ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بهترین انتخاب | لپ تاپ 2.5 میلیون تومان

eragorn
10-10-2013, 01:58
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز پی سی ورد که همیشه در خرید قطعات رایانه بهترین کمک هارو به ما کردن

بنده میخوام یک لپ تاپ تهیه کنم با حدود قیمت 2.5 میلیون که کیفیت ساخت برام مهمه چون مدت زیادی قراره ازش استفاده کنم و حالا حالاها عوضش نمیکنم .

کار هایی که ازش میکشم کارای مالتی مدیا ، برنامه نویسی و طراحی گرافیکی مثل کورل فتو شاپ و 3d max .

کارهام به صورتی هستند که شاید هر از گاهی سیستم باید تا دو سه روز هم روشن بمونه !

کیفیت رنگ و تصویر برام بسیار مهمه !!

با تحقیقی که در انجمن و بازار کردم به سه انتخاب زیر رسیدم :

Lenovo Z500 i7 که گرافیکش قوی هست + طراحی زیبا + داشتن نور کیبورد(برام مهمه) ولی صفحه نمایش ضعیف داره و خودم از نزدیک دیدم که چشمو واقعاً اذیت میکنه ( حد اقل در نگاه اول ) + باطری که قابل جداشدن نیست و قطعاً مشکل ایجاد میکنه.

Asus K56C i7 که گرافیکش قوی هست و واقعاً طراحی بدنه بی نظیر و شیکی داره صفحه نمایشش از z500 بهتره ولی به جز نداشتن نور کیببورد میگن که ایسوس خرابی زیاد داره ( که به صحتش اطمینان ندارم ).

Hp 4540s که کیفیت ساخت بالا داره ولی به خاطر برندش کانفیگ ضعیفتر ارائه داده نسبت به رقباش .

حالا ممنون میشم راهنماییم کنید که کدوم بهتره و به چه دلیل

و ضمناً اصلا اصراری روی این سه مورد نیست ... خیلی ممنون میشم اگر هر مورد مناسب تری در این رنج قیمتی میشناسید بهم معرفی کنید تا در بارش تحقیق کنم ...

تشکر فراوان

moriss
10-10-2013, 12:48
اطری که قابل جداشدن نیست و قطعاً مشکل ایجاد میکنه

فكر نميكنم مشكل خاصي توي كاركرد ايجاد بكنه

ایسوس خرابی زیاد داره ( که به صحتش اطمینان ندارم ).

من نشنيدم. بعيد ميدونم اينطور باشه. ضمن اينكه تو دنياي الكترونيك و لوازم برقي به مقدار بدشانسي ممكنه باشه

Hp 4540s که کیفیت ساخت بالا داره ولی به خاطر برندش کانفیگ ضعیفتر ارائه داده نسبت به رقباش

منظور شما از كانفيگ ضعيفتر فقط cpu i5 هست ديگه؟
اگر دقت كنيد رنج سرعتش از 2.6 تا 3.2 هست كه به نظرم از نظر سرعت از لنوو z500 i7 با رنج سرعت 2.1 تا 3.1 كم نمياره. فقط كش cpu كمتره

ضمنا كيفيت صفحه نمايش hp شايد خيلي چنگي به دل نزنه. البته تو رنج قيمتي كه داره به نظر من خيلي مناسبه

در كل شما اگه كيفيت ساخت و صفحه نمايش برات مهمه بايد روي سوني هم فكر كني كه خب قيمت يه مقدار ميره بالاتر

starpars
10-10-2013, 16:04
منم دنبال لپ تاپ تا همین قیمت هستم hp4540 رو خیلی خوشم میاد ازش خیلی خوش ساخته ولی اکثرا گرافیکش 7650 گرافیکش بد نیست خوبه ولی کاش یکم بهتر بود
اچ پی مدل pavilion-g6-2297se هم با گرافیک 7670 خوبه ولی زیاد طراحیش فکنم خوب نبود

سونی رو مدل vaio-svf1521dcxw دیدم گرافیکش خوبه gf 740 هست ولی زیاد خوشگل نبود
asus هم که همش الان 14 اینچ شده به درد من نمیخوره

این لنووو z500 هم میگن واسه ارتقا هارد یا رمش باید کل لپ تاپ باز بشه اصلا برا ارتقا مناسب نیست
لنوو Lenovo-Essential-G500-E هم گرافیک خوبی داره 8750 هست ولی بازم ظرافت نداره ساختش

منم موندم نمیدونم چی بگیرم:n03:

eragorn
14-10-2013, 19:14
متشکر از نظراتتون ولی باز هم قطعی نتونستم تصمیم بگیرم

حالا دوستانی که این لپ تاپ هارو داشتند و استفاده کردند هم اگر نظری بگن ممنون میشم !

leo.unique
14-10-2013, 21:52
باطری که قابل جداشدن نیست و قطعاً مشکل ایجاد میکنه.
چه مشکلی ؟:n13:

lordsuperboys
19-10-2013, 00:14
باطری تا حدودی ممکنه مشکل ساز بشه مخصوصا اونا که باطری جدا می کنن وقتی تو برقه و می خوان کار زیادی بکشن
میمونه ارتقا که اونم فک نکنم زیاد درگیر کننده باشه اصلا ل\تا\ به همین کامپکت بودنش pc نسیت که دم به دیقه بخوای اینو در بیاری اونو بندازی
من به شخصه چند وقته اخیر خرابی زیادی تو ایسوس دیدم لپ تاپ حدودا ۳ تومنیو ۷۵۰ فروخت دوستم بردش خراب شده بود پیدا هم نمی شد
اگر لپتاپ و خریدن هر کدوم از مدلا دلایل انتخاب و مدلشو لطف بفرمایین با تشکر

leo.unique
19-10-2013, 00:33
باطری تا حدودی ممکنه مشکل ساز بشه مخصوصا اونا که باطری جدا می کنن وقتی تو برقه و می خوان کار زیادی بکشن
چرا باید باتری رو جدا کنن وقتی توی برقه ؟:n13:

persiantoolsbaz
22-10-2013, 15:35
کانفیگ core i7 مدل 4540s hp حدود 2600 تومنه ولی عالیه . یکی از بهترینای بازاره.
برای بازیهای قوی هم جواب میده.

narsiis
22-10-2013, 15:48
سلام میشه از لب تاپهای سونی وایو یه چیز خوب بهم معرفی کنین؟؟؟؟؟
کارم بیشتر نرم افزارای آفیسه فیلم زیاد نگاه میکنم اینترنتم زیاد میرم. میخوام با wireless مشکلی ندااشته باشه. قیمت هم تا 2 میلیون و 200/300.
فقط سونی وایو باشه سفید هم باشه. البته از لنوو z500 هم تعریف زیاد شنیدم.........ولی در درجه اول سونی.

lordsuperboys
02-11-2013, 00:15
لپ تاپ سونی تو این رنج قیمت کانفیگ پایینی خواهد داشت بلا شک اگر با این مورد کنار میاید و صرف وایو بودن مهمه بگید تا راهنمایی کنیم
|500 خویه یکم صفحه نمایشش می تونه نقطه ضعف باشه ولی ظاهر بسیار زیبا به جرات میشه گفت اگه از وایو و اپل بیشتر نباشه کمتر نیس