مشاهده نسخه کامل
: بهترین مغازه و فروشگاه برای خرید cpu و مادربرد در پاساژ ایران یا بازار رضا ؟؟؟ ( معرفی کنید )
dooste.man83
09-10-2013, 00:16
سلام به دوستان راهی هستم برای خرید یک عدد cpu و مادربرد می خواستم اگر مغازه و فروشگاه برای خرید cpu و مادربرد در پاساژ ایران یا بازار رضا میشناسید که مرکر پخش هست و قیمتش خوبه و طرف مطمئن هست معرفی کنید ؟ ( cpu اینتل و ماردبرد ایسوس می خوام )
بعد هم گارانتی cpu اینتل i7 و مادربرد ایسوس چیه ؟
فقط اگر بتونید در پیغام خصوصی بگید بهتره اینجا می ترسم بگن تبلیغ هست و پست ها رو پاک کنن
ممنون از شما که کمک می کنید :blush:
eshraghi2010
09-10-2013, 08:24
سلام به دوستان راهی هستم برای خرید یک عدد cpu و مادربرد می خواستم اگر مغازه و فروشگاه برای خرید cpu و مادربرد در پاساژ ایران یا بازار رضا میشناسید که مرکر پخش هست و قیمتش خوبه و طرف مطمئن هست معرفی کنید ؟ ( cpu اینتل و ماردبرد ایسوس می خوام )
بعد هم گارانتی cpu اینتل i7 و مادربرد ایسوس چیه ؟
فقط اگر بتونید در پیغام خصوصی بگید بهتره اینجا می ترسم بگن تبلیغ هست و پست ها رو پاک کنن
ممنون از شما که کمک می کنید :blush:
کلیه CPU های اینتل در ایران گرارانتی ندارند ! گارانتی مادربردهای ایسوس هم الماس یا ویستاپخش هست ! واسه مادربرد برید جایی که نمایندگی باشه !
javad2015
09-10-2013, 09:43
برای ایسوز سازگار هم هست.
dooste.man83
15-10-2013, 12:49
از همه بهتر کدوم شرکت هست برای گارانتی مادربرد ایسوس ؟( مدت بیشتر در کنار خدمات بهتر )
سازگار یا الماس یا وسیتا ؟
مرسی
dooste.man83
15-10-2013, 12:51
در مورد cpu آک بودنش رو از کجا میشه دقیق فهمید ؟
آیا باید از هر مغازه ای دیدم تو پاساژ ایران و رضا بپرسم ببینم کی ارزون تر میده از همون بخرم ؟
ممنون
amir_t6262
16-10-2013, 02:23
من گارانتی سازگار را امتحان کردم و راضی هستم. قطعه ای خراب خریده بودم که در 24 ساعت اول خرید برایم تعویض کردند.
در مورد خرید هم به نظرم بازار ولی عصر قیمتهای بهتری میتوانی پیدا کنی. ولی خب تنوع کمتر است.
کلا اگر گارانتی معتبر باشد هر جایی که ارزانتر بود بخر.
dooste.man83
16-10-2013, 19:51
من گارانتی سازگار را امتحان کردم و راضی هستم. قطعه ای خراب خریده بودم که در 24 ساعت اول خرید برایم تعویض کردند.
در مورد خرید هم به نظرم بازار ولی عصر قیمتهای بهتری میتوانی پیدا کنی. ولی خب تنوع کمتر است.
کلا اگر گارانتی معتبر باشد هر جایی که ارزانتر بود بخر.
داداش امیر ممنون از راهنمایی
منظورت از بازار ولی عصر کدومه ؟ ( پاساژ رضا یا پاساژ ایران رو میگی ؟ )
amir_t6262
16-10-2013, 20:33
نه. پاساژ ولی عصر سمت راست خیابان است (یعنی از جنوب به شمال بری، سمت راست). بالاتر از بازار ایران سمت راست خیابان.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.