مشاهده نسخه کامل
: ایا نیاز به تغییر مادربرد و CPU برای استفاده ایده ال از 690 هستش ؟
سلام دوستان
من قصد خرید کارت GTX 690 رو داشتم و مشخصات سیستمم هم در امضا نوشتم
فقط میخوام بدونم ایا نیازی به تغییر CPU و مادربرد هم هست ؟ یعنی تغییر چشم گیری در اجرای بازی های سنگین دیده میشه یا با همین سیستم هم به راحتی اجرا میشن ؟
در ضمن من برای مادربرد و CPU جدید نهایتا میتونم ۱ میلیون تومان خرج کنم بنابراین اگه دیدین نیازه تغییری بدم فقط یک کدوم رو میتونم تغییر بدم
Ali*Reza
10-10-2013, 13:17
سلام.
من احتمال میدم که پردازندتون برای این گرافیک قدرتمند محدودیت ایجاد کنه و به نظر من در صورتیکه قصد تعویض پردازنده ( سوکت ) رو دارین من پردازنده قدرتمند 4770 رو پیشنهاد میکنم که با مادربوردش حدودا 1.5 خواهد شد.
در ضمن بهتره برای سیستم جدید رمها رو از حالت تریپل به دوال تغییر بدین ( با اضافه کردن یه 2 گیگ رم مشابه )
سلام.
من احتمال میدم که پردازندتون برای این گرافیک قدرتمند محدودیت ایجاد کنه و به نظر من در صورتیکه قصد تعویض پردازنده ( سوکت ) رو دارین من پردازنده قدرتمند 4770 رو پیشنهاد میکنم که با مادربوردش حدودا 1.5 خواهد شد.
در ضمن بهتره برای سیستم جدید رمها رو از حالت تریپل به دوال تغییر بدین ( با اضافه کردن یه 2 گیگ رم مشابه )
اونوقت این 4770 تفاوتش با core i7 950 چقدره چون من اطلاعاتم راجبه CPU زیاد نیست و فقط میدونم 950 , 3.00 GHZ هست و اینی که گفتین ۳.۵ ولی ماله من رو با Over میتونم بکنم 4.00 Ghz , ایا تفاوتشون همینه فقط ؟ و اگه ۴۷۷۰ بگیرم چند درصد تغییر مشاهده میشه کرد ؟ بعد چند هسته ای هستش ؟
بعد من که بازی سنگین هم میکنم رم بشتر از ۷۰٪ پر نمیشه ایا دلیل دیگه ای هم هست برای ارتقا رم ؟
Ali*Reza
10-10-2013, 19:53
در مورد ارتقای رم ، درسته که ممکنه به ظرفیت بیشتر رم نیاری نداشته باشین ولی بخاطر استفاده حداکثری از قابلیت دوال چنل مادربوردتون عرض کردم.
در مورد مقایسه پردازنده پیشنهاد شده با پردازنده فعلیتون ، تقریبا با هم قابل مقایسه نیستند و پردازنده 4770 به مراتب پرفرمنس بهتری داره :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشخصات پردازنده 4770 رو هم میتونین در لینک زیر ببینین :
در مورد ارتقای رم ، درسته که ممکنه به ظرفیت بیشتر رم نیاری نداشته باشین ولی بخاطر استفاده حداکثری از قابلیت دوال چنل مادربوردتون عرض کردم.
در مورد مقایسه پردازنده پیشنهاد شده با پردازنده فعلیتون ، تقریبا با هم قابل مقایسه نیستند و پردازنده 4770 به مراتب پرفرمنس بهتری داره :
مشخصات پردازنده 4770 رو هم میتونین در لینک زیر ببینین :
خوب با توجه به این Benchmark که گذاشتین فکر نکنم ارزش داشته باشه ۱ میلیون تومان خرج کنم تا فوقش ۱۰٪ تاثیر داشته باشه تازه تو بعضی برنامه ها 950 بهتر عمل کرده
مشکل من بیشتر FPS تو بازی هستش , به نظر شما اگه ۴۷۷۰ بگیرم رو Fps تاثیر داره ؟ چقدر ؟
Ali*Reza
10-10-2013, 23:49
مطمئنا اختلافشون بیشتر از 10 درصدی که شما گفتین خواهد بود و در کاربری های مختلف متفاوت هست. مسلما پردازنده قدرتمند 4770 ارزش خرید داره و مطمئنا برای گرافیکهای قدرتمندی مثل 690 که احتمال ایجاد گلوگاه توسط پردازنده وجود داره مناسبه.
مطمئنا اختلافشون بیشتر از 10 درصدی که شما گفتین خواهد بود و در کاربری های مختلف متفاوت هست. مسلما پردازنده قدرتمند 4770 ارزش خرید داره و مطمئنا برای گرافیکهای قدرتمندی مثل 690 که احتمال ایجاد گلوگاه توسط پردازنده وجود داره مناسبه.
این گلوگاه که گفتین یعنی باعث چی میشه ؟ در حد صدمه زدن به VGA هست ؟
و بعد اینکه فکر میکنید با این میزان RAM که من دارم تا چند وقت دیگه بشه کار کرد راحت و بازی های سنگین رو اجرا کرد
ess_1362
11-10-2013, 09:55
من تغییر کل پلتفرم را توصیه نمی کنم
پیشنهادم این هست که با یک خنک کننده خوب پردازنده را تا یک مقدار معقول اورکلاک کنید(مثلا 4 گیگاهرتز)
باقی بودجه را هم به خرید ماژول های رم بصورت triple channel اختصاص بدین یا حتی یک کیس حرفه ای تر مثلا x7 یا بهتر بگیرید
با این تغییرات پلتفرم کنونی شما تا حدود 2 سال یا بیشتر بخوبی از پس گیم های جدید بر میاد
من تغییر کل پلتفرم را توصیه نمی کنم
پیشنهادم این هست که با یک خنک کننده خوب پردازنده را تا یک مقدار معقول اورکلاک کنید(مثلا 4 گیگاهرتز)
باقی بودجه را هم به خرید ماژول های رم بصورت triple channel اختصاص بدین یا حتی یک کیس حرفه ای تر مثلا x7 یا بهتر بگیرید
با این تغییرات پلتفرم کنونی شما تا حدود 2 سال یا بیشتر بخوبی از پس گیم های جدید بر میاد
اخه من همین الان با این رمی که دارم وقتی بازی های سنگین مثل Metro Last Light رو باز میکنم رم فوقش 60% پر میشه من تو فکرش بودم وایستم 1 سال تا رم های DDR4 بیاد که اون رو بگیرم
فقط گرافیک بازی رو بالا ببریم که مصرف رم بیشتر نمیشه ؟ چون من با گرافیک متوسط بازی میکنم
بعد اینکه این گلوگاه که دوستمون گفتن چی ؟ اگه CPU رو عوض نکنم به نظر شما باعث صدمه یا افت FPS میشه ؟
Ali*Reza
11-10-2013, 14:54
این گلوگاه که گفتین یعنی باعث چی میشه ؟ در حد صدمه زدن به VGA هست ؟
و بعد اینکه فکر میکنید با این میزان RAM که من دارم تا چند وقت دیگه بشه کار کرد راحت و بازی های سنگین رو اجرا کرد
صدمه اى در کار نيست. منظور استفاده نشدن از تمام ظرفيت گرافيک بخاطر ايجاد محدوديت احتمالى از طرف پردازنده هست.
به نظر من ميزان رم فعليتون مناسبه و کفايت ميکنه.
صدمه اى در کار نيست. منظور استفاده نشدن از تمام ظرفيت گرافيک بخاطر ايجاد محدوديت احتمالى از طرف پردازنده هست.
به نظر من ميزان رم فعليتون مناسبه و کفايت ميکنه.
اگر CPU رو با Over کردن برسونم به 4.0 GHz چی ؟ اون موقع کفایت میکنه ؟
Ali*Reza
11-10-2013, 17:20
کارت 690 دوال جی پی یو هست و جزو قدرتمندترین کارتهای موجود هست و بهتره که سیستمی هم که این کارت میخواد روش نصب بشه قدرتمندی باشه.
به هرحال میتونین فعلا پردازندتون رو اور کنین و ببینین چه مقدار فریم میگیرین و سیستم در چه وضعیتی هست. اونموقع راحتتر میشه نظر داد.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.