مشاهده نسخه کامل
: درخواست کمک برای خرید یک سیستم بازی
با سلام
یه سیستم خوب برای بازی می خوام بخرم که بشه روش بازیهای روز رو بازی کنم
تا سقف سه میلیون می تونم هزینه کنم ...بعد از یه سرچ توی اینترنت به این نتیجه رسیدم .
مادربرد g1 sniper 2 700 toman
سی پی یو intel core i7 ... 800 toman
گرافیک GTX 680 1500 toman
هارد Western Digital 1 TB 400 toman
رم kingston DDR3 1066 2 G*4 400 toman
پوور ؟؟؟
مانیتور ؟؟؟؟
دلیل انتخاب این مادربرد یعنی g1 sniper 2 رو هم شنیدم توی بازی انلاین لگت کمترمیشه !
این سیستم خوبه برای بازی بنظر شما ؟؟
و سیستم پییشنهادی شما چیه؟
Ali*Reza
11-10-2013, 06:01
سلام.
سيستم کامل به همراه مانيتور يا فقط کيس؟
Hessam 2
11-10-2013, 09:05
اسنایپر 2 یک و نیم میلیون پولشه! پردازنده ی کور آی 7 هم 1 میلیون! به شما قیمت و اطلاعات غلط دادن!
مادربردهای سطح پایین تر هم این ویژگی ها رو دارن!
در هر صورت با این بودجه نمی تونید انتظار بالایی داشته باشید! هر چند پول زیادیه! اما در بازار سخت افزار بودجه ی خوبی تلقی نمیشه!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یک کامپیوتر دارم نمی خواستم دست به قطعاتش بزنم ولی مثل اینکه مجبورم.. می تونید این قطعات رو از لیست حذف کنید و بیس رو همون اسنیپر 2 قرار بدید 3 میلیون سقف.
موس و کیبور -مانیتور-هارد- کارت گرافیک-
و کارت گرافیک همین که معرفی کردید خوبه ATI Redeon HD 7770 قیمتش هم مناسبه .. فعلا کامپیوتر رو از حافظه داخلی بالا میارم بعدا کارت گرافیک روش میزارم. اگه رم رو 2 گیگ بگیرید و فعلا یک قطعه باشه هزینه برای استارت میاد پایین تر اینم میشه بعدا بهش اضافه کرد.
Hessam 2
11-10-2013, 14:07
اصلاً هیچ جوری خرید اسنایپر ممکن نیست! اسنایپر برای سیستم های بالای 7 میلیون هست و سوکت 2011!
قیمت پردازنده هاش هم از 950 شروع میشه به بالا!
یعنی شما باید 2 و نیم بدی فقط برای پردازنده و مادربرد که دیوانگیه!
با سلام ..ولی فکر نکنم اینطور باشه ! اسنیپر 3 هم اومده یه دو سه ماه دیگه صبر کنم قیمت این مادربد نصف میشه ..
نامرد نوشته 710 تومن ! دهنم عاب افتاده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبول دارم دیوانگیه ولی برای یه بازیخور, واقعا ارزشش رو داره . شما یه لیست از قطعاتی که این مادربرد نیاز داره بدید من مطمئنم میشه با این بودجه گرفتش.
Hessam 2
11-10-2013, 18:28
آقا این قیمت واسه دو ساله پیشه...!!! بنده خودم فروشنده ام!! از این خبرا نیست عزیزم!!
قیمتش الان اگر بنده بخوام بفروشم، G1.Sniper 3 موجود هم هست به قیمت 1,450,000 تومان قابل تقدیم هست + هزینه ی ارسال رایگان به سراسر کشور.
هر جا هم دوست دارید، برید بپرسید. لیست رسمی شرکت گارانتی کننده ی آواژنگ قیمت این حدود داده!!
اون سایت اشتباه هست!
البته اون اسنایپر 2 هست! واسه سه سال پیش و مادربرد قدیمیی هست! دیگه
تولید نمیشه! اگر دقت کنید، نوشته ناموجود!
اون قیمتش الکی و نمایشیست!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.