ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای سوییچ کردن گرافیک

hamidreza2010
10-10-2013, 20:34
سلام دوستان
خوبین شما؟
من یه لپ تاپ به اسم فوجیستو AH532 دارم با کانفیگ زیر:

پردازنده : Core i7
گرافیک: 1 گیگ آپ تو 2 جیفورس 620
رم : 8 گیگ

الان 3 تا مشکل برخوردم:

1- من وقتی بازی pes 2014 رو نصب کردم و رفتم توی setting دیدم گرافیکم رو نمیشناسه ، در واقع گرافیک آنبوردم رو شناخته ، در حالی که درایور گرافیک رو نصب کردم ( هر دوش رو ) .حالا چجوری سوییج کنم روی گرافیک اصلی؟

2- یه سئول خنده دار: :n02: برای فعال کردن وبکم چیکار باید کرد؟منظورم چجوری میشه فعالش کرد؟درایورش هم نصبه

3- من شنیدم تاچ این لپ تاپ قابلیت مولتی تاچ داره ولی وقتی درایورش رو نصب کردم فعال نشد،اینو چجوری فعالش کنم.درایورش هم نصبه

ممنون

EXTREME
11-10-2013, 09:46
سلام دوستان
خوبین شما؟
من یه لپ تاپ به اسم فوجیستو AH532 دارم با کانفیگ زیر:

پردازنده : Core i7
گرافیک: 1 گیگ آپ تو 2 جیفورس 620
رم : 8 گیگ

الان 3 تا مشکل برخوردم:

1- من وقتی بازی pes 2014 رو نصب کردم و رفتم توی setting دیدم گرافیکم رو نمیشناسه ، در واقع گرافیک آنبوردم رو شناخته ، در حالی که درایور گرافیک رو نصب کردم ( هر دوش رو ) .حالا چجوری سوییج کنم روی گرافیک اصلی؟

2- یه سئول خنده دار: :n02: برای فعال کردن وبکم چیکار باید کرد؟منظورم چجوری میشه فعالش کرد؟درایورش هم نصبه

3- من شنیدم تاچ این لپ تاپ قابلیت مولتی تاچ داره ولی وقتی درایورش رو نصب کردم فعال نشد،اینو چجوری فعالش کنم.درایورش هم نصبه

ممنون

شما میتونید برید تو nvidia control panel در global setting هم میتونید سوئیچ دستی کنید یعنی fix هم میتونید سوئیچ رو auto بزارید میتونید به app ها هم بفهمونید که از کدام گرافیک استفاده کنند برای بازی هم فایل اجرایی بازی رو تعیین میکنید که با گرافیک انویدیا اجرا شود

hamidreza2010
11-10-2013, 18:32
شما میتونید برید تو nvidia control panel در global setting هم میتونید سوئیچ دستی کنید یعنی fix هم میتونید سوئیچ رو auto بزارید میتونید به app ها هم بفهمونید که از کدام گرافیک استفاده کنند برای بازی هم فایل اجرایی بازی رو تعیین میکنید که با گرافیک انویدیا اجرا شود

نمیشه
کلی گشتم اونجا رو ولی سوییچ نمیشه یعنی گزینه ایی برای سوییچ کردن نیست
دیگه واقعا اعصاب خورد کن شده
راه حل دیگه ایی ندارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه از جایی شات میخواین بگین بذارم تا بهتر راهنمایی کنید

EXTREME
11-10-2013, 21:44
نمیشه
کلی گشتم اونجا رو ولی سوییچ نمیشه یعنی گزینه ایی برای سوییچ کردن نیست
دیگه واقعا اعصاب خورد کن شده
راه حل دیگه ایی ندارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه از جایی شات میخواین بگین بذارم تا بهتر راهنمایی کنید