ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل تنفس از بینی

illidan28
06-10-2013, 22:33
سلام
من یه پسر ۱۸ ساله ام که خیلی وقته یه مشکلی دارم.
صبح ها که از خواب پامیشم همه چی خوبه و راحت نفس می کشم اما همینجور که روز می گزره به طور ناگهانی دماغم شروع میکنه به سوزش و بعدش دو سه تا عطسه می کنم، چشمام شروع میکنه به سوزش، پوست زیر چشم ام بنفش رنگ میشه و دماغ ام هم قرمز میشه بعد مخاط بینی رو تو گلوم حس میکنم و همش باید قورتش بدم!!! گفتن ممکنه آرژی باشه ولی اصلا معلوم نیست چه حساسیتیه، من در تمام روز ها غذام یکیه یعنی صبح ها همیشه یه چیزی میخورم ناهار ام یکجوره ولی این اتفاق ممکنه صبح بیفته عصر یا... چی کار باید بکنم؟

raana
07-10-2013, 16:10
سلام دوست عزیز...

مطمئنن مشکل آلرژی هست.....ممکنه به خاطر آلودگی هوا باشه......ممکنه به خاطر وجو سینوزیت مزمن باشه که با کمی آلرژی اینجوری بروز میکنه......
میتونه به خاطر حساسیت به یه ماده غذایی باشه.....

همون طور که میگید این مشکا تقریبا دائمی هست دیگه.....تو کدوم فصل شدید تر میشه؟؟؟
یا مثلا بعد از سرماخوردگی وضعیت بدتر میشه؟؟؟؟

illidan28
21-10-2013, 19:24
تقربا همه فصل ها هست و وقتی سرما میخورم خیلی خیلی بدتر میشه

raana
22-10-2013, 19:19
بعد از سرماخوردگی احساس پر بودن و گرفتگی پشت بینی دارید؟؟و حس بویایی چه طور هست بعد از سرماخوردگی؟
آبریزش بینی معمولا زیاد طول میکشه که خوب بشه؟

اگر موارد فوق هست...مشکل همون حساسیت هست+سینوزیت....به متخصص گوش و حلق و بینی مراجعه کنید.....
مشکل به راحتی قابل حل شدن هست.....و همین طور برای تشخیص بهتر نوع حساسیت می تونید به کلینیک های آلرژی مراجعه کنید....