PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره برا خرید ماشین حساب مهندسی

mrmmnb
11-10-2013, 13:34
سلام
برا درس محاسبات عددی میخوام یه ماشین حسابی مهندسی بخرم
دوستان که تجربه دارن چیا پیشنهاد میکنن
میخواستم 4500 بخرم دیدم خیلی قدیمی هست و اینکه یکم قابلیت هاش بیشتر باشه بهتر هست
حدود قیمت هم اگه دارید بدید
همین 4500 الان چند هست؟
از نظر سقف بودجه باید بگم مشکلی بابت خرید ماشین حساب های گرون نیست ولی وقتی یه چیزی رو بخری و ازش استفاده نکنی واقعا دور ریختن پول هست منم یه ماشین حساب میخوام که فقط توی همین درس جواب بده و نیازها رو برطرف کنه که فکر نکنم همچین ماشین حسابی قیمتش بالای 100 تومن باشه
با تشکر

ramingsm
11-10-2013, 13:39
سلام
برا درس محاسبات عددی میخوام یه ماشین حسابی مهندسی بخرم
دوستان که تجربه دارن چیا پیشنهاد میکنن
میخواستم 4500 بخرم دیدم خیلی قدیمی هست و اینکه یکم قابلیت هاش بیشتر باشه بهتر هست
حدود قیمت هم اگه دارید بدید
همین 4500 الان چند هست؟
از نظر سقف بودجه باید بگم مشکلی بابت خرید ماشین حساب های گرون نیست ولی وقتی یه چیزی رو بخری و ازش استفاده نکنی واقعا دور ریختن پول هست منم یه ماشین حساب میخوام که فقط توی همین درس جواب بده و نیازها رو برطرف کنه که فکر نکنم همچین ماشین حسابی قیمتش بالای 100 تومن باشه
با تشکر

اگه فقط برا همین درس میخوایید شاید اگه از کسی بتونید قرض کنید بهتر باشه
ولی من یه دونه fx-5800p خریدم که تا حالا ازش راضی هستم.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

shahab_f
11-10-2013, 13:49
ولی من یه دونه fx-5800p خریدم که تا حالا ازش راضی هستم.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
من هم همین مدل رو پیشنهاد میکنم، بهترین ماشین حساب در رده ی ماشین حساب های ساده هست، graphical بودنش خیلی ویژگی مثبتیه. بعد از این دیگه وارد رده ی Ti و Algebra و غیره میشیم.

mrmmnb
11-10-2013, 13:52
نه دوست ندارم از کسی بگیرم از طرفی ممکنه توی درس های بعدی بهش نیاز بشه و بهتر هست یکی بخرم
الان قیمت این مدل رو دارید؟
راستی به این ماشین حساب سر جلسه که گیر نمیدن؟
با تشکر

shahab_f
11-10-2013, 13:57
نه دوست ندارم از کسی بگیرم از طرفی ممکنه توی درس های بعدی بهش نیاز بشه و بهتر هست یکی بخرم
الان قیمت این مدل رو دارید؟
راستی به این ماشین حساب سر جلسه که گیر نمیدن؟
با تشکر
فکر میکنم 150 تومن. خیر، به این مدل هیشکی گیر نمیده