ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی در خرید مانیتور 20 اینچ

nod33
06-10-2013, 18:25
سلام دوستان

من می خوام مانیتور (20 اینج ال جی) بخرم ولی شائبه ای برام پیش اومده که از شما راهنمایی می خوام .

یه عده از دوستان نظرشون اینه که مانیتور هایی که ورودی دیجیتال (dvi) دارن از کیفیت بیشتری برخوردارن و یه عده هم معتقدن

که تفاوت محسوسی ندارن .

من مانیتور 20 اینچ سامسونگ رو با کابل انالوگ که دیدم توی صفحه دکستاپ نمایش متون اصلا نرم نبود ! و به حالت دندانه دار

مشاهده می شد ، حتی ساعت و تاریخ در ویندوز هم به نرمی مانیتور CRT و ال ای دی لپ تاپ نبود .

یه مسئله دیگه ای هم که ذهنم رو مشغول کرده اینه که چرا شرکتی مثل ال جی در مانیتورهای 20 اینچش از ورودی آنالوگ

استفاده میکنه ؟!

مانیتور مدل E2060 دو نوع تولید کرده یکی که پسوند T داره که شامل ورودی دیجیتال و یکی پسوند S دارای فقط ورودی آنالوگ !

در صورتی که اکثر مانیتور های سامسونگ ورودی دیجیتال دارن .

اختلاف قیمت این دو ورودی در حد 15 هزار تومنه ! آخه این چه کاریه !

نکته مهم اینه که سالانه شرکت های بزرگ جمع می شن و محصولاتشون رو به نمایش می زارن اگه تفاوت کیفیت وجود داره چرا

ال جی از آنالوگ استفاده میکنه این باعث نمیشه که برتری و کیفیت محصولش زیر سوال بره جالب اینجاست که AOC هم از

ورودی دیجیتال استفاده میکنه .

می خواستم LG E2060T تهیه کنم اما اصلا پیدا نمیشه ، الان یه مدل جدید مادیران وارد کرده که ورودی انالوگه LG 20EN33ss-b

در کنار این AOC هم هست کهشناختی از کیفیتش ندارم (نظرتون در مورد AOC) .

همینطور که اشاره کردم دوست ندارم نمایش متون به صورت دندانه دار باشه اینم جا داره بگم که فقط مدل سامسونگ با کابل

آنالوگ رو دیدم و با کابل دیجیتال مشاهده نکردم که ببینم متون داندانه دار میشن یا نه .

اصلا این دندانه دار شدم متون ربطی به کابل آنالوگ و دیجیتال داره یا توی مانیتور 22 اینچم همینطوره .

ess_1362
06-10-2013, 19:08
این دندانه دار نمایش دادن تصاویر ربطی به رابط نداره
به نظر من ابعاد تصویر تنظیم نبوده و حتی شاید درایور کارت گرافیک نصب نبوده
به هر حال من خودم در اداره سامسونگ s20b315b دارم که هم ورودی آنالوگ داره و هم ورودی دیجیتال که من با آنالوگش کار می کنم و هیچ مشکلی نداره از لحاظ کیفیت
این موارد حساسیت زیادی هست به نظرم خیلی توجه نکنید چون خودتون اذیت میشید
در مورد aoc هم به نظر من برند با کیفیت و خوش قیمتی هست و می تونید این برند را تهیه و براحتی و بدون مشکل استفاده کنید
موفق باشید

nod33
06-10-2013, 23:04
این دندانه دار نمایش دادن تصاویر ربطی به رابط نداره
به نظر من ابعاد تصویر تنظیم نبوده و حتی شاید درایور کارت گرافیک نصب نبوده
به هر حال من خودم در اداره سامسونگ s20b315b دارم که هم ورودی آنالوگ داره و هم ورودی دیجیتال که من با آنالوگش کار می کنم و هیچ مشکلی نداره از لحاظ کیفیت
این موارد حساسیت زیادی هست به نظرم خیلی توجه نکنید چون خودتون اذیت میشید
در مورد aoc هم به نظر من برند با کیفیت و خوش قیمتی هست و می تونید این برند را تهیه و براحتی و بدون مشکل استفاده کنید
موفق باشید

دوست عزیز من گرافیکم 6770 بخاطر قدرت کمش می خوام 20 اینچ بگیرم اما اگه بخوام 22 اینچ بخرم میشه توی

رزولوشن 1440x900 فول اسکرین بازی کنم و تصویر کوچکتر از پنل نشه ( اطراف تصویر سیاه نباشه ) .

یه سوال دیگه این حالت angle که توی مانبتورهای سامسونگ هست قابلیت خوبیه واقعا کیفیت افت نمی کنه وقتی از کنار ببینی ؟

دومدل ال جی که در نظر گرفتم به این حالت اشاره نکردن که از کنار دیدن باعث افت کیفیت نمی شه lg-20EN33S و e2060t یعنی نسبت به سامسونگ این قابلیت رو ندارن ؟

ess_1362
07-10-2013, 21:39
دوست عزیز من گرافیکم 6770 بخاطر قدرت کمش می خوام 20 اینچ بگیرم اما اگه بخوام 22 اینچ بخرم میشه توی

رزولوشن 1440x900 فول اسکرین بازی کنم و تصویر کوچکتر از پنل نشه ( اطراف تصویر سیاه نباشه ) .
ابعاد تصویر که کوچک نمیشه بلکه رزلوشن کاهش پیدا می کنه که روی همون پنل بزرگتر تصویر fit میشه که کمی از کیفیت کاسته میشه

یه سوال دیگه این حالت angle که توی مانبتورهای سامسونگ هست قابلیت خوبیه واقعا کیفیت افت نمی کنه وقتی از کنار ببینی ؟

دومدل ال جی که در نظر گرفتم به این حالت اشاره نکردن که از کنار دیدن باعث افت کیفیت نمی شه lg-20EN33S و e2060t یعنی نسبت به سامسونگ این قابلیت رو ندارن ؟
مانیتور ها دید جانبی(افقی) مناسبی دارند . از بابت این موضوع اصلا خودتون را ناراحت نکنید
ایراد اصلی مانیتور ها دید عمودی هست که خوب با توجه به اینکه کاربر زمان استفاده از مانیتر روبروی پنل میشینه مشکلی بوجود نمیاد
من خودم توی خونه w2262tq دارم توی اداره هم s20b315b
به نظرم کیفیت سامسونگ با توجه به مدرن تر بودنش کمی بیشتر هست(نه خیلی زیاد)