مشاهده نسخه کامل
: مشکل در اتصال مودم tp-link 8811 از طریق کابل lan
masoud.b
10-10-2013, 17:25
سلام. مودم من (tp-link 8811) از طریق lan وصل نمیشه به لپ تاپ م ولی از طریق usb راحت وصل میشه. ولی می خوام از lan استفاده کنم.
ویندوزم 7 و لپ تاپ dell vostro 1014
. مشکل از چیه به نظرتون؟؟؟؟
سلام. مودم من (tp-link 8811) از طریق lan وصل نمیشه به لپ تاپ م ولی از طریق usb راحت وصل میشه. ولی می خوام از lan استفاده کنم.
ویندوزم 7 و لپ تاپ dell vostro 1014
. مشکل از چیه به نظرتون؟؟؟؟
درایور لن لپ تاب به طور کامل نصب است ؟
کابل لن سالم است ؟
از طریق لن نمیتونید وارد پنل مودم بشین و تلنت کنید بهش ؟
masoud.b
11-10-2013, 22:09
درایور لن لپ تاب به طور کامل نصب است ؟
کابل لن سالم است ؟
از طریق لن نمیتونید وارد پنل مودم بشین و تلنت کنید بهش ؟
اره همرو چک کردم. یه کاری کردم درست شد ولی وایرلسم پرید. همه درایوای network رو remove کردم. بعد کامپیوترو restart کردم مودم خودش دوباره درایورشو ریخت درست شد و با lan وصل شدم.
اما حالا هرکاری می کنم وایرلس نمیشناسه... اصلا وایرلسم از کار افتاد.... هرچیم نصب می کنم درست نمیشههههه :((((
اره همرو چک کردم. یه کاری کردم درست شد ولی وایرلسم پرید. همه درایوای network رو remove کردم. بعد کامپیوترو restart کردم مودم خودش دوباره درایورشو ریخت درست شد و با lan وصل شدم.
اما حالا هرکاری می کنم وایرلس نمیشناسه... اصلا وایرلسم از کار افتاد.... هرچیم نصب می کنم درست نمیشههههه :((((
مودم شما وقتی با لن وصل شه نیازی به درایور نداره و این موضوع برای یو اس بی است شما وقتی با لن وصل کردین وارد تنظیمات مودم از طریق مرورگر میشین و مودم رو کانفیگ میکنید و این موضوع اصلا ربطی به ویندوز نداره
مودم 8811 هم وایرلس نداره کدوم وایرلس منظورتونه ؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.