مشاهده نسخه کامل
: AMD ATI Radeon پیغام خطای صفحه آبی - BSOD
آیا برای کار 3d max , vray rendering و animation، استفاده از 2 گرفیک بصورت SLI مشکلی ایجاد نمی کنه؟
نقاط SLI / Crossfire چی هستند؟ - یکبار شنیدم که در یک سری مواقع مشکلاتی دارند این دو !
--- و اینکه
با حالت virtue - آیا گرافیک cpu به کمک گرافیک اصلی میاد ؟ یعنی روی هم جمع میشن و توان گرافیکی بیشتری حاصل میشه یا ... ؟
چرا نام تاپیک رو نمیشه عوض کرد؟؟؟؟؟
از مدیر محترم درخواست دارم زحمت تغییر نام تاپیک رو به نام اولین پستم تغییر بدن.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نقاط ضعف SLI / Crossfire
javad2015
08-10-2013, 11:43
کراسفایر برای وقتی هست که شما بودجه کافی برای خرید یک گرافیک قویتر ندارید.یکی میخرید و در اینده یکی مثل خودش باهاش جفت میکنید.اگر مثلاً بودجه شما تومن هست.خرید دو گرافیک 500 تومنی کاملاً اشتباهه و خرید یک کارت تکی بهتره.
بازدهی 2 تا گرافیک 4 گیگ مشابه با هم- بهتر از یک گرافیک 8 گیگ نیست؟
یا 2 تا 8گیگ ، بهتر از یک 16 گیگ نیست؟
ess_1362
08-10-2013, 13:11
cfx یا sli تکنیکی هست برای افزایش راندمان یک سیستم در پردازش گرافیکی
معمولا در سیستم های گران قیمت حتما استفاده از از این دو تکنیک بسیار کارساز خواهد بود
و البته اینطور هم نیست که وقتی بودجه خرید کارت گرافیک را ندارید برید سراغ cfx
قطعا استفاده از این دو تکنیک یکسری پیش نیاز هایی هم داره و اول از همه این هست که حتما کیسی با تحویه خوب داشته باشید
نقاط قوت این دو تکنیک اول از همه پردازش قویتر هست
اما نقاط ضعف
اول اینکه حرارت بیشتری درون کیس ایجاد میشه و حرارت کارت اول بدلیل مسدود شدن تهویه حدود بیش از 10 درجه بیشتر میشه
دوم نویز معمولا کمی بیش از 2 برابر بیشتر میشه
سوم اینکه در مورد گیم درصد کمی از گیم ها پروفایل استفاده از مولتی کارت را ندارند و حتی ممکن هست در بعضی عنوان های خاص مجبور بشید این حالت کلا از پروفایل غیر فعال کنید
سیستم مورد نظر من حدود 3-4 تومن هست، فکر کنم بتونم از sli/cfx استفاده کنم با این بودجه.
بعد اینکه noise زیاد میشه رو متوجه نشدم ! توضیح بیشتر میدین؟
در ضمن، مطلع هستید که آیا 3d max اجازه استفاده از حالت مالتی کارد رو میده یا نه؟
ess_1362
08-10-2013, 21:40
بعد اینکه noise زیاد میشه رو متوجه نشدم ! توضیح بیشتر میدین؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دو تا تصویر بالا گویا هست که فشار ترمودینامیکی به علت مسدود شدن قسمتی از تهویه روی کارت اول هست
همین فشار باعث افزایش دما و در نتیجه آن افزایش دور فن در نتیجه نویز میشه + اینکه صدای دو تا کارت از یک کارت بیشتر هست
در ضمن، مطلع هستید که آیا 3d max اجازه استفاده از حالت مالتی کارد رو میده یا نه؟
تا جایی که من می دونم در 3ds max چیزی که اهمیت داره استفاده از قابلیت هایی جون stream و open cl و کودا هست و چیزی به عنوان مولتی کارت مطرح نشده(یا من تا به حال نشنیدم)
ضمن اینکه قابلیت cfx یا sli بیشتر در d3d کاربرد داره تا open cl
توصیه می کنم برای اطمینان بیشتر این مورد را در انجمن سه بعدی و گرافیک مطرح کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.