مشاهده نسخه کامل
: مشاوره برای خرید سیستمی برای کارهای محاسباتی سازه و ترسیم گرافیکی
baran_hamidmz
12-10-2013, 17:12
سلام
این سیستم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای کارهای محاسباتی و ترسیم گرافیکی ساختمون (یعنی مدل سه بعدی رندر گرفته شده) چطوره؟
چند سال می تونم باهاش کار کنم؟
توی محدوده همین قیمت یعنی 3 تا 2.5 پیشنهاد بهتری دارین؟
ترجیحاً می خوام گرافیک از سری geforce باشه... و CPU i7
ممنون
Hessam 2
12-10-2013, 20:35
سیستم کامل به همراه مانیتور و موس و کیبرد و اسپیکر؟
baran_hamidmz
12-10-2013, 20:51
نه خیر فقط کیس رو می خوام بگیرم.
Hessam 2
12-10-2013, 21:17
پیشنهاد می کنم کمی افزایش بودجه بدید و فعلاً هم کارت گرافیک نخرید:
قطعاً ارزشش رو خواهد داشت.
baran_hamidmz
12-10-2013, 21:26
پیشنهاد می کنم کمی افزایش بودجه بدید و فعلاً هم کارت گرافیک نخرید:
قطعاً ارزشش رو خواهد داشت.
سیستم پیشنهادی رایانه صبا چطوره؟
سیستم پیشنهادی شما بدون گرافیک 3300 در میاد...
یه کم برام سنگینه...
خودم رو بچلونم 3 تومن هزینه می کنم...
من اهل اور کلاک و بازی و ... هم نیستم با archicad , artlantis و etabs کار می کنم...
مثلاً artlantis توی سایتش ویژگی های زیر رو گذاشته:
قسمتRecommended System Requirements
ممنون میشم اگه بر اساس این ویژگی ها بهم پیشناد بدین...
Hessam 2
12-10-2013, 21:31
100% این ویژگی ها در ارائه ی لیستم به شما لحاظ شده.
خب ببینید چیزی که در اونجا در حوزه ی گرافیک نوشته شده، یک عدد کارت گرافیک با پهنای باند بیش از 256 بیت پیشنهاد داده که کمتر از یک میلیون و 200 نیست و همچنین رزیولیشنی فراتر از Full HD نوشته شده که قطعاً مستلزم داشتن یک مانیتور حرفه ایست!!
یه نگاهی به اون مشخصات و مشخصاتی که من به شما دادم بندازید، می بینید که حداقل ها رو پیشنهاد دادم با بودجه.
نهایت نهایتش اینه که فعلاً اس اس دی رو هم حذف کنید و بعداً بخرید.
کمتر از اون اصلاً پیشنهاد نمی کنم.
مورد رایان صبا هم خوبه. اما وقتی مورد بهتری وجود داره، نیازی نیست که مورد های قدیمی تر و ضعیف تر رو خریداری کنید.
ضمناً بنده هم در حوزه ی اورکلاک و گیم به شما سیستم معرفی نکردم!
سیستمی که شما نیاز دارید، می بایست بر پایه ی پلتفرم ورک استیشنی سوکت 2011 خریداری بشه و حداقل 7 میلیون بودجه نیاز داره!! یک سیستم رندرینگ هست و حرفه ای.
baran_hamidmz
12-10-2013, 21:39
آخه من سیستم بدون کارت گرافیک به دردم نمی خوره...
چون کار می کنم... خریدن این کیس بدون کارت گرافیک به چه دردم می خوره...؟
راستی من تعریف خوبی از Hasswell نشنیدم. به نظرتون بهتر نیست با چیز دیگه ای جایگزینش کنید؟
Hessam 2
12-10-2013, 21:43
چرا؟! اون سیستم به راحتی بدون کارت گرافیک کار می کنه! پردازنده ی مجتمع گرافیکیش در حد یک کارت گرافیک متوسط به پایین برای شما کارایی داره!
من هر چقدر هم سیستم رو برای شما ضعیف کنم، بودجه تون نمی رسه که کارت گرافیک 256 بیت بخرید!!
پس دست به اقدامی نزنید که هم سیخ بسوزه و هم کباب!! حداقل اونی که مهم تر هست رو بخرید تا هر دو نسوزه!
در مورد هاسول هم جدیدترین نسل کمپانی اینتل هست! هر کی هم تعریف بدی کرده، اطلاعات فنی و نگرش صحیحی نسبت به این قضایا نداشته!
چون از هر لحاظ نسبت به نسل قبل خودش، بهتر بوده. به جز حرارت کمی بالا که با نصب فن، مشکل حل خواهد شد.
baran_hamidmz
12-10-2013, 21:55
ممنون از پاسخگویی دوستانه تون...
به نظرتون اگر کمی صبر کنم امکان داره همین سیستم رو ارزون تر بخرم....
از طرف دیگه امکان داره پول برسه دستم...
می خوام نظرتون رو به عنوان یه دوست بشنوم...
Hessam 2
12-10-2013, 21:57
خواهش می کنــــــم...
کاملاً میل خودتونه و به بنده مربوط نمیشه!
از آینده هم کسی خبر نداره که وضعیت گرون تر میشه یا ارزان تر!
baran_hamidmz
12-10-2013, 22:01
ببخشید یه کم کنجکاو شدم میشه کمی راجع به مادربرد پیشنهادی تون بیشتر توضیح بدین...
این مادربرد wifi هم داره؟ چقدر میشه روی ارتقا سیستم روش حساب کرد؟
Hessam 2
12-10-2013, 22:06
مادربرد قدرتمندی به حساب نمیاد!!
از نظر پردازنده که قابل ارتقا نیست! اما قطعاتی که تا سال 2015 معرفی بشه، قابل نصب بر روی این مادربرد خواهد بود. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
وای فای هم خیر. نداره.
baran_hamidmz
12-10-2013, 22:11
اگر بخواید مادربردی رو پیشنهاد بدید که از نظر پردازنده هم قابل ارتقا باشه، wifi داشته باشه و کلاً قدرتمند تر باشه چه چیزی رو پیشنهاد میدین؟ البته نمی خوام خیلی گرون باشه..
Hessam 2
12-10-2013, 22:14
اگر بخواید مادربردی رو پیشنهاد بدید که از نظر پردازنده هم قابل ارتقا باشه، wifi داشته باشه و کلاً قدرتمند تر باشه چه چیزی رو پیشنهاد میدین؟ البته نمی خوام خیلی گرون باشه..
از نظر پردازنده ممکن نیست. البته به جز سوکت 2011 که از رنج قیمت 900 به بالا هست.
تنها یک مورد ایسوس هست ASUS Z87-Pro به قیمت 850 که وای فای داره.
4770 آخرین و بهترین پردازنده ای هست که معرفی شده. بهتر از این بر روی سوکت فعلی (1150) معرفی نخواهد شد!
baran_hamidmz
12-10-2013, 22:18
پس میشه یه پیشنهاد هم برای سوکت 2011 بدید..
با تشکر
Hessam 2
12-10-2013, 22:19
الان که نمیشه. هر موقع بودجه تون اوکی شد، بیاید در خدمت شما هستیم.
برای سوکت 2011 روی بالای 6 میلیون حساب باز کنید. کمتر از این ارزش نداره!
baran_hamidmz
12-10-2013, 22:23
مرسی از محبتتون
Hessam 2
13-10-2013, 22:36
آقا حمید، نمونه سیستم یک رندرینگ ایده آل رو + قیمت هاش براتون میذارم که ببینید:
این سیستم حدود 15,000,000 تومان قیمت داره!! یکی از دوستان راهنمایی خواست و در انجمن مطرح کرد و پاسخ دادم. اگر مورد تایید و توافقشون شد، قراره دوستش براش از دُبی وارد کنه!
کاربردهاش رندرینگ سنگین و استفاده از نرم افزارهای 3dmax-zbrush-maya-nuke-vray هست.
این سیستم سنگین ترین رندهای دنیا رو تو تنها چند دقیقه، خروجی میده!!
من سیستم سراغ دارم طرف تو 2 روز خروجی رندر می گیره!!! سیستمشون داغون هست! میگه سیستم 2 روز روشنه مدام برای تکمیل یک تک فاز رندر!!
صبح سیستم رو روشن می کنه و تا 48 ساعت روشنه! مغازه اش رو تعطیل می کنه شب و سیستم تا صبح هم روشنه! یعنی از صبح تا شب و شب تا صبح!
تو رندرها معمولاً اینطور هست که کارت گرافیک نقش نیروی کمکی رو برای پردازنده ایفا می کنه! البته رندرهای گرافیکی مسثنا هست که قطعاً نیاز به یک کارت گرافیک قدرتمند هست! اما رندرهای محاسباتی که گرافیک بالا یا پایین براش تفاوتی نداره، تنها از هسته ی کودای یا استریم کارت گرافیک استفاده میشه.
البته حرفه ای ترش اینه که سیستم بر پایه ی سروی و سوکت C606 پیشنهاد بشه که قابلیت نصب دو پردازنده رو دارن! شما فرض کن دو پردازنده ی 12 هسته ای!!! مجموع 24 هسته با قیمت 12 میلیون تومن فقط CPU!!
یعنی حافظه های ECC و پردازنده های Xeon و هارددیسک های مخصوص و صنعتی 10K , 15K و ... .
که پاور و کیس و مادربرد و ... همه همشون از نوع سروی معرفی میشه که بالای 20 میلیون قیمتش خواهد شد!
یعنی از سیستم زیر هم به مراتب قدرتمندتر!
گفتم این پست رو اینجا برای شما بذارم تا یه اطلاعاتی داشته باشید که وضعیت چطوره... حالا باز شرایط شما خوبه! طرف 1 میلیون بودجه داره! سیستم برای رندرینگ سنگین میخواد!!!!!! :|
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.