ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال درمورد UPS

SH@HIN
11-10-2013, 12:35
سلام دوستان
من چندوقته که یه UPS گرفتم برای سیستمم که فقط کیس ، مانیتور ، مودم بهش وصل هست، اینرو از شرکت فاراتل هم که خیلی تو این زمینه ها معروفه گرفتم اما نمیدونم چرا بعد از چندماه استفاده تایم بکاپ باتریش افت میکنه
طوری که یه بار به زیر 1 دقیقه رسیده بود مجبور شدم بدم گارانتی.(اوایل 20 دقیقه بکاپ داره اما بعدش افت میکنه!!)

با نرم افزاری هم که داره دستگاه رو مانیتور میکنم load دستگاه شاید به 40 هم نرسه!
میخواستم بدونم کار خاصی باید انجام بدم که این اتفاقات نیفته یا اینکه مشکل از دستگاه هست؟؟

و در آخرم اینکه کسی راجع به این Calibration Battery اطلاعاتی داره که چی هست؟؟!!

mad86
13-10-2013, 23:51
احتمال زياد از باتري بايد باشه يا سيستم شارژ باتري

ممكن هم هست شما جريان كشي بيشتر از حد متعارف ميكشيد، ي جريان سنج بزاريد رو مصرف خروجي رو بسنجيد

باتري ، سيستم شارژر باتري تو حالت هاي مختلف شارژ - نگهداري و قسمت ها ديگه بايد تست بشه، معمولا از خود باتري هست چون گران هست جنس خوبي نميزارن متاسفانه اين روزا...بهرحال بهترين راه همون فرستادن گارانتي و خدمات از توليد كننده هست اگر خوش شانس باشيد البته!

SH@HIN
20-10-2013, 23:57
نه دوست عزیز همونطور که گفتم من این دستگاه رو دائم مانیتور میکنم جریان مصرفی اصلا بیشتر از حد دستگاه نیست خیلی هم کمتره!!!!!
آخه قبل از این یکی دیگه داشتم که خیلی ضعیفتر بود اما باتریش 3 برابر این عمر کرد ! :n29:
از این حرصم میگیره که کلی پول دادم برا این که مثلا یه شرکت معروفه اما اینجوری درومده !