ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک برای لایسنس لیگ ایران در فیفا15

irmpmn
08-10-2013, 22:54
دوستان مدت 3سال هست که برای اینکار اقدام کردم که هرسال گفته شد که برنامه ای برای لیگ ایران ندارن. ولی امسال تو یه نظرسنجی پرسیدن که کدوم لیگ لایسنس بشه به نظرتون ؟

دوستانی که فیفا بازی میکنن ، برای لایسنس شدن لیگ ایران به لینک زیر برن و به لیگ ایران رای بدن. در مورد اینکه بعضیا هم الان فاز مخالفت میگیرن بگم که مگه ما چی کم داریم از لیگ عربستان که باید تو بازی باشه ولی لیگ ایران نباشه ؟!
شیر کنید تا همه رای بدن :)

آدرس برای رای دادن :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این نتایج نظرسنجی تا این لحظه ست...

EngineeR EhsaN
08-10-2013, 23:06
نظرسنجی بسته شده؟ من هر کاری میکنم نمیشه رای داد!!

Gregar
08-10-2013, 23:18
دوستان مدت 3سال هست که برای اینکار اقدام کردم که هرسال گفته شد که برنامه ای برای لیگ ایران ندارن. ولی امسال تو یه نظرسنجی پرسیدن که کدوم لیگ لایسنس بشه به نظرتون ؟

دوستانی که فیفا بازی میکنن ، برای لایسنس شدن لیگ ایران به لینک زیر برن و به لیگ ایران رای بدن. در مورد اینکه بعضیا هم الان فاز مخالفت میگیرن بگم که مگه ما چی کم داریم از لیگ عربستان که باید تو بازی باشه ولی لیگ ایران نباشه ؟!
شیر کنید تا همه رای بدن :)

چی کم داریم ؟ همین رو بگم که الان توی تاپیک بحث فقط در مورد کرکه نه خود بازی :n09:
بعد هم فیفا اگه به کیفیت لایسنسهاش توجه میکرد الان لیگ هند و عربستان و ایرلند توی بازیش نبودن . این نظرسنجی هم رسمی نیست و همش چرته .
نمیدونم چرا اینقدر اصرار داری . این بحث که زیاد تو تاپیک مطرح شد و خودت هم بودی . بعد هم داری میگی سه ساله اقدام کردی . خوب اگه واسشون مهم بود که بعد از سه سال باید میزاشتن . مخصوصا امسال که رفتیم جام جهانی . پس مسئله جای دیگه است .

TimeWarp
08-10-2013, 23:39
آره بابا ، این نظر سنجی ها همش کشکه .اینا تو واقعیت نمی ذارن ایران با دو تا تیم قوی بازی تدارکاتی مهیا کنه(البته کم کاری این وری ها هم عامل اصلی هست) بعد تو بازی رامون میدن. لیگ امارات رو با نام خلیج .... اضافه می کنن ولی ایران رو نه چون تو ایران بازارم (مستقیم) ندارن.

irmpmn
08-10-2013, 23:46
چی کم داریم ؟ همین رو بگم که الان توی تاپیک بحث فقط در مورد کرکه نه خود بازی :n09:
بعد هم فیفا اگه به کیفیت لایسنسهاش توجه میکرد الان لیگ هند و عربستان و ایرلند توی بازیش نبودن . این نظرسنجی هم رسمی نیست و همش چرته .
نمیدونم چرا اینقدر اصرار داری . این بحث که زیاد تو تاپیک مطرح شد و خودت هم بودی . بعد هم داری میگی سه ساله اقدام کردی . خوب اگه واسشون مهم بود که بعد از سه سال باید میزاشتن . مخصوصا امسال که رفتیم جام جهانی . پس مسئله جای دیگه است .

داداش یه بار همین نظرسنجی روی همین سایت جواب داد و میبینی که لیگ عربستان لایسنس شده...

EngineeR EhsaN
09-10-2013, 01:04
دوستان یه تیریه تو تاریکی، میندازیم ببینیم کجا میخوره :n02: خواهشا اینبار حمایت کنید ببینیم کجا می‌رسیم :n01:

Gregar
09-10-2013, 09:47
داداش یه بار همین نظرسنجی روی همین سایت جواب داد و میبینی که لیگ عربستان لایسنس شده...

البته فکر کنم همیشه که لیگ ایران توی نظرسنجی ها جلوتر از عربستان بود و با این حال عربستان انتخاب شد . هر چند فکر نمیکنم مربوط به اون نظرسنجی بشه .
دیگه شما نگاه کن مالک ها و اسپانسرهای اکثر تیمهای خارجی الان عربها هستن بعد میخواد لیگهای کشورشون توی یه بازی مثل فیفا نباشه ؟

راستی این صاحب شرکت EA ایرانی الاصل نیست ؟ :n09: اصلا کار به شایسته سالاری نداره و فقط پوله که حرف اول رو میزنه . ای EA بدبخت پول پرست :n05:

sh79
09-10-2013, 14:51
چرا نمیشه رای داد؟

irmpmn
09-10-2013, 17:27
بازم عربا از ما جلو زدن ! لعنتیا...

Gregar
09-10-2013, 22:40
بازم عربا از ما جلو زدن ! لعنتیا...

واسه اینکه این سایت اصلن باذ نمیشه واسه من و امسال من . باید با فیتلرشکن رفت توش ؟

Kamyar_AnathemA
14-10-2013, 23:38
اگه خدایی نکرده لیگ ایران وارد بازی فیفا بشه دیگه فیفا بازی نمیکنم :n21:

ali_i3
04-11-2013, 00:33
ببینید دوستان گلم دلیل اصلی که FIFA لیگ ایران رو بین لیگ هاش نداره و یا تیم ملی ایران رو نساخته و یا PES با وجود گذاشتن تیم ملی ایران به کیفیت ساخت و ضاهر بازیکن ها توجه نکرده اینه که در کشوری مثل ایران حقوق کپی رایت معنی نداره و در واقع پکیج های اصلی بازی به فروش نمیره(به علت قیمت بالا یا هر دلیل دیگه ای )و همه ورژن هایی از بازی که دست ما میرسه کپی شده و با شماره سریال جعلی است و به زبان ساده تر بگم پولی که ما بابتشون میدیم به جیب انتشاردهنده های و سازندگان اصلی نمیره.