ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل از کار افتادن کانکشن بیسیم و لن در ویندوز 8

kane32
08-10-2013, 08:32
با سلام من یک شبه نمیتونم به اینترنت وصل بشم اینترنتمم به صورت مستقیمه رو pppoeهست رو ویندوز هشت دیگم رو همون کامپیوتر همه چی درسته ولی روی ویندوزم نه مستقیم کانکت میشه نا با سیمه لن و یه شبه این اتفاق افتاد وحتی دستی هم کانکشن میسازم ارور 651 میگیرم مودمم کانفیگه ولی خواهشا کمک و راهنماییم کنید که چطور کانکشن بسته شده رو راه بندازم چون توی دانلود منیجرش 20 تا فیلم 80 درصد دانلود دارم و اگه کانکشنم راه نیفته دیگه بقیشو نمیتونم دانلود کنم و راهنمایی میخوام دوستان

kank
08-10-2013, 12:30
با خود ویندوز کانکشن رو عیب یابی کردی ؟
روی ایکون اینترنت پایین صفحه کلیک راست کن روی troubleshoot problems کلیک کن
ببین درست میشه

Ali_RNT
08-10-2013, 17:24
کلید های winlogo و w رو بزن و بنویس vtew network connections و روی آیکون کانکشن راست کلیک کن و Disable رو انتخاب کن و دوباره راست کلیک کن و Enable رو انتخاب کن.

(تجربه ی شخصی...)

kane32
08-10-2013, 19:46
با خود ویندوز کانکشن رو عیب یابی کردی ؟
روی ایکون اینترنت پایین صفحه کلیک راست کن روی troubleshoot problems کلیک کن
ببین درست میشه

بله همین کارم کردم عدوست گلم چندین بارم کردم

kane32
08-10-2013, 19:53
کلید های winlogo و w رو بزن و بنویس vtew network connections و روی آیکون کانکشن راست کلیک کن و Disable رو انتخاب کن و دوباره راست کلیک کن و Enable رو انتخاب کن.

(تجربه ی شخصی...)

بله دوست گلم کردم کانکشن مودمو اینترنتو درایورارو همرو شناخته ولی این ضربدر قرمز از جلو کانکشن تو نتورک کانکشن برداشته نمیشه همه چیز شناخته شدست ولی ویندوز هیچ جوره نمیزاره وصل بشم به اینترنت دوستان گل راه حل های دیگری هست بفرمایید دوستانم

kane32
09-10-2013, 04:33
عزیزان راه حل دیگه ای سراغ ندارن