ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مجبور شدن عوض کردن زیاد شمع موتورسیکلت به خاطر کثیفی...

a6543210
09-10-2013, 22:32
سلام دوستان
یه موتور بی کلاج 125 مدل ایراندوچرخ دارم که متاسفانه دود سیاه وقتی گاز زیاد بدم از اگزوز می زنه بیرون!
مشکل اصلیش اینه شمع هر چند روز یک بار کثیف می شه و مجبورم شمع رو در بیارم و تمیزش کنم یا یکم رو آتیش نگه دارمش تا روغن (فک کنم روغن باشه!) یا همون سیاهی رو شمع از بین بره و باز تا چند روز سوار شم!موندم مشکل کجاست!؟ بعضی ها می گن رینگات مشکل داره و....:n15:
ممنون می شم دلیل تند تند کثیف شدن شمع رو بگین.معمولا نوک شمع ها سیاه و یکم چرب می شه که روشن نمی شه موتور...

a6543210
10-10-2013, 23:09
نبود کسی ج بده؟:n15:

MOHAMMAD_ASEMOONI
11-10-2013, 21:12
سلام .دودِ سیاه به خاطر تزریقِ بیش از حدِ سوخت به داخل سیلندر هست . اگر موتو کاربراتوری هست و خیلی وقته سرویس نشده , احتمالاً ژیگلورش گشاد شده و باید یک کیتِ کاربراتور بگیرین و عوضش کنین . اگر هم پیچ تنظیم سوخت داره باید کم کم ببندینش و آزمایش کنین تا سیاهی از بین بره . اگر دودِ سفید یا آبی داره پس از روغن سوزی هست . اگر سیستمش انژکتوری هست بهتره یک مقدار محلول انژکتور شور درجه یکِ خارجی طبق دستور روی قوطیش بریزین توی باک .سایت دیگه ای هم هست که میتونین در اونجا متخصص تعمیر موتورسیکلت پیدا کنین برای پاسخگوئی . با پیام خصوصی اسمش رو براتون میفرستم .