ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در اتصال IE10 در ویندوز8

حسن14
12-10-2013, 22:16
درود به بچه های پی سی ورلد ، اینترنت اکسپلرر 10 در ویندوزم8 مشکل داره ، همین که برنامه رو باز میکنم این ارور رو میده
internet explorer has stopped working و شروع میکنه به چک کردن مشکل و بعد از حدود یک دقیقه این پیغام رو میده :internet explorer has stopped working
زیرشم نوشته:
a problem caused the program to stop working correctly. windows will close the program and notify you if a solution is available.
و
close the program
لطفا" راهنمایی کنید

Ali_RNT
13-10-2013, 15:16
پایین صفحه گوشه سمت چپ راست کلیک کنید و Command prompt(admin) رو انتخاب کنید.
دستور زیر رو بنویسید.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته میتونه این فقط یه دلیلش باشه.

Ali_RNT
13-10-2013, 15:21
جواب در سایت مایکروسافت:
کنترل پنل رو باز کنید.

network and internet رو انتخاب کنید.

روی Internet options کلیک کنید.

بالای صفحه به تب Advanced برید.

روی Reset کلیک کنید و در صفحه باز شده روی Reset کلیک کنید.با این کار تنظیمات اینترنت اکسپلورر به روز اول باز میگردد.

حسن14
14-10-2013, 08:38
درود ARN عزیز ، هر دو کاری که فرمودید رو انجام دادم ولی نشد چند بارم برنامه IE رو حذف و دوباره نصب کردم ولی بازم نتیجه نداد.در ضمن توی آدرس بار هم این پیغام رو میده ieframe.dll/acr_error

Ali_RNT
14-10-2013, 15:30
چرا از مرورگر دیگه ای استفاده نمیکنید؟در هر صورت این روش رو هم امتحان کنید ، IE رو حذف و از یک جای دیگه دانلود کنید و نصب کنید.

Master Root
15-10-2013, 12:24
تیک internet explorer رو از ویندوز features برداشتید؟

چون اینترنت اکسپلورر جزء کامپوننت های ویندوز هست ممکنه با repair ویندوز هم بتونید اون رو repair کنید.

حسن14
15-10-2013, 19:19
تیک IE رو هم برداشتم ، و کاملا" حذف شد.و دوباره نصب کردم تمام تنضیمات رو ریست کردم .هیچ ورژن دیگه هم روش نصب نمیشه یه بار هم Repair هم کردم ولی درست نشد دیگه بیخالش شدم ، یه بار دیگه ویندوز رو نصب می کنم ، ممنون از راهنمایی دوستان.

حسن14
20-10-2013, 11:41
درود دوستان ، مشکل از درایور کارت گرافیک بود با غیر فعال کردن درایو گرافیک مشکل حل میشه .