مشاهده نسخه کامل
: مشکل جدی در هارد لب تاپ
masoud sh
06-10-2013, 00:59
سلام دوستان
من به یه مشکل اساسی با هاردم بر خوردم............
یه مدتی بود که سرعت لپ تابم کند شده بود بعضی موقع ها هم هنک میکرد یا در هنگام لود فیلم ها برقی میشد دیروز با استفاده از برنامه HDD.Regenerator.2011 هاردو اسکن کردم و از نتیجه کار عکس گرفتم که در لینک زیر میتونید ببینید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایا میشه با برنامه خاصی این بدسکتور ها رو از بین برد یا غرنتینه کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:n02::n02::n02::n03::n03::n03::n28::n28::n28::n27: :n27::n27:
سلام دوستان
من به یه مشکل اساسی با هاردم بر خوردم............
یه مدتی بود که سرعت لپ تابم کند شده بود بعضی موقع ها هم هنک میکرد یا در هنگام لود فیلم ها برقی میشد دیروز با استفاده از برنامه HDD.Regenerator.2011 هاردو اسکن کردم و از نتیجه کار عکس گرفتم که در لینک زیر میتونید ببینید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایا میشه با برنامه خاصی این بدسکتور ها رو از بین برد یا غرنتینه کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:n02::n02::n02::n03::n03::n03::n28::n28::n28::n27: :n27::n27:
راه حل های نیم بند مثل همین HDD Regenerator هیچ فایده نداره و بعد از تلف کردن وقت بازم میای سر خونه ی اول.
راه اساسی اینه اول کل اطلاعات مهم هارد رو منتقل کنی به یک هارد اکسترنال و بعد با برنامه ی بوتیبل Maxtor PowerMax اقدام به Low Level Format هارد کنی.
مشکل رفع میشه.
hasanoooooooo
06-10-2013, 11:29
پیرو حرف دوستمون اینو اظافه کنم که اگه بد سکتور سخت افزاری و بر اثر ضربه باشه اصلا این برنامه ها کاربردی ندارن.
masoud sh
06-10-2013, 21:39
راه حل های نیم بند مثل همین HDD Regenerator هیچ فایده نداره و بعد از تلف کردن وقت بازم میای سر خونه ی اول.
راه اساسی اینه اول کل اطلاعات مهم هارد رو منتقل کنی به یک هارد اکسترنال و بعد با برنامه ی بوتیبل Maxtor PowerMax اقدام به Low Level Format هارد کنی.
مشکل رفع میشه.
با تشکر از جواب شما
با این کار بدسکتور هارو از بین میبره و یا انها رو غرنتینه میکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این کار واقعا جواب میده یا وقت تلف کردنه.......:n13::n13::n13::n13:
وقت تلف کردن هست عزیز
ببر بیرون برات درستش کنن
موفق باشید
با تشکر از جواب شما
با این کار بدسکتور هارو از بین میبره و یا انها رو غرنتینه میکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این کار واقعا جواب میده یا وقت تلف کردنه.......:n13::n13::n13::n13:
لابد جواب میده که بهت توصیه کردم.خودم چندین هارد مشکل دار رو با LLF حل مشکل کردم.
آخرین راه حل برای هاردهای بدسکتور دار و یا مشکلدار همین LLF هست که گفتم.
اگر مشکلت حل نشد باید قید کارکرد درست هارد رو دیگه بزنی.
مرحله ی بعد از LLF توی کل ایران فقط چند تا شرکت حرفه ای مثل خانه ی سخت افزار وجود داره که اتاق وکیوم دارند و اگر مشکل هاردها با LLF که قبلا گفتم حل نشه اونها با هزینه ی گزاف میتونن باز و احیانا اگه ازشون بربیاد و یا بیارزه تعمیرش کنند.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.