه!!!
چون وقتی بازیکن توپ دستش میاد آماده است برای حرکات تکنیکی این مشکل زمانی زیاد میشه که جهت ها رو بگیریم.
عملا با این شرایط نمیشه به درستی بازی کرد.
:n16:
از دوستان کسی میتونه فایل FIFA 14 Crack رو که در پست اول معرفی شد رو دوباره آپلود کنه؟آخه اون لینک پاک شده :n03:
دوستان
من تمام مراحلی که در پست 1 گفته شده بود رو طی کردم؛ولی بازی اجرا نمیشه!!!
راستی؛فایل GDFBinary_en_US که در پوشه ی آپدیت هست هم باید با Copy & Replace بشه با اون اصلیه که تو پوشه ی فیفا 14 هست؟
راستی؛شاید مشکل از ++VC یا NET FRAMWORK یا از DirectX باشه.چون ویندوز رو عوض کردم دیگه اجرا نمیشه!
از کجا میتونم بفهمم که همه ی اینا نصب هستن؟
آخه من net Framwork 4.5 رو نصب کردم؛دیگه نشد که ورژن های قبلیش رو نصب کنم.++Vc رو هم تا اونجا که یادمه نصبه!ویندوزمم هم آپدیته آپدیته!یعنی DirectX هم فکر نکنم مشکلی داشته باشه!
میمونه همون Net Framwork ! نه؟ آیا وقتی ورژن بالا تر رو که نصب میکنیم؛بازم نیاز به ورژن های پایین تر هست؟آخه الان دیگه نمیشه اون قبلی ها رو نصب کرد!
چه کار کنم؟؟! :n28::n28::n28: :n03:
من همه ی کار های لازم رو کردم نشد که نشد
وقتی تیم هارو انتخاب میکنم و داره لود میشه که بره تو بازی میاد میرون و هیچ اروری نمیده
وقتی هم میاد بیرون یه فایل جدید ایجاد میشه به نام
crash.dump
چیکار کنم؟؟؟؟
من همه ی کار های لازم رو کردم نشد که نشد
وقتی تیم هارو انتخاب میکنم و داره لود میشه که بره تو بازی میاد میرون و هیچ اروری نمیده
وقتی هم میاد بیرون یه فایل جدید ایجاد میشه به نام
crash.dump
چیکار کنم؟؟؟؟
crash.dump معمولا تو خطای صفحه آبی میاد
احتمالا کنار crash.dump یه فایل تکست باید باشه توش خطا رو نوشته باشه
دوستان
من تمام مراحلی که در پست 1 گفته شده بود رو طی کردم؛ولی بازی اجرا نمیشه!!!
راستی؛فایل GDFBinary_en_US که در پوشه ی آپدیت هست هم باید با Copy & Replace بشه با اون اصلیه که تو پوشه ی فیفا 14 هست؟
راستی؛شاید مشکل از ++VC یا NET FRAMWORK یا از DirectX باشه.چون ویندوز رو عوض کردم دیگه اجرا نمیشه!
از کجا میتونم بفهمم که همه ی اینا نصب هستن؟
آخه من net Framwork 4.5 رو نصب کردم؛دیگه نشد که ورژن های قبلیش رو نصب کنم.++Vc رو هم تا اونجا که یادمه نصبه!ویندوزمم هم آپدیته آپدیته!یعنی DirectX هم فکر نکنم مشکلی داشته باشه!
میمونه همون Net Framwork ! نه؟ آیا وقتی ورژن بالا تر رو که نصب میکنیم؛بازم نیاز به ورژن های پایین تر هست؟آخه الان دیگه نمیشه اون قبلی ها رو نصب کرد!
چه کار کنم؟؟! :n28::n28::n28: :n03:
همون نسخه آخر و نصب کنی کفایت می کنه
اینکه اجرا نمیشه ... ارور -خاصی میده؟
crash.dump معمولا تو خطای صفحه آبی میاد
احتمالا کنار crash.dump یه فایل تکست باید باشه توش خطا رو نوشته باشه
نه دوست عزیز اینطوری نیست
همه کرک هارو دانلود کردم ولی نمیشه
تورو خدا یکی راهنمایی کنه
همون نسخه آخر و نصب کنی کفایت می کنه
اینکه اجرا نمیشه ... ارور -خاصی میده؟
قبل از اینکه وارد محیط بازی بشیم یه منوی EA SportS میاد؛میدونید کدوم رو میگم!همون اولیه که وقتی وارد بازی نشدیم؛نه اونی که وقتی تو بازی هستیم!
اون منو میاد و بعدش این ارور میاد:
قبل از اینکه وارد محیط بازی بشیم یه منوی EA SportS میاد؛میدونید کدوم رو میگم!همون اولیه که وقتی وارد بازی نشدیم؛نه اونی که وقتی تو بازی هستیم!
اون منو میاد و بعدش این ارور میاد:
از قسمت compatibility
تیک run as on admin رو بزن
بعد اجرا -
نه دوست عزیز اینطوری نیست
همه کرک هارو دانلود کردم ولی نمیشه
تورو خدا یکی راهنمایی کنه
فایل زیر رو با نرم افزار تورنت دانلود کن
FIFA14.Crack.Only.v3.Fixed-3DM ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] html)
از قسمت compatibility
تیک run as on admin رو بزن
بعد اجرا -
همچنان همون مشکل پا برجاست...
راستی؛
به نظرتون کی کرک درست درمون برای fifA15 میاد تا بیخیال این 14 و مشکلاتش بشیم؟یا به نظرتون حالا حالا ها باید با همین فیفا14 سر کنیم برای حل مشکل به فکر یه راه چاره باشیم؟
همچنان همون مشکل پا برجاست...
راستی؛
به نظرتون کی کرک درست درمون برای fifA15 میاد تا بیخیال این 14 و مشکلاتش بشیم؟یا به نظرتون حالا حالا ها باید با همین فیفا14 سر کنیم برای حل مشکل به فکر یه راه چاره باشیم؟
هنوز تازه نسخه دموی 15 اومده - کرک ش هم یه کم سخته
- اول باید نسخه اصلی ریلز شه بعد یه مدت بگذره تا کرک درست درمون بیاد- مطمئنا چند ماهی طول می کشه
شما بازی رو دوباره نصب کنید -بعد کرک رو بریز-شاید مشکل حل شه
اگه تونستی اخرین اپدیت رو ه م دان کن
من تمام مراحلی که توضیح داده شده در پست اول رو مو به مو انجام دادم...
واقغا نمیدونم دیگه مشکل کار از کجاست...
در ویندوز قبلی هم اجرا میشد؛الان که دوباره ویندوز ریختم به مشکل بر خوردم...
البته DirectX و C++ و Net Framwork رو ریختما...
میشه لینک دانلود کرکی که در پست اول گذاشته شده رو برام بذارید؟(دقیقا همون رو؛حتی اگه تورنت هم باشه ایراد نداره.)
آخه الان از یه لینک دیگه اون ورژن کرک رو دانلود کردم؛شاید مشکل از اونجا باشه.
من تمام مراحلی که توضیح داده شده در پست اول رو مو به مو انجام دادم...
واقغا نمیدونم دیگه مشکل کار از کجاست...
در ویندوز قبلی هم اجرا میشد؛الان که دوباره ویندوز ریختم به مشکل بر خوردم...
البته DirectX و C++ و Net Framwork رو ریختما...
میشه لینک دانلود کرکی که در پست اول گذاشته شده رو برام بذارید؟(دقیقا همون رو؛حتی اگه تورنت هم باشه ایراد نداره.)
آخه الان از یه لینک دیگه اون ورژن کرک رو دانلود کردم؛شاید مشکل از اونجا باشه.
کدوم نسخه ؟
البته بهتره - اپدیت شو رو هم دان کنی -
mnocountrey
19-10-2014, 16:42
سلام . بعد از یک ماه با کلی بدبختی این بازی رو از یه سایت دانلود کردم . ولی بعد از نجام کرک ، همینکه میخوام بازی رو اجرا کنم . مشکل نصب نبودن ORIGIN رو میگیره . برنامه رو نصب کردم ولی اکانت میخواد . اکانت هم ساختم بازم نمیتونم بازی رو اجرا کنم .
ممنون میشم اگه کسی کمکم کنه .
سلام . بعد از یک ماه با کلی بدبختی این بازی رو از یه سایت دانلود کردم . ولی بعد از نجام کرک ، همینکه میخوام بازی رو اجرا کنم . مشکل نصب نبودن ORIGIN رو میگیره . برنامه رو نصب کردم ولی اکانت میخواد . اکانت هم ساختم بازم نمیتونم بازی رو اجرا کنم .
ممنون میشم اگه کسی کمکم کنه .
اینترنت رو قطع کن
کرک v4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دانلود-کرک-سالم-بازی-fifa-14-اپدیت-شد.html)
کرک v5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mnocountrey
20-10-2014, 18:10
اینترنت رو قطع کن
کرک v4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دانلود-کرک-سالم-بازی-fifa-14-اپدیت-شد.html)
کرک v5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
متاسفانه نشد . برنامه رو به فایر وال نود هم شناسایی کردم . اما بازم نشد . همش این پیغام رو میده .
بعد از نصب هم بازم باز یاجرا نمیشه.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
متاسفانه نشد . برنامه رو به فایر وال نود هم شناسایی کردم . اما بازم نشد . همش این پیغام رو میده .
بعد از نصب هم بازم باز یاجرا نمیشه.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
1: بازی رو کامل انیستال کن_ دوباره نصب کن _ کرک 4 یا 5 رو کپی کن _
2: بازی رو از طریق فایل های اجرایی داخل محل نصب بازی اجرا کن_ موقع اجرای بازی برنامه
ORIGIN رو کامل ببند
اینترنت رو قطع کن یا تو فایر وال قرار بده
mnocountrey
21-10-2014, 22:53
1: بازی رو کامل انیستال کن_ دوباره نصب کن _ کرک 4 یا 5 رو کپی کن _
2: بازی رو از طریق فایل های اجرایی داخل محل نصب بازی اجرا کن_ موقع اجرای بازی برنامه
ORIGIN رو کامل ببند
اینترنت رو قطع کن یا تو
فایر وال قرار بده
من بازب رو از این پی سی دانلود دانلود کردم . فایل نصبی نداره . ولی فایل ها رو پاک کردم و دوباره اکسترک کردم . اینترنت رو هم قطع کردم . به فایروال هم شناسایی کردم ولی بازم همین پیغام رو میده .
من بازب رو از این پی سی دانلود دانلود کردم . فایل نصبی نداره . ولی فایل ها رو پاک کردم و دوباره اکسترک کردم . اینترنت رو هم قطع کردم . به فایروال هم شناسایی کردم ولی بازم همین پیغام رو میده .
دوست عزیز احتمالا فایل fifa14.exe رو اجرا می کنی
فایل fifa14-3dm.exe رو از تب Compatibility رو ویندوز 7 بزار
با run admin اجرا کن
fix ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] orrent.html)V5 3DM
hossein ramide
24-10-2014, 18:46
با سلام
وقتی وارد بازی میشم و play match رو میزنم بازی میپره بیرون و تو پوشه بازی یه فایل با این نام درست میشه FIFACrashDump_CL1468411_2014.10.25_01.43.03.dmp
مشکل از کجاس؟
با سلام
وقتی وارد بازی میشم و play match رو میزنم بازی میپره بیرون و تو پوشه بازی یه فایل با این نام درست میشه FIFACrashDump_CL1468411_2014.10.25_01.43.03.dmp
مشکل از کجاس؟
کرک پست بالا رو امتحان کن _fix ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] orrent.html)V5 3DM
fifa14-3dm.exe رو با run admin اجرا کن
hossein ramide
24-10-2014, 22:44
کرک پست بالا رو امتحان کن _fix ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] orrent.html)V5 3DM
fifa14-3dm.exe رو با run admin اجرا کن
این کرکی که لینکشو دادی چقد حجمش کمه
این کرکی که لینکشو دادی چقد حجمش کمه
دوست عزیز
فایل رو باید با نرم افزار تورنت دانلود کنی حجم اش تقریبی 38 مگه
hossein ramide
25-10-2014, 14:55
دوست عزیز
فایل رو باید با نرم افزار تورنت دانلود کنی حجم اش تقریبی 38 مگه
البته این مشکل از زمانیکه ویندوزمو عوض کردم پیش اومده.اپدیتم نکردم بازی رو
امکان داره مال اینا باشه؟
البته این مشکل از زمانیکه ویندوزمو عوض کردم پیش اومده.اپدیتم نکردم بازی رو
امکان داره مال اینا باشه؟
احتمال اش می تونه باشه
البته چند نکته است که انجام اش برای اجرای بهتر بازی می تونه مفید باشه
حد المعقول از اکتیو انلاین (اسکایب) برای اکتیو ویندوز استفاده کن
معمولا اکتیو های آفلاین بعضی فایل های dll ویندوز رو از کار می اندازن که گاهی ممکنه خطا های 0xc00000x و کرش ها به همین دلیل باشه
کارت گرافیک تو همیشه اخرین نسخه روش نصب باشه (Drive Date . Drive Version)
برنامه All in One Runtimes ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) برای اجرا بهتر بازی همیشه نصب باشه
changelog ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
blackdemon2624
28-06-2015, 12:44
اقا فیفا من یهو خراب شد و استپ ورکینگ میده!
خواهش میکنم کمک کنید هر کاری کردم درست نشد!
parsapaydar
02-10-2016, 18:50
دوستان سلام , من فیفا 14 رو دانلود کردم با کرک 5 ولی وقتی میخوام بازی و باز کنم origin باز میشود که ارور product key و میده راهنمایی کنید ممنون میشم.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.