ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بحث درباره Netwrok +

Armin.Computer
09-10-2013, 23:09
سلام
با توجه به تصمیم جمع آوری اطلاعات در رابطه با شبکه
تصمیم براین گرفته شد که یک تاپیک بزنیم که بحث های در رابطه با Network + رو پوشش بده
این تاپیک به صورت آزمایشی راه اندازی شده است و اگر تاپیک به سمت هدف تعیین شده پیش برود و مشکلات کاربران رو پوشش بدهد تاپیک بعدی مانند سیسکو و مایکروسافت هم زده می شود
دوستان این تاپیک علاوه بر قوانین کلی انجمن خود نیز قوانینی دارد:
1.از پست های بیهوده حتما خودداری کنید
زیرا جامع بودن و کامل بودن تاپیک رو از بین می برد
2.تا جایی که می شود جواب رو صحیح بدهید و از جواب هایی که اطمینان به صحیح بودن اون ندارید خودداری کنید و یا حداقل اعلام کنید که در این موضوع اطمینان ندارید
احتمال داره که پست اول ویرایش بشه
با تشکر
موفق باشید

arash59b
09-10-2013, 23:29
به سلامتی

فکر کنم بیشترین کسی که استفاده ببره من باشم چون با تمام علاقه ای که به این مبحث دارم ولی تقریبا تمام داشته هام تجربی و غیرکلاسیک هست.

بنظرم بهتره کار رو بصورت بحث از مطالب پایه شروع کنیم و با دوستان جلو بریم و در کنارش دوستانی که تجربه کاری بیشتری دارند به نکات و ریزه کاری هایی که در عمل وجود داره هم اشاره کنند

Armin.Computer
09-10-2013, 23:38
با تشکر از آرش

دوستان بحث هایی که ما انجام میدیم شاید بعضی مواقع فراتر از بحث نتورک پلاس بره

من تاپیک رو با یک سوال شروع می کنم!
کسی می دونه چه جوری وقتی شما می زنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کامپیوتر به شما صفحه ی گوگل رو نشون میده یا هر سایت دیگه؟

فقط دوستان اگر به جواب خودتون خیلی مطمئن نیستید اعلام کنید
مرسی

maskot
10-10-2013, 01:23
با تشکر از آرش

کسی می دونه چه جوری وقتی شما می زنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کامپیوتر به شما صفحه ی گوگل رو نشون میده یا هر سایت دیگه؟

مرسی
تا اونجا که مغز من یاری می کنه چیزی داریم به نام dns یا همون domain name server که وقتی شما اسم سایتی رو می زنید مثلا google.com این سرور میاد ip مربوط به سایت که همون ip سروری که سایت بر روی اون راه اندازی شده رو بهمون بر می گردونه و با وصل شدن به این ip سایت بالا میاد برا مثال شما ادرس google.com رو برا سرور محلی می فرستید بعد سرور محلی اول به روت درخواست می زنه می بینه گوگل در حوزه com قرار داره سپس به حوزه com درخواست رو می فرسته و بعد پاسخ میاد باید به google.com مراجعه بشه و اینبار سرور درخواست رو به گوگل میفرسته و گوگل ای پی رو بر می گردونه و سرور هم ای پی رو به کامپیوتر ما بر می گردونه و سایت بالا میاد
دیگه این در حد دانش ناقص من بود درست و غلطش رو با تجربه تر ها تصحیح کنن:n02:

Armin.Computer
10-10-2013, 12:01
تا اونجا که مغز من یاری می کنه چیزی داریم به نام dns یا همون domain name server که وقتی شما اسم سایتی رو می زنید مثلا google.com این سرور میاد ip مربوط به سایت که همون ip سروری که سایت بر روی اون راه اندازی شده رو بهمون بر می گردونه و با وصل شدن به این ip سایت بالا میاد برا مثال شما ادرس google.com رو برا سرور محلی می فرستید بعد سرور محلی اول به روت درخواست می زنه می بینه گوگل در حوزه com قرار داره سپس به حوزه com درخواست رو می فرسته و بعد پاسخ میاد باید به google.com مراجعه بشه و اینبار سرور درخواست رو به گوگل میفرسته و گوگل ای پی رو بر می گردونه و سرور هم ای پی رو به کامپیوتر ما بر می گردونه و سایت بالا میاد
دیگه این در حد دانش ناقص من بود درست و غلطش رو با تجربه تر ها تصحیح کنن:n02:

پاسخ خوبی بود
حوزه com رو الان از شما یادگرفتم وطالاعات زیادی نداشتم
ولی جالبه اگر دوستان اطلاعاتی دارن بگن
دوستان لطفا در بحث ها شرکت کنید

در کل DNS سرور ها تاثیر زیادی دارن

همونطور که می دونید DNS Server های زیادی وجود دارن
به نظر شما معیار سنجش یک DNS سرور چیست؟
این سوالی هست که خیلی از کاربران با اون برخورد می کنن
و ممکنه درصدی از کاربران جواب های اشتباهی رو گرفته باشن

ahriman323
10-10-2013, 20:02
درود
جزوه نتورک پلاس مربوط به فنی حرفه ای

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

400 نکته نتورک پلاس
نتورک پلاس جهاد دانشگاهی دانشگاه تهران

khelane
10-10-2013, 22:01
سلام
بنده بعد از غیبت چند روزه و متاسفانه ممکنه تو این روزها شاید کم بیام رو نت یه صحبت با دوستان دارم
به نظر من طبق فصل بندی های کتاب کامپتیا بریم جلو یه مطالعه گروهیی
فرضا بنده یه فصل یا بخش رو از کتاب بیارم حدود چند صحفه ای و اونو ترجمه کنم و همراهش معلومات خودم رو بهش اضافه کن یه چیزی بین تئوری و عملی و.. و در بینش هم تجربیات مثل خود کتاب که سناریو داره ر وبزاریم
بعدا هرکس در هر بخش یا فصل مشکلی داشت بگه یا نظراتی رو مطرح کنه بعد از هر فصل یه مدت کوتاهی فرضا دو روز (به دلیل اینکه دوروز رو انتخاب کردم شاید یه کاربری نرسه و .... مشکلات دیگه) بعد شروع به فصل دوم کنیم
خلاصه دوستان یه راهکاری برای مطالعه بزاریم و کنارش هم به تبادل نظر و حل مشکلات و کامل کردن فصل تدریس شده بپردازیم
من الان کتاب خود شرکت کامپتیا ورژن نتورک پلاس رو براتون میزارم که یه مرجع مطالعه واسه همه بشه
مطالعه گروهی چندتا مزیت داره :
همه دوره همیم و یه جو دوستانه و درسی به وجود میاد
اینطوری فرد سعی میکنه از گروه جا نمونه
هر مسئله رو یاد نگرفتید بدونه هیچ استرسی میتونید بپرسید نسبت به حضوری
تدریس فصل های جدا و وقت های چند روزه بین اون میتونه هم شما رو برای تست ها و هم وادار کنه در اینترنت برای اطلاعات بیشتر مجبور کنه
توجه کردن به مطالب دوستان و خوندن تجربیات باعث غنی تر شدن بار علمی دوستان میشه
و
.
.
.
.

Armin.Computer
11-10-2013, 00:09
دوستان یک نکته رو باید یادآورر بشم
اگر کتاب و مقاله ای رو در تاپیک قرار می دید
سعی کنید مقاله رایگان باشه

شاهزاده خانوم
11-10-2013, 10:36
مطالب به زبان انگلیسی هم میشه گذاشت؟

موافقم پس شما هر بار موضوع رو اعلام کنید تا شروع کنیم برای هر مبحث هم به نظر بهتره تایم بزاریم

dvb595959
11-10-2013, 11:03
درود
دوستان در مورد active directory میشه به زبان ساده توضیح بدین؟

laser1
14-10-2013, 00:55
بچه ها یه سوال در حد تیم ملی اینجا بپرسم :دی
چجوری سایت های بزرگ مثل گوگل و امثال اینها ، یک دامین رو روی چند سرور پارک میکنن و اینجوری سایت چند تا آی پی داره؟
من که مثلا یه سایت معمولی دارم میتونم کاری کنم که سایتم روی 2 تا هاست پارک بشه که آپتایم رو بالا ببرم

khelane
15-10-2013, 22:46
سلام
شرمنده دوستان قرار بود بنده در این تیم همکاری کنم
ولی تو این تو این هفته اخیر یه کاری کردم که بدبخت شدم اخیرا یه مشکلی پیش اومده واسم (یه کلاهبرداری از بنده شده) الان برای جبران پول باید یه سری وسائلم رو بفروشم احتمال داره حدود دو هفته ای نباشم شاید هم زودتر بیام بستگی به کارم داره
انشالله کارم درست شد خودم دست به کار میشم و کنار دوستان خوبم شروع میکنیم
فقط دعام کنید کارم راه بیوفته پولم رو پس بگیرم
به امید خدا

Rossin
16-10-2013, 19:11
درود
دوستان در مورد active directory میشه به زبان ساده توضیح بدین؟

شما در اکتیو دایرکتوری یوزرهای موجود در شبکه را تعریف کرده و قوانینی روی انها اعمال میکنید و شبکه خود را مدیریت میکنید . سروی که دامین مورد نظر شما را مدیریت میکند Domain Controller نامیده میشود ، یعنی این سرور حاوی تمامی اطلاعات مدیریتی میباشد .
در شبکه ای مبتنی بر دامین هنگامیکه سیستم عامل کاربران بالا می آید آنها یوزر نیم و پسورد تعیین شده را وارد کرده و این اطلاعات به سمت سرور اکتیو دایرکتوری مربوط به دامین رفته و در صورت صحیح بودن اطلاعات کاربری اجازه ورود کاربر به سیستم عامل خود را خواهد داد
قوانینی هم که مدیر شبکه بر روی سیستم عامل کاربران شبکه وضع کرده هنگام ورود کاربران اعمال میشود به عنوان مثال مدیر شبکه اجازه اجرای برنامه را به شما نداده . این قانون هنگام ورود شما به سیستم بعد از وارد کردن رمز عبور و تایید آن بر روی سیستم شما اعمال میشود .
از اجزای مهم اکتیو دایرکتوری به DNS و DHCP میتوان اشاره کرد

FATHI228
02-12-2013, 08:19
سلام دوستان
چه جوری میتونم ساعت کلاینت ها رو با سرور همزمان کنم؟در واقع میخوام این کار رو از روی سرور انجام بدم...لطفا راهنمایم کنید،ممنون

karimhasani2011
04-01-2014, 20:10
سلام بنده هم حاضرم در این بحث شما رو کمک کنم تخصصم هم شبکه و ccna , ccnp میباشد

Armin.Computer
05-01-2014, 00:21
سلام
دوستان کسی می تونه مبحث دستگاه های شبکه (سخت افزار) رو به صورت خلاصه توضیح بده!
به زبان ساده تا همه راحت متوجه بشن

karimhasani2011
08-01-2014, 19:57
با سلام دوستان من در مورد آموزش سیسکو یه تاپیک تو برنامه نویس دارم هر کی مایله میتونه یه سر اونجا بزنه و نظرش رو بگه ادرسش هم هست :

سلام
دوستان کسی می تونه مبحث دستگاه های شبکه (سخت افزار) رو به صورت خلاصه توضیح بده!
به زبان ساده تا همه راحت متوجه بشن

Armin.Computer
09-01-2014, 00:33
با سلام دوستان من در مورد آموزش سیسکو یه تاپیک تو برنامه نویس دارم هر کی مایله میتونه یه سر اونجا بزنه و نظرش رو بگه ادرسش هم هست :

چه جالب!
من قبلا از طریق گوگل این تاپیک رو دیدم و از مطالبش رو خوندم
خوب بود
شما هم می تونید در این انجمن هم اطلاعاتتون رو به بقیه کاربرا بدین
و برای بالابردن سطح علمی انجمن به ما کمک کنید

8086
09-01-2014, 01:27
با تشکر از آرش

کسی می دونه چه جوری وقتی شما می زنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کامپیوتر به شما صفحه ی گوگل رو نشون میده یا هر سایت دیگه؟

مرسی

با سلام خدمت تمامی دوستان
شاید بهتر باشه این بحث رو به جای اینکه ببریم به DNS Server ، ببریم به لایه application از مدل osi و tcp/ip
چون کسی که داره پایه میخونه بهتره همون اول که ip و server و ... رو نمیدونه ( آموزش فرض بر این قضیه داره ) اول از base شبکه شروع کنیم.
در هر حال هم از شما و هم از کاربر گرامی که dns رو گفته بودن متشکرم.
با تشکر

8086
09-01-2014, 01:40
به نام خدا
تعریف شبکه : به دو یا چند کامپیوتر که از لحاظ منطقی ( OS ) و فیزیکی ( wired, wireless , ... ) ذیل یک پروتکل ( یا Protocol Stack ) مشترک ( TCP/IP و ... ) تبادل داده داشته باشند، گویند. ( الزاما هر device یا دستگاه باید دارای نماینده در شبکه باشد یا همون NIC )

OS مخفف کلمه ی operation system یا همان سیستم عامل است. ( مثل windows - linux - mac , ... )

منظور از wired و wireless همان سیمی و بیسیم میباشد.

پروتکل : به مجموعه قوانینی که به صورت استاندارد در آمده تا طرفین ( سیستم ها ) با رعایت آنها بتوانند تبادل داده ( برقراری ارتباط در یک کاربرد خاص ) در شبکه داشته باشند ، گویند.

به عنوان مثال پروتکل HTTP که رایج ترین پروتکل هست و مخفف Hyper Text Transfer Protocol هستش و برای دیدن صفحات وب که شامل عکس و موزیک و متن و ویدیو و .. به کار میره و به معنی استاندارد ( یا قوانین ) نقل و انتقال ابر متن هستش و اینکه هر پورت دارای شماره ای هست که این port number برای HTTP شماره ی 80 هستش.

ابر متن یا hyper text همون شامل شدناست. ( مثل لینک اینترنتی، عکس و ویدیو و ... )

NIC : مخفف Network Interface Card هست و نماینده هر فرد یا nod در شبکه میباشد.

Protocol Stack به معنای توده ای یا جمعی از پروتکل ها . در مورد TCP/IP عبارت Protocol Stack به کار میره.

TCP/IP : Transmission Control Protocol / Internet Protocol پروتکل و مدل اصلی و رایج شبکه میباشد.

ببخشید اگه اطلاعاتم محدوده.

در ضمن نکاتی رو که فراموش کردم رو ویرایش میکنم.

بهم بگین روش بیانم خوبه یا بد ؟

اشکالاتمو بهم بگین. ( منتقد باعث پیشرفت میشه و باید دوسش داشت ) .

با تشکر
ادامه دارد

Armin.Computer
09-01-2014, 01:44
تبه نام خدا
تعریف شبکه : به دو یا چند کامپیوتر که از لحاظ منطقی ( OS ) و فیزیکی ( wired, wireless , ... ) ذیل یک پروتکل ( یا Protocol Stack ) مشترک ( TCP/IP و ... ) تبادل داده داشته باشند، گویند. ( الزاما هر device یا دستگاه باید دارای نماینده در شبکه باشد یا همون NIC )

OS مخفف کلمه ی operation system یا همان سیستم عامل است. ( مثل windows - linux - mac , ... )

منظور از wired و wireless همان سیمی و بیسیم میباشد.

پروتکل : به مجموعه قوانینی که به صورت استاندارد در آمده تا طرفین با رعایت آنها کامپیوترها بتوانند تبادل داده ( برقراری ارتباط در یک کاربرد خاص ) در شبکه داشته باشند ، گویند.

به عنوان مثال پروتکل HTTP که رایج ترین پروتکل هست و مخفف Hyper Text Transfer Protocol هستش و برای دیدن صفحات وب که شامل عکس و موزیک و متن و ویدیو و .. به کار میره و به معنی استاندارد ( یا قوانین ) نقل و انتقال ابر متن هستش و اینکه هر پورت دارای شماره ای هست که این port number برای HTTP شماره ی 80 هستش.

ابر متن یا hyper text همون شامل شدناست. ( مثل لینک اینترنتی، عکس و ویدیو و ... )

NIC : مخفف Network Interface Card هست و نماینده هر فرد یا nod در شبکه میباشد.

Protocol Stack به معنای توده ای یا جمعی از پروتکل ها . در مورد TCP/IP عبارت Protocol Stack به کار میره.

TCP/IP : Transmission Control Protocol / Internet Protocol پروتکل و مدل اصلی و رایج شبکه میباشد.

ببخشید اگه اطلاعاتم محدوده.

در ضمن نکاتی رو که فراموش کردم رو ویرایش میکنم.

بهم بگین روش بیانم خوبه یا بد ؟

اشکالاتمو بهم بگین. ( منتقد باعث پیشرفت میشه و باید دوسش داشت ) .

با تشکر

روش بیان شما عالیه
همین که کپی نیست خیلی خوبه!
خیلی ارزشمند هست

8086
09-01-2014, 08:06
روش بیان شما عالیه
همین که کپی نیست خیلی خوبه!
خیلی ارزشمند هست

آقا آرمین لطفا اگه امکان داره ویرایش جدید رو نقل قول کنین چون نوشتار رو تغییر دادم.
ممنون از لطفتون

8086
09-01-2014, 08:24
من میگم بهتره یه تاپیک زده بشه و فقط داخلش درسنامه باشه و مباحث درس. تو همین تاپیک سوال و جواب مربوط به اون تاپیک .
لطفا یه تاپیک به عنوان network + درست کنین و داخلش هیچ پست اضافی جر مباحث اصلی نباشه که بشه مباحث رو پشت سر هم خوند.
ممنون میشم

Armin.Computer
09-01-2014, 15:43
آقا آرمین لطفا اگه امکان داره ویرایش جدید رو نقل قول کنین چون نوشتار رو تغییر دادم.
ممنون از لطفتون

انجام شد
:n16:

من میگم بهتره یه تاپیک زده بشه و فقط داخلش درسنامه باشه و مباحث درس. تو همین تاپیک سوال و جواب مربوط به اون تاپیک .
لطفا یه تاپیک به عنوان network + درست کنین و داخلش هیچ پست اضافی جر مباحث اصلی نباشه که بشه مباحث رو پشت سر هم خوند.
ممنون میشم

می تونیم یک تاپیک بزنیم و شما اونجا آموزش بدید
بعد اگر هم دیدیم خوب در اومده می تونیم PDF کنیم
اگر اینجوری باشه که شما فعال باشید و اون تاپیک رو فعال نگه دارید که خیلی خیلی عالی میشه!
اونجا درس بدید
و اینجا سوال جواب
نظرتون چیه؟

8086
09-01-2014, 18:33
انجام شد
:n16:

می تونیم یک تاپیک بزنیم و شما اونجا آموزش بدید
بعد اگر هم دیدیم خوب در اومده می تونیم PDF کنیم
اگر اینجوری باشه که شما فعال باشید و اون تاپیک رو فعال نگه دارید که خیلی خیلی عالی میشه!
اونجا درس بدید
و اینجا سوال جواب
نظرتون چیه؟

خوبه.
ممنون بابت پست
فقط یه چیزی که هست فعلا فصل امتحانات و بچه ها هم اکثرا نخوندن، واسه همین عقب میافتن.
من میگم یه چند روزی صبر کنیم همه بیان و بعد شروع کنیم.
با تشکر

Armin.Computer
10-01-2014, 00:07
خوبه.
ممنون بابت پست
فقط یه چیزی که هست فعلا فصل امتحانات و بچه ها هم اکثرا نخوندن، واسه همین عقب میافتن.
من میگم یه چند روزی صبر کنیم همه بیان و بعد شروع کنیم.
با تشکر

مشکلی نیست!
با تشکر از توجه شما

khelane
10-01-2014, 17:48
سلام
خیلی خوشخالم که هنوز پابرجا ولی نه تشکری نه همکاری از سایر کاربراو......
بنده یه سری مشکلات داشتم و نتونستم کلا به نت و بخصوص سایت خودمون سر بزنم و الان بعد از دو یا سه ماه تونستم بازم به مطالعه برگردم
متاسفانه در چند هفته اخیر بهترین دوست تمام عمرم یعنی کاربر microsofth رو از دست دادم بعد ازا ون هم دیگه حال وهوای نت رو نداشتم چون باهاش تو یه سایت ای تی بخصوص اموزشی برنامه نویسی و شبکه کار میکردیم الان سایت بلاتکلیف هست و بنده هم نتونستم برسم به اون سایت دادن به یکی از فامیلاشون

انشالله در روزهای اینده صدرصد اموزش رو از یه جا با هماهنگی اقا ارمین وسایر دوستان مه پذیرفتن شروع میکنم و میکینم
با امید اینده روشن و جوانان پویا

Armin.Computer
10-01-2014, 17:54
سلام
خیلی خوشخالم که هنوز پابرجا ولی نه تشکری نه همکاری از سایر کاربراو......
بنده یه سری مشکلات داشتم و نتونستم کلا به نت و بخصوص سایت خودمون سر بزنم و الان بعد از دو یا سه ماه تونستم بازم به مطالعه برگردم
متاسفانه در چند هفته اخیر بهترین دوست تمام عمرم یعنی کاربر microsofth رو از دست دادم بعد ازا ون هم دیگه حال وهوای نت رو نداشتم چون باهاش تو یه سایت ای تی بخصوص اموزشی برنامه نویسی و شبکه کار میکردیم الان سایت بلاتکلیف هست و بنده هم نتونستم برسم به اون سایت دادن به یکی از فامیلاشون

انشالله در روزهای اینده صدرصد اموزش رو از یه جا با هماهنگی اقا ارمین وسایر دوستان مه پذیرفتن شروع میکنم و میکینم
با امید اینده روشن و جوانان پویا

عالیه
مشکلی نیست!
خوشحالم که همچنان تمایل برای فعالیت دارید!
دوستان هر کسی پیشنهادی چیزی داره اعلام کنه!
تا بحث کنیم
با تشکر از همه

khelane
22-01-2014, 23:03
این چیه مدیران خواهشا بردارن این تبلیغات رو دوست عزیز این کارا خلاف قوانین هست.
شرمنده دوستان کم کم دارم بدقول میشم
فقط دوستانی وه تمایل دارن ببین طبق سرفصلها بریم جلو همون کتاب که صحفه قبل گذاشتم یه کم این چند روز پیش سرم خیلی شلوغ بود مغازه دیگه شبها نایتایپ کردن و نوشتن نداشتم ولی دارم فصل اول رو اماده مبکنم انشالله فردا یا پس فردا میزارم اشتباهی چیزی بود شما دوستان و اساتید رفعش کنید

فرستاده شده از MOMO7ِ من با Tapatalk

khelane
23-01-2014, 20:59
سلام
متن اموزس خودم هنوز کامل نیست ولی به جاش میخوام یه کار دیگه رو انجام بدم اینطوری زیاد وقتم رو نمیگیره
بنده دی وی دی ccna مهندس شاهی رو دارم با دوست خدابیامرزم کرکش کرد و داد بهم منم از این پس هر دو یا سه روز اگه تونستم شاید کمتر یه قسمت از اموزش رو براتون میزارم امروز هم اولین قسمت اموزش اقای شاهی یعنی فصل اول کلا تکیه بر n+ میکنه رو براتون دونه دونه به مرور اپلود میکنم براتون شرمنده دوستان کیفیتش پایینه ولی سرعت نت رو میدونید چقدر افتضاحه انشالله در اینده هم اگه کانورت کردم تست میکنم ببینم متن های داخل تصویر مشکلی ندارن بعدا اپ میکنم
امروز طبف اموزش اقای شاهی اولین اموزش ایشون یعنی
1-1 Network,Topology, Access Method Definitions
رو براتون اپلود کردم

لینک تست شده هست ولی اگه اپلودر خوبی سراغ دارید برام پ.خ کنید

ضمنا بعد از دانلود و استفاده یه یادی از دوستم که این مجموعه رو داد بهم که الان اپلود کردم بکنید
اسمش سعدالله ویسی
microsofth
(همیشه به یادتم:n12:)

khelane
07-03-2014, 21:15
وقتتون بخیر
یه مدت اصلا نتونستم ان بشم و مشکلاتی پیش اومد که ...
امروز کل بخش اموزش ccna شاهی مربوط به n+ رو کانورت کردم فقط سه تاش مونده براتون اپ کنم الان هم چندتا رو اپ کردم واستون
cable type:

osi layers:

network interface_internet:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] s.mp4/dl

binary basic and ip:

امیدوارم مثل دفعه قبل نباشه و دیگه مرتب بتونم اپ کنم واستون
موفق باشید

khelane
10-03-2014, 21:49
لایه ترانسپورت و اپلیکیشن

خیلی خلوته !!!!!!!!!
یادمه تو سایت همسایه خیلی خوب این اموزش رو میفروختم همه سرودست میشکستن ولی الان دارم اپ میکنم دوستان ازش استفاده کنن کسی نیست .!!!!!!!!!!!!

iranch
12-03-2014, 10:37
پروتکلی که برای اختصاص IP به تجهیزات در شبکه مورد استفاده قرار می‌گیرد چیست؟

smss.exe
12-03-2014, 11:16
پروتکلی که برای اختصاص IP به تجهیزات در شبکه مورد استفاده قرار می‌گیرد چیست؟

سلام

DHCP = Dynamic Host Configuration Protocol

Armin.Computer
10-07-2014, 13:15
ipv6 :