ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست راهنمایی برای خرید و یا ارتقای سیستم.

elka021021
10-10-2013, 22:57
سلام دوستان خسته نباشید،

امروز با یه فروشنده صحبت کردم و چک قبول میکنه و میخوام 800 هزارتومان هزینه کنم تا بتونم بازی‌های جدید رو اجرا کنم و سرعت سیستمم هم بیشتر بشه، اما مسئله اینه که هیچ گونه آشنایی‌ایه چندانی با قطعات کامپیوتری ندارم و از هر کسی هم که میپرسم یه چیزی جواب میده، حالا ممنون میشم اینجا دوستان عزیزی که تو این زمینه واقعا وارد هستن کمکم کنن.
سیستم فعلی من اینه:

System Model: GA-MA770-DS3
Processor: AMD Phenom(tm)9550 quad-core ~2.2GHZ
Memory: 2048 MB RAM DDR2
VGA: Nvidia Geforce 9400GT 1GB

حالا سوالم اینه که با این پول چی بخرم، آیا این "سی پی یو" خوبه یا اینکه باید عوضش کنم؟ اونطور که شنیدم اگه بخوام "اینتل" بخرم باید مادر بردمم عوض کنم. ممنون میشم یه توضیح کامل با قیمت بدید تا من هنگام خرید یه اطلاع قبلی داشته باشم.
اگه قرار باشه کلا این سیستم رو عوض کنم به نظرتون چقدر میخرنش؟

ممنونم،

Ali*Reza
10-10-2013, 23:36
سلام. به نظر من ارزش نداره که ارتقا روی همین سیستم انجام بشه ، پیشنهاد میکنم در صورت امکان کل سیستم رو ارتقا بدین که برای اینکار هم بودجتون یه مقدار پایین هست.
اگر بتونین بودجتون رو بیشتر کنین میشه سیستم مناسبتری بست!

elka021021
11-10-2013, 01:08
سلام. به نظر من ارزش نداره که ارتقا روی همین سیستم انجام بشه ، پیشنهاد میکنم در صورت امکان کل سیستم رو ارتقا بدین که برای اینکار هم بودجتون یه مقدار پایین هست.
اگر بتونین بودجتون رو بیشتر کنین میشه سیستم مناسبتری بست!

مرسی. تا چقدر باید هزینه کنم؟ 1 میلیون خوبه؟:n13:

Ali*Reza
11-10-2013, 05:58
با اين بودجه يه سيستم حداقلى ميشه بست که اگر تا 1.5 بودجتون رو افزايش بدين سيستم مناسبى ميشه.
هارد و درايو که لازم ندارين؟ کيس چطور؟

elka021021
11-10-2013, 11:08
با اين بودجه يه سيستم حداقلى ميشه بست که اگر تا 1.5 بودجتون رو افزايش بدين سيستم مناسبى ميشه.
هارد و درايو که لازم ندارين؟ کيس چطور؟

حالا که شرایط اینطوریه پس کلا این سیستمی که دارم رو میفروشم (به غیر از هارد) و یه سیستم جدید جمع میکنم.
در اینصورت با 1.800 (بدون مانیتور و اسپیکر) چه سیستمی میشه جمع کرد؟ میشه یه سیستم خیلی خوب هم واسه بازی و هم واسه استفاده‌های دیگه جمع کرد؟

Hessam 2
11-10-2013, 11:24
کمی افزایش بودجه بدین. ارزشش رو داره:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

elka021021
11-10-2013, 11:41
کمی افزایش بودجه بدین. ارزشش رو داره:

سپاس. دوست عزیز به نظرتون همین سیستم خودم رو چقدر میخرن؟ از بابت سالم بودن واقعن خداروشکر حتی یه سیمشم عوض نکردم.

Hessam 2
11-10-2013, 11:43
سپاس. دوست عزیز به نظرتون همین سیستم خودم رو چقدر میخرن؟ از بابت سالم بودن واقعن خداروشکر حتی یه سیمشم عوض نکردم.

250 الی حداکثر حداکثر 300 می ارزه.
بیشتر؛ نه ارزش خرید داره و نه می خرن.

elka021021
11-10-2013, 12:07
250 الی حداکثر حداکثر 300 می ارزه.
بیشتر؛ نه ارزش خرید داره و نه می خرن.

دوست عزیز خیلی ممنون، و سوال نهایی من اینه که با این گرافیک راحت میتونم بازی‌های جدید رو اجرا کنم؟ چونکه از بس بازی ریختم و هی گیر کرده خسته شدم، حتی چند سال پیش هم که سیستم خودم رو خریدم متاسفانه چون اطلاعی نداشتم 580 هزارتومان هزینه کردم بعد از 2 ماه دیدم که بازی‌های جدید همشون با گیر اجرا میشن و درس عبرتی شد که قبل از خرید سیستم مشاوره بگیرم.

Hessam 2
11-10-2013, 12:10
دوست عزیز خیلی ممنون، و سوال نهایی من اینه که با این گرافیک راحت میتونم بازی‌های جدید رو اجرا کنم؟ چونکه از بس بازی ریختم و هی گیر کرده خسته شدم، حتی چند سال پیش هم که سیستم خودم رو خریدم متاسفانه چون اطلاعی نداشتم 580 هزارتومان هزینه کردم بعد از 2 ماه دیدم که بازی‌های جدید همشون با گیر اجرا میشن و درس عبرتی شد که قبل از خرید سیستم مشاوره بگیرم.

بله. مشکلی نیست. خوبه که اقدام به مشاوره گرفتن کردید.
از نظر بازی هم راحت کارتون رو راه می ندازه.
ضمناً فرض بر اینکه چنانچه اذیت کنه به احتمال 1%، دیگه بودجه ی شما همینقدره و چیز بهتری امکان پذیر نیست!
کسی هم نمی تونه ادعا کنه بیا سیستم بهتر از این بهت بدم. من کارم همینه و توی این کار عمر و وقت و تجربه ام رو گذاشتم و تجربه ی اندک بنده بهم میگه چیز بهتر شدنی نیست با بودجه ی 2 میلیون.

elka021021
11-10-2013, 12:17
بله. مشکلی نیست. خوبه که اقدام به مشاوره گرفتن کردید.
از نظر بازی هم راحت کارتون رو راه می ندازه.
ضمناً فرض بر اینکه چنانچه اذیت کنه به احتمال 1%، دیگه بودجه ی شما همینقدره و چیز بهتری امکان پذیر نیست!
کسی هم نمی تونه ادعا کنه بیا سیستم بهتر از این بهت بدم. من کارم همینه و توی این کار عمر و وقت و تجربه ام رو گذاشتم و تجربه ی اندک بنده بهم میگه چیز بهتر شدنی نیست با بودجه ی 2 میلیون.

واقعا ممنونم دوست عزیز، خیلی لطف کردید.
درسته، بودجه‌ی من همین قدره، اما شاید اگه دیگه خیلی خودمو جمع و جور کنم به 2.600.000 برسونم تا 25 روز دیگه، به نظرتون این 600 تومان تاثیری توی کار داره؟ این سیستمی که پیشنهاد کردید تغییری میکنه؟

Hessam 2
11-10-2013, 12:20
خواهش می کنـــــــم. قطعاً متغیر خواهد بود.

elka021021
11-10-2013, 12:27
خواهش می کنـــــــم. قطعاً متغیر خواهد بود.

من خیلی به شما زحمت دادم ببخشید، اما اگه متغیر میشه، واقعا ممنون میشم مثل سیستم قبلی که قشنگ با عکس توضیح داده بودید، یه سیستم دیگه هم پیشنهاد بدید. مرسی واقعا. این طوری 2 تا سیستم دارم با مینیمم و ماکسیمم پولی که میتونم تهیه کنم و خیلی خوب میشه.

Hessam 2
11-10-2013, 12:36
خب سیستم بهتر باشه تا همون 25 روز دیگه تشریف بیارید، در خدمت شما هستیم.
شرایط قیمتی الان با 25 روز دیگه زمین تا آسمون متفاوته!

elka021021
11-10-2013, 12:52
خب سیستم بهتر باشه تا همون 25 روز دیگه تشریف بیارید، در خدمت شما هستیم.
شرایط قیمتی الان با 25 روز دیگه زمین تا آسمون متفاوته!

بله درسته، قیمت‌ها ثابت نیست، ایشالله 20-25 روز دیگه توی همین پست مزاحمتون میشم. خداکنه قیمت‌ها مثل بازار گوشی نزولی باشه.
من 2ماه پیش یه گوشی خریدم که الان قیمتش نسبت به اون موقع 350 تومان کاهش داشته. :n02:
خیلی ممنون.

elka021021
11-10-2013, 12:56
آقا حسام من میتونم یاهو آی-دی ــه شما رو داشته باشم؟
من Elka_021 هستم، شاید اگه اهل سریال و زیرنویس باشید این آی-دی رو بشناسید. ممنون میشم اگه تو یاهو هم داشته باشمتون.

Hessam 2
11-10-2013, 13:00
والا اینقدر در روز اد می کنن و قصد اد کردن دارن، واقعاً امکان پذیر نیست همه رو اد کنم. :n03:
کسانی که با هزار تمنا هم اد می کنن، حذفشون می کنم بعد از پایان کار. سوال و اینها زیاد می پرسن که واقعاً وقت پاسخگویی ندارم که به همه ی سوالات همیشه جواب بدم.

از طرفی کمتر آی دی یاهوم رو درگیر کارهام می کنم. مگر در مواقع ضروری!
ببخشید که برام مقدور نیست.

اما از طریق همین فروم می تونید باهام در تماس باشید.
همچنین در سایت و فروم سخت افزار هم حضور دارم: