مشاهده نسخه کامل
: مشکل هارد فوری
Acceleration
09-10-2013, 21:55
سلام من با پیغام مشکل هارد مواجه شدم که میگه بک اپ بگیرید
یه تاپیک مشابه دیدم فهمیدم باید این عکس رو قرار بدم لطفا راهنماییم کنید اگر سیستم رو خاموش کنم دیگه روشن نمیشه ؟
میشه خاموش کنم فردا روشن کنم و بک اپ بگیرم ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من با پیغام مشکل هارد مواجه شدم که میگه بک اپ بگیرید
یه تاپیک مشابه دیدم فهمیدم باید این عکس رو قرار بدم لطفا راهنماییم کنید اگر سیستم رو خاموش کنم دیگه روشن نمیشه ؟
میشه خاموش کنم فردا روشن کنم و بک اپ بگیرم ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سیستم روشن میشه ولی ممکنه هارد دیگه دیتکت نشه مشکلات زیاد داره بدسکتور delay sector ممکنه هد هم مشکل داشته باشه هر چه سریعتر از اطلاعات مهم کپی بگیرید و هارد رو ببرید برای تعمیر چون نرم افزاری قابل حل نیست
Acceleration
10-10-2013, 07:38
هرچقدر کمتر سیستم رو روشن کنم بهتره ? منظورم اینه که فقط زمانی روشن کنم که هارد اکسترنال گرفتم و بک اپ بگیرم
هرچقدر کمتر سیستم رو روشن کنم بهتره ? منظورم اینه که فقط زمانی روشن کنم که هارد اکسترنال گرفتم و بک اپ بگیرم
به تعداد روشن کردن سیستم مربوط نیست هر چه زودتر اینکارو بکنید بهتره
Acceleration
10-10-2013, 10:10
اها بعد یه سوال دیگه دقیقا چه اتفاقی افتاده که این مشکل رو هارد پیدا کرده مثلا قدیمی شدن یا ... ?
اها بعد یه سوال دیگه دقیقا چه اتفاقی افتاده که این مشکل رو هارد پیدا کرده مثلا قدیمی شدن یا ... ?
دمای بالا ویروس تکان دادن هارد ضربه و گذشت زمان
Acceleration
10-10-2013, 12:22
چجور ویروسی میتونه باعث این بشه یعنی کامپیوتری که این ویروس رو داره چطوریه چه حالتی داره منظورم نشونه های این ویروسه چون کلا یه مدت بود که به نظر میومد ویروسی باشه بعد اگر هارد رو بدم برای تعمیر امکان موندن اطلاعات هست یا برای تعمیر باید فرمتش کنن ?
چجور ویروسی میتونه باعث این بشه یعنی کامپیوتری که این ویروس رو داره چطوریه چه حالتی داره منظورم نشونه های این ویروسه چون کلا یه مدت بود که به نظر میومد ویروسی باشه بعد اگر هارد رو بدم برای تعمیر امکان موندن اطلاعات هست یا برای تعمیر باید فرمتش کنن ?
بهتره ابتدا بکاپ بگیرید اگه نشد بدید بیرون ریکاوری کنن بعد تعمیر اگه بشه تعمیر کرد
بله بعضی ویروس ها هستند که هم به سکتور ها و هم فریم ویرو هم mbr آسیب میرسونن
Acceleration
10-10-2013, 20:50
ببینید من روی هارد اکسترنالم اطلاعات دارم میترسم فایل هارو که کپی کنم بعد این ویروس همین هارد اکسترنالم رو هم خراب کنه به نظرتون ممکن نیست ? یه راه حلی بهم بدید
ببینید من روی هارد اکسترنالم اطلاعات دارم میترسم فایل هارو که کپی کنم بعد این ویروس همین هارد اکسترنالم رو هم خراب کنه به نظرتون ممکن نیست ? یه راه حلی بهم بدید
خوب آنتی ویروس نصب و آپدیت کنید دوست من
راه دیگش اینه که ایمیج بگیرید از هارد
با نرم افزار ftk imager با فرمت raw یک ایمیج بگیرید و بریزید روی هارد اکسترنال این نرم افزار بدسکتورهارو هم رد میکنه و متوقف نمیشه
با همین نرم افزار هم میتونید ایمیج ها رو باز کنید
Acceleration
12-10-2013, 17:53
ضربه خوردن به کیس رو میشه ضربه خوردن به هارد حساب کرد ؟
یعنی ممکنه اگر به کیس روشن ضربه خورده باشه به هارد ضربه ای وارد شده باشه و این مشکل بوجود اومده باشه ؟ چون هیچ نوع ضربه دیگه ای نبوده مگر به کیس ضربه خورده باشه ..
منظور من ضربه به بدنه کیس هست
ضربه خوردن به کیس رو میشه ضربه خوردن به هارد حساب کرد ؟
یعنی ممکنه اگر به کیس روشن ضربه خورده باشه به هارد ضربه ای وارد شده باشه و این مشکل بوجود اومده باشه ؟ چون هیچ نوع ضربه دیگه ای نبوده مگر به کیس ضربه خورده باشه ..
منظور من ضربه به بدنه کیس هست
ممکنه به خاطر ضربه هارد حین کار کردن تکان خورده و این مشکل ایجاد شده بله میتونه باشه البته ضربه باید شدید باشه که اینطوری بشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.