ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پیدا کردن پسورد ادمینیستریتور

gis0o0
06-10-2013, 10:04
سلاااام
روز به خیر...

مشکل:
ویندوز پریده....یعنی ارور ntldr is missing دارم.....سخت افزارها رو چک کردم.....هارد و درایورها رو...مشکلی نبود...

قبلا این ارور رو با ریپیر کردن ویندوز حل کردم.....ولی ی ی ی....الان موقع ریپیر ازم پسورد ادمینیستریتور که می خواد پسوردمو قبول نمی کنه.... فک می کنم پسورد یادم رفته!!!

الان چطو می تونم پسوردو به دست بیارم در حالی که ویندوز رو ندارم......البته با مینی ویندوز بالا اومدم....اما اونجا دسترسی به یوزرها ندارم..

مرسی :n16:

EXTREME
06-10-2013, 10:44
سلاااام
روز به خیر...

مشکل:
ویندوز پریده....یعنی ارور ntldr is missing دارم.....سخت افزارها رو چک کردم.....هارد و درایورها رو...مشکلی نبود...

قبلا این ارور رو با ریپیر کردن ویندوز حل کردم.....ولی ی ی ی....الان موقع ریپیر ازم پسورد ادمینیستریتور که می خواد پسوردمو قبول نمی کنه.... فک می کنم پسورد یادم رفته!!!

الان چطو می تونم پسوردو به دست بیارم در حالی که ویندوز رو ندارم......البته با مینی ویندوز بالا اومدم....اما اونجا دسترسی به یوزرها ندارم..

مرسی :n16:

تنها راه -- کردن یوزر و پسوردش است که نرم افزارهایی بوتیبل برای اینکار هست باید سرچ کنید تو گوگل زیاده
نشد ویندوز رو عوض کنید درست میشه سیستم رو یک اسکن ویروس بکنید اگه بازم این اتفاق افتاد میتونه مشکل از هارد هم باشه

gis0o0
06-10-2013, 12:40
مرسی...
ولی مسئله اینه که نمی تونم ویندوز عوض کنم....چون برنامه های مهمی روش بوده...همراه با اطالاعات....
راه اندازیه دوباره همه اونا واقعاااا جانفرساس...

دقیقا چیو باید سرچ کنم؟ بعد این نرم افزارایی که می فرمایید زمانی که من ویندوزم مشکل داره و بالا نمیاد هم جواب میدن؟ :»

EXTREME
06-10-2013, 12:46
مرسی...
ولی مسئله اینه که نمی تونم ویندوز عوض کنم....چون برنامه های مهمی روش بوده...همراه با اطالاعات....
راه اندازیه دوباره همه اونا واقعاااا جانفرساس...

دقیقا چیو باید سرچ کنم؟ بعد این نرم افزارایی که می فرمایید زمانی که من ویندوزم مشکل داره و بالا نمیاد هم جواب میدن؟ :»

شب من براتون ان برنامه رو اگه بتونم آپلود میکنم چون نمیدونم حجم چقدر است روی سی دی رایت میکنید بوت میکنید باهاش و پسورد ادمین رو ریست میکنید یا پاک میکنید بعد میتونید بدون پسورد واردش بشین بعد میتونید با مینی ویندوز وارد بشین و اطلاعات مهم رو جا به جا کنیدش بعد حالا یا ریپیر کنید یا ویندوز رو عوض کنید

gis0o0
06-10-2013, 13:18
مرسی دوست عزیز :»

EXTREME
08-10-2013, 15:50
اینم لینک دانلود اون نرم افزار
روی یک سی دی رایتش میکنید فایل ایمیج است با ultra iso رایتش کنید روی سی دی و بوتش کنید مراحل ساده است و خودتون میفهمید باید چیکار کنید برای ریست کردن پسورد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]