مشاهده نسخه کامل
: وب سايت داخل شبكه
lachin91
10-10-2013, 10:05
من يك وب سايت طراحي كردم و در شبكه داخلي شركتمون با كمك از ابزار Internet Information Service ويندوز ايكس پي در شبكه گذاشتم كه با زدن شماره IP صفحه index باز ميشه و اكثر اعضا بدون هيچ موردي استفاده ميكنند ولي اونهايي كه اينترنت هم دارند نمي توانند از اين وب سايت من استفاده كنند و با زدن شماره IP وب سايت باز نميشه لطفا راهنمايي كنيد.
behrooz.shie
17-10-2013, 00:25
برمیگرده به NAT شبکه
mmahdi302
17-10-2013, 13:00
به Nat ربطی نداره اگر ip static دارید شما در قسمت dmz مودم ip وب سایت تون قرار بدید نتیجه رو هم اعلام بفرمایید ولی اگر Ip static ندارید ببینید مودمتون DDNS ساپورت میکنه؟ اگر ساپورت میکرد یه اکانت رایگان DDNS تهیه کنید و در داخل مودم قرار بدید اون موقع دیگه نیازی به زدن ip نیست اسم سایتتون وارد کنید بالا میاد
لطفا نتیجه رو اعلام کنید
lachin91
22-10-2013, 09:17
با تشكر فراوان موضوع اينه كه به علت دلايل غيرفني من نميتونم اين موضوع رو از طريق ادمين و سرور حل كنم و بايد با سيستم خودم (يك کلاینت) موضوع رو حل كنم
1ـ من خودم از اينترنتي كه اشاره شده ندارم
2ـ ايا ميشه با كمك از امكانات iis و يا XAMPP و يا نرم افزار ديگر از تغيير IP جلوگيري كرد و يا اينكه بعد تغيير IP اونو به ip قبلش برگردوند ؟
mmahdi302
22-10-2013, 12:22
با تشكر فراوان موضوع اينه كه به علت دلايل غيرفني من نميتونم اين موضوع رو از طريق ادمين و سرور حل كنم و بايد با سيستم خودم (يك کلاینت) موضوع رو حل كنم
1ـ من خودم از اينترنتي كه اشاره شده ندارم
2ـ ايا ميشه با كمك از امكانات iis و يا XAMPP و يا نرم افزار ديگر از تغيير IP جلوگيري كرد و يا اينكه بعد تغيير IP اونو به ip قبلش برگردوند ؟
من با این ابزار ها که گفتی کار نکردم ولی اگر شما بتونی به مودم adsl دسترسی داشته باشی در قسمت dmz آی پی کامپیوتری که سور سایت هست بدی موضوع به احتمال زید حله
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.