مشاهده نسخه کامل
: نرم افزار تماس صوتی و تصویری رایگان WeChat - تمام نسخه ها
WeChat 5.0.1
Android 2.1 or later
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
WeChat نرم افزاری قدرتمند با بیش از 300 میلیون کاربر در سراسر دنیا است. تماس صوتی و تصویری رایگان با کیفیت HD، ارتباط شبیه به بی سیم، گفتگوی دو نفره و چند نفره آنلاین، جستجو افراد با روشهای مختلف مکان، تکان دادن گوشی، نام و دفترچه تلفن، QR Code شخصی برای هر فرد و بسیاری دیگر از ویژگی های این برنامه می باشد.
شات:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Download ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ورژن جدید:
WeChat.5.0.3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
محمد نامدار
14-11-2013, 19:22
WeChat 5.0.1
Android 2.1 or later
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
WeChat نرم افزاری قدرتمند با بیش از 300 میلیون کاربر در سراسر دنیا است. تماس صوتی و تصویری رایگان با کیفیت HD، ارتباط شبیه به بی سیم، گفتگوی دو نفره و چند نفره آنلاین، جستجو افراد با روشهای مختلف مکان، تکان دادن گوشی، نام و دفترچه تلفن، QR Code شخصی برای هر فرد و بسیاری دیگر از ویژگی های این برنامه می باشد.
شات:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Download ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام
ی سوال فنی
من تو ویچت عضو شدم - ولی الان اگه بخوام ازش بیام بیرون و اسمم تو ویچت دوستانم نباشه باید چکار کنم ؟
راهی داره یا نه ؟
یا مثلا اگه بخوام کسی نفهمه که من تو وی چت هستم چکار باید بکنم ؟
ورژن جدید:
WeChat v5.0.3.1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mohammadi_4u
17-11-2013, 12:31
سلام
ی سوال فنی
من تو ویچت عضو شدم - ولی الان اگه بخوام ازش بیام بیرون و اسمم تو ویچت دوستانم نباشه باید چکار کنم ؟
راهی داره یا نه ؟
یا مثلا اگه بخوام کسی نفهمه که من تو وی چت هستم چکار باید بکنم ؟
از داخل تنظیمات گزینه پریویسی گزینه پیدا کردن از طریق شماره تلفن رو بدون مارک کنید اگر هم دوست دارید کلا محرمانه باشید میتونید گزینه پیدا کردن از طریق ایدی هم بدون مارک کنید
محمد نامدار
19-11-2013, 10:49
از داخل تنظیمات گزینه پریویسی گزینه پیدا کردن از طریق شماره تلفن رو بدون مارک کنید اگر هم دوست دارید کلا محرمانه باشید میتونید گزینه پیدا کردن از طریق ایدی هم بدون مارک کنید
ممنون
ببینم اگه بخوام اسمم دیگه تو ویچتشون نباشه / یعنی اگه ذخیره شده باشه - و الان پاک بشه - راه حلی داره یا نه دیگه میمونه اسمم ؟
mohammadi_4u
19-11-2013, 19:20
ممنون
ببینم اگه بخوام اسمم دیگه تو ویچتشون نباشه / یعنی اگه ذخیره شده باشه - و الان پاک بشه - راه حلی داره یا نه دیگه میمونه اسمم ؟
خب شما از گوشیشون نمیتونید اسمتون حذف کنید اما اگه منظور بلوک و قطع ارتباط با طرف مقابل هست.رو نامش کلیک کنید و از گزینه سه نقطه بالا گزینه بلوک رو بزنید.بلوک میشه و هیچ ارتباطی نمیتونه داشته باشه.:)
Sent from my GT-S7562 using Xparent BlueTapatalk 2
رو گوشی من این نرم افزار خیلی کنده...ورژن های قبلیش هم همینطوری بود...آخریشم نصب کردم همینه
ولی مثلا واتس اپ خیلی سرعتش خوبه...در جا عکسا لود میشن اما تو این نه...
واسه شما هم همینه؟البته آی او اس خیلی خوبه،میخوام اندرویدی هارو بدونم...
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
رو گوشی من این نرم افزار خیلی کنده...ورژن های قبلیش هم همینطوری بود...آخریشم نصب کردم همینه
ولی مثلا واتس اپ خیلی سرعتش خوبه...در جا عکسا لود میشن اما تو این نه...
واسه شما هم همینه؟البته آی او اس خیلی خوبه،میخوام اندرویدی هارو بدونم...
از نظر لوود کردن خوده نرم افزار مشکلی نداره رو اندروید از نظر لوود عکس ها هم مشکلی نیست البته من رایتل استفاده میکنم!
رو سیمبین هم باش کار کردم باز مشکل لوود رو نداشتم شاید اینترنت شما سرعتش کمه؟
از نظر لوود کردن خوده نرم افزار مشکلی نداره رو اندروید از نظر لوود عکس ها هم مشکلی نیست البته من رایتل استفاده میکنم!
رو سیمبین هم باش کار کردم باز مشکل لوود رو نداشتم شاید اینترنت شما سرعتش کمه؟
نه سرعت نت من که در حد تیم ملیه(جدی نگیر)
ولی مشکل سرعت نت نیس اصن...
گوشیم گلکسی اسه.شما رو تک هسته ای تست کردی ببینی سرعت چجوریه؟
نه سرعت نت من که در حد تیم ملیه(جدی نگیر)
ولی مشکل سرعت نت نیس اصن...
گوشیم گلکسی اسه.شما رو تک هسته ای تست کردی ببینی سرعت چجوریه؟
رو C7 - S3 - Vivaz - S4 تست کردم!
سلام
مگه ورين نرم افزار برای سیستم عامل سمبیان هس ؟
سلام
آره
برای نوکیا s40 و سیمین با کیبورد و سیمبین تاچ نسخه مخصوص داره
سلام
بله وی چت برای سیمبین هم داره
تو تاپیک سیمبین دنبالش بگردین! :n02:
جاوا که دیگه براش نیست..؟
جاوا که دیگه براش نیست..؟
شما یه سر به اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بزن همه ورژن هارو زده
سلام دوستان
وی چت من چند وقته مشکل پیدا کرده و یوزر های اطراف رو سرچ نمیکنه !!!
از ورژن های قبلی هم دوباره نصب کردم مشکل حل نشده !!!
چطور این مشکل رو حل کنم ؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.