ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : رايت سي دي از روي ايميج

asd
18-08-2006, 01:53
من رفتم سايت مكستور و فايل ايميج پاور مكس رو دانلود كردم .داخل فايل زيپ دوتا فايل با پسوندbin. وجود داره و من نمي دونم كه اونا رو چطوري و با چه برنامه اي بايد رايت كنم لطفا راهنمايي كنيد

AK1
18-08-2006, 01:58
كلون سي دي الكل120 و ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

asd
18-08-2006, 02:07
ميشه بيشتر راهنمايي كنيد آخه همچين يه خورده من ناشيم :sad:

AK1
18-08-2006, 02:15
خوب دوست عزيز
اول كلون سي دي رو باز ي كني بعد انجاي كه عكس سي دي و مداد داره رو انتخاب مي كني
بعد از گزينه بروز فايل بينت رو مسير مي دي توجه كن كه تو صفحه بروز پاين فرمت نوشته اون رو ي ال فرمت بزار بعد فايل بينت رو انتخاب كن نكس سي دي رو بزار تو رايتر نكس تموم اگه مشكلي بود در خدمتيم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

asd
19-08-2006, 07:06
اون كاري كه شما گفتيد رو انجام دادم سي دي رايت ميشه ولي وقتي ميخواي اطلاعاتش رو ببيني پيغام ميده اطلاعات قابل دسترسي نيست اگه براتون امكان داره يه نگاهي به اون فايل در سايت مكستور بندازيد البته اين ايميجي كه اونجا وجود داره يه ايميج براي ساختن سي دي بوت هست داخل فايل زيپ شده دوتا فايل با پسوند Bin هستش و من هنوز براي رايتش مشكل دارم

AK1
19-08-2006, 16:28
اون كاري كه شما گفتيد رو انجام دادم سي دي رايت ميشه ولي وقتي ميخواي اطلاعاتش رو ببيني پيغام ميده اطلاعات قابل دسترسي نيست اگه براتون امكان داره يه نگاهي به اون فايل در سايت مكستور بندازيد البته اين ايميجي كه اونجا وجود داره يه ايميج براي ساختن سي دي بوت هست داخل فايل زيپ شده دوتا فايل با پسوند Bin هستش و من هنوز براي رايتش مشكل دارم

لينك رو بزار بينم چي ميشه

asd
19-08-2006, 22:04
آقا مشكل حل شد كافي فقط با برنامه magic iso رايت بشه
ممنون از توجه شما