ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : امید به زندگی

siahkamar
05-10-2013, 19:13
با سلام

دوستان یه چیزایی تو ذهن من هست که خیلی وقته ذهنمو درگیر کرده اگه ممکنه منو راهنمایی کنین
ممنون

من الان دارم درس میخونم و همین طور کار که درامدش کمه نمیدونم چه طور به زندگیم ادامه ادامه بدم
چه طور شاد باشم و زیاد غصه نداشته هامو نخورم و بهشون برسم
با اینکه پشتوانه مالی و از نظر مالی خانوادم ضعیفن به اینده امیدوار باشم

ملا نصرالدین
05-10-2013, 23:50
به نظر من سعی کنید بیشتر نیمه ی پر لیوان رو ببینید
خود من الان درس میخونم ولی ارزو داشتم یه کار کوچک هم داشتم...برای من خیلی مهم نیست که چه کاری باشه..انقدر که یه کار ابرومند باشه و یه حقوقی داشته باشه که دستم توی جیب خودم باشه کافیه...ولی اجازه ی کار کردن ندارم

خیلی ها هستند که دوست دارند درس بخوانند ولی امکانش رو ندارند

سعی کنید از ادم هایی که همش حرف های مایوس کننده میزنند دوری کنید
سعی کنید اگر باز هم وقت اضافه دارید به دنبال یک شغل دیگر هم بگردید
معمولا خیلی ها اخلاق و روحیه شون بستگی مستقیم به میزان پول توی جیبشون داره

بیشتر در مورد خودتون بگید تا دوستان بیشتر بتونند کمکتون کنند

شاهزاده خانوم
06-10-2013, 00:33
تو زندگیتون هدف داشته باشید هر چند کوچیک ! اما داشته باشید چون همون هدف شما رو به تکاپومیندازه بهتون انرزی میده و به زندگیتون امید میاره

اگه رشتتون یک رشته مهندسی یا کاربردیه . بدون توجه به دانشگاه خودتون بخونید مطمین باشید بازار کار یک شخص از لحاظ کاری تاپ رو زود جذب میکنه وقتتون رو توی درسهایی بزارید که ارتباط مستقیم با بازار کار دارند .فقط به فکر مدرک خالی نباشید .اینجوری حداقل ایندتون روتا حدودی تضمین میکنید

از ادم های منفی گرا به شدت دوری کنید من خودم میتونم بگم تمام دوستام رو گذاشتم کنار سر همین مساله با ادم هایی نشست و برخواست کنید که به زندگی امید دارند بعضی ها ذاتا انرزی مثبت هستند پیداشون کنید

به چیزی غیر از خودتون تکیه نکنید فقط همیشه به خودتون نکیه کنید به خودتون به توانایی هاتون ایمان داشته باشید .

اعتماد به نفس داشته باشید از خودتون راضی باشید به خودتون با دیده تحقیر نگاه نکنید

ورزش کنید خود ورزش به تنهایی به یک انرزی مثبت میاره

کتاب های روانشناسی بخونید .خیلی تاثیر خوبی تو افزایش روحیه داره

و یادتون باشه این شما هستید که باید شرایط رو عوض کنید خود من یک شهر دیگه کلاس میرفتم بعد به دلایلی نشد که برم بعد با خودم میگفتم چه کار میتونم بکنم که شرایط ام بهتر بشه بعد یک شرایطی برام پیش اومد که خیلی ناامید بودم شروع کردم به تنهایی درس خوندن اونم زبان اصلی میخوندم اوایلش سخت بود ولی کم کم عادت کردم یادتون باشه این ماییم که مسیولیم که شرایط ط زندگیمون رو عوض کنیم کسی دیگه ای غیر از ما مسیولیتی نداره یک جمله هست من همیشه تکرارش میکنم " اگر شرایط فعلی تان را نمیپسندید عوضش کنید شما درخت نیستید" یادتون باشه در قبال اینده تون تنها و تنها خودتون مسیولید موقع که حس بدی بهتون دست میده کتاب و باز کنید . اجازه تدیم که شرایط به ما سلطه کنه . عوضش کنید من تقریبا هر روز ساعت 8 صبح بیدار میشم و میرم ورزش میکنم اینجوری هم روحیه هم اعتماد به نفسم میره بالا و تمام دوستام روفراموش کردم چون ما به اشخاص ناامید به ادمهایی که برای تغییر اوضاع هیچ تلاشی نمیکنند و فقط تنها کاری که بلدن اعتراض کردنه احتیاجی نداریم :) ما شرایط روعوض میکنیم ما به خودمون به توانایی هامون ایمان داریم ما فقط به خودمون تکیه میکنیم و از کسی انتظاری نداریم . ما شرایط رو عوض می کنیم !!!

موفق باشید.

siahkamar
06-10-2013, 08:48
با سلام

خیلی ممنون از دوستانی که وقت میزارن تو این تایپیک

بیشتر حسرت من از 2 سالی که این وقت از دست دادمه.من متولد نیمه دوم سال 70 هستم زیاد سنی ندارم و بدون در جا زدن دوران مدرسه رو قبول شدم و سال 89 اولین کنکورمو دادم و متاسفانه با توجه به اینکه سراسری قبول نشدم پشت کنکوری موندم(بزرگترین اشتباه دوران تحصیلم)و سال بعد 90 تو بار دوم کنکور دادم و قبول شدم و بعد ی سال درس خوندن متاسفانه تو اغاز 91 مهر ماهش یه حوادثی برام پیش اومد ازجمله تصادفی که کردم و ... باعث شد انتقالی بگیرم شهر خودم و ی سال خوندن اونجا هم تقریبا بر باد رفت و الان ترم 5 هستم و و ترم 6 کاردانی من امسال تموم میشه و بعد امسال 2 سال دیگه دارم اما همیشه حسرت اون 2 سالو میخورم چون اگه درسمو میخوندم الان ترم اخر کارشناسی بودم یا اگه رفته بودم سربازی اون 2 سال به پوچی نمیگذشت
---------------------
من اکثرا تابستونا کار کردم و این 2 3 سال اخیر هم در کنار دانشگاه روزا هم کار میکنم تو کارهای ساختمانی چون بقیه جاها به علت تمام وقت نبودن کار گر نمیاد.البته هیچ مشکلی با کار سخت ندارم و کار کردن اصلا برام عیب نیست و توانایی همه جور کاری هم دارم.ولی با این قیمت های نجومی تو همه زمینه ها نمیشه دخل و خرج جور در بیاد الان که تنهام و فقط خرج خودمه وای به روزی که بیشتر از ی نفر بشم.درسم میخونم رشته مهندسیه ولی کو کار؟هزار تا مصیبت و اشنا و فلان لازم داری تا یه حقوق بخورنمیر بدن که سود پولایی که صرف درس خوندن هم کردیم نمیشه

Atghia
06-10-2013, 09:49
حسرت گذشته رو خوردن هیچ فایده ای نداره دوست عزیز! همه ی ماها داشتیم اشتباهاتی که فکر کردن به اونها تنها کاری که میکنه اینه که شما رو از تلاش امروزت باز میداره!
بنابراین دیگه فکر اون وقتها رو بسپار کنار چون هیچ سودی نداره برات
فکر کردن به این مسئله که شما تنها نیستید و چه بسا کسانی وضعیت مشابه با شما و حتی بدتر دارند میتونه به نوعی مایه دلگرمی باشه
مطمئن باشید تا وقتی که شما در حال تلاش و کوشش چه در جهت درس و چه در جهت کار هستید خدای بزرگ هرگز شما رو تنها نخواهد گذاشت و چه امیدی بزرگتر از داشتنه لطف خدا؟:n12:
موفق باشید:n16:

siahkamar
06-10-2013, 10:27
به نظرتون در ادامه چیکار کنم؟
درسمو بخونم و برم سربازی و بعد برگشتن چیکار کنم؟

hamid_diablo
06-10-2013, 18:39
سلام...
حالتون خوبه؟

این شرایطی که برای شما پیش اومده برای همه پیش میاد..همه ما فرصتهایی زیادی رو ازدست دادیم...یکیش خود من...منم تقریبا شرایط شما رو داشتم .الان یه جورایی باید درسم تموم مشد که هنوز نشده و 1 ترم دیگه باقسیت...منم مدتی حسرت این چند سال از دست رفته رو که شاید بخشیش به خاطر مشکلاتی بوده که ناخواسته سر راهم قرار گرفته از دست دادم

این که شرایط سخت تو زندگی پیش میاد دست من و شما نیست اما ما باید بتونیم این شرایط سخت رو ه هر نحوی که شده با بهترین نتیجه پشت سر بزاریم...
شما که خیلی جوانی..در کنار درس خوندنت سعی کن تو زمینه ای که استعدادش رو داری و علاقه مندی متخصص بشی و حرفی برای گفتن داشته باشی...تخصص تو هر زمینه ای میتونه اعتماد به نفستو به شدت بالا ببره..به هر حال باعث تمایز شما زا دیگران میشه ...

ورزش رو که دوستان اشاره کردن رو فراموش نکن...ورزش با روح و روانت بازی میکنه...روحتو جلا میده و باعث میشه زندگی پویایی داشته باشی...
سعی کن اطلاعاتت رو هم تو زمینه های مختلف هر چند در حد متوسط بالا ببری...مثلا من به خودرو علاقه مندم..اخبار و مقالات مرتبط با خودرو و خودروسازی رو همیشه دنبال میکنم

برای خانواده و اطرافیانت وقت بزار...بیرون برو .حتی تنها...اینطوری برخی اوقات لذتشم بیشتره...تکاپوی مردم رو توجامعه دیدن باعث میشه شاد بشی
برای ارتقای مسائل اعتقادیت تلاش کن...سعی کن روز به روز به خدا نزدیکتر بشی...تنها خداست که انرژی بی نهایت رو بهت هدیه میده...دعا کن و از دعا کردن لذت ببر.

به یک نکته هم اشاره کنم اونم اینکه هیچ چیز به اندازه خدمت به خلق خدا با نیت خیر انسان رو شاد نمیکنه

siahkamar
06-10-2013, 18:50
ممنون
منتظر نظرات و پیشنهادات دوستان هم هستیم

ahmad0120
06-10-2013, 22:46
دوستم من متوجه نشدم که این تاپیک رو زدی تا بگیم چجوری از زندگیت لذت ببر و امیدوار باش یا اینکه راهکارهای پولدار شدن رو بگیم ؟

siahkamar
07-10-2013, 08:10
دوستم من متوجه نشدم که این تاپیک رو زدی تا بگیم چجوری از زندگیت لذت ببر و امیدوار باش یا اینکه راهکارهای پولدار شدن رو بگیم ؟

نه اصلا نمیخام پولدار باشم یعنی دنبال دراوردن فقطپول نیستم من میخام بدونم چه طوری بیشترین لذت رو از زندگیم ببرم با این شرایط

ahmad0120
07-10-2013, 11:01
نه اصلا نمیخام پولدار باشم یعنی دنبال دراوردن فقطپول نیستم من میخام بدونم چه طوری بیشترین لذت رو از زندگیم ببرم با این شرایط
رفیق بدرد بخور داری ؟

siahkamar
07-10-2013, 14:05
رفیق بدرد بخور داری ؟

از چه نظر
؟

EhsanCPU
30-01-2014, 23:00
زندگی چیکار کردی با من ؟
تو اینو بهم بگو تو نامردی یا من ؟
اینم بدون این تویی که تَهِش باختی
من ادامه میدم هنوز منو نشناختی :n25: