مشاهده نسخه کامل
: چرا لپ تاپ تازه خریداری شده بالا نمی آید ؟؟؟
amirarsalaan
06-10-2013, 00:17
سلام دوستان
یک لپ تاپ سامسونگ i3 تازه خریداری شده اما وقتی میخواهم برای اولین بار روشنش کنم نمیشه و میره تو یه صفحه ی داس.!! وقتی تنظیم میکنم که از روی سی دی بیاد بالا و سی دی ویندوز رو میزارم روش بازهم میاد تو همون صفحهه. هرکاری میکنم فقط میاد تو اون صفحهه .
دلیلش چیه ؟؟؟؟ اصلن به این ربط داره که باید بزنیم به شارژ یا چیزی؟؟؟
Public Enemy
06-10-2013, 13:38
سلام دوستان
یک لپ تاپ سامسونگ i3 تازه خریداری شده اما وقتی میخواهم برای اولین بار روشنش کنم نمیشه و میره تو یه صفحه ی داس.!! وقتی تنظیم میکنم که از روی سی دی بیاد بالا و سی دی ویندوز رو میزارم روش بازهم میاد تو همون صفحهه. هرکاری میکنم فقط میاد تو اون صفحهه .
لپ تاپ فاقد ویندوز هست و به طور پیش فرض Freedos روش نصبه . باید خودتون روش ویندوز نصب کنین .
از توی بایوس تنظیم کنین تا از روی DVD بوت بشه ( فکر کنم باید F2 باشه )
amirarsalaan
06-10-2013, 15:46
لپ تاپ فاقد ویندوز هست و به طور پیش فرض Freedos روش نصبه . باید خودتون روش ویندوز نصب کنین .
از توی بایوس تنظیم کنین تا از روی DVD بوت بشه ( فکر کنم باید F2 باشه )
دقیقا همین کار رو کردم رفتم تو بایوس تنظیم کردم که اول دی وی دی رام رو بشناسه اما بازهم از رو دی وی دی نیومد بالا و دوباره گیر کرد تو همون صفحه ی داس :41: ؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!
hasanoooooooo
06-10-2013, 16:20
شاید مشکل از dvd شما باشه.... بهترین کار اینه که اول dvd رو تست کنی روی یک سیستم دیگه.... در اخر هم میتونی با برنامه هایی که زیاد هم هستن و با یک سرچ پیدا میشن ویندوز رو روی فلش بریزی و از روی فلش نصب کنی ویندوز رو... 99 درصد سیستم شما مشکلی نداره....
سلام دوستان
یه بار دیگه برو تو بایس ببین بوتش روی دی وی دی ذخیره شده یا نه اکثرا به دلیل ذخیره نشدن این اتفاق میفته.در ضمن وقتی ذخیره ش کردی و ری استارت کردی باید چند بار کلید اسپیس را بزنی.
amirarsalaan
06-10-2013, 18:38
شاید مشکل از dvd شما باشه.... بهترین کار اینه که اول dvd رو تست کنی روی یک سیستم دیگه.... در اخر هم میتونی با برنامه هایی که زیاد هم هستن و با یک سرچ پیدا میشن ویندوز رو روی فلش بریزی و از روی فلش نصب کنی ویندوز رو... 99 درصد سیستم شما مشکلی نداره....
نه مطمئنا مشکل از دی وی دی نیست. حال و حوصله ی این گشت و گزارها رو ندادم برادر حسن :)
یه بار دیگه برو تو بایس ببین بوتش روی دی وی دی ذخیره شده یا نه اکثرا به دلیل ذخیره نشدن این اتفاق میفته.در ضمن وقتی ذخیره ش کردی و ری استارت کردی باید چند بار کلید اسپیس را بزنی. نمیدونم شاید گفته ی شما درست باشه امتحان میکنم و جوابشو میگم ( با توجه به اینکه لپ تاپ برای کسی بود و الان هم دست خودشه بهش اطلاع میدم این کارو کنه )
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.