مشاهده نسخه کامل
: N550JV یا Y510
persianbat
05-10-2013, 13:05
سلام
دوباره این تاپیک قبلیم بود که کسی متاسفانه ...... !
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب امروز صبح رفتم و قیمت گرفتم
lenovo y510 را بهم 3700 قیمت دادن !
و asus n55jv را 4470 !
جدا از بحث قیمت کدام یکی را برتر میتونید ؟
و در کل بین این دو گیر افتادم !!!
راستی lenovo را میگفت تک گرافیک هست ؟!
گفتم دو گرافیکشم هست گفت باید سفارش بدی برات بیاد ! گرافیم دومش !
:n16:
ahriman323
05-10-2013, 13:12
asus n550jv را 4470 !
رم12 دیگه؟ با گارانتی یا بدون گارانتی؟
فعلا وقت خرید نیست دو سه هفته دیگه صبر کنید سری جدید وارد میشه
persianbat
05-10-2013, 13:20
بله رم 12 و با گارانتی !
گفت بهترین کانفیگش هست !
سری جدید چی ؟
بین این دو شما خودت کدوم را انتخاب میکردی ؟
بیشترین استفاده هم بازی !
3aman021
05-10-2013, 14:07
قطعا n550 بهتره.اگه بدون در نظر گرفتن قیمت باشه من n550 رو انتخاب میکنم.
با توجه به اینکه سری قبل که اومد با رم 8، 3800 بود و با توجه به تفاوت قیمت حداکثر 200 تومنی رم 4 اضافه ای که داره ، اصلا ارزون نمی ده البته باید این رو هم در نظر داشت که این مدل تو بازار تقریبا نایابه و خب طبیعتا کسانی که دارند هم از این وضع نهایت استفاده رو می برن. به نظرم اگر عجله دارید y510 از لحاظ اقتصادی به صرفه تر و منطقی تره و اگر عجله ندارید صبر کنید سری جدید n550 واردبشه به قیمت بخرید.
tekno2006
05-10-2013, 16:12
با توجه به اینکه سری قبل که اومد با رم 8، 3800 بود و با توجه به تفاوت قیمت حداکثر 200 تومنی رم 4 اضافه ای که داره ، اصلا ارزون نمی ده البته باید این رو هم در نظر داشت که این مدل تو بازار تقریبا نایابه و خب طبیعتا کسانی که دارند هم از این وضع نهایت استفاده رو می برن. به نظرم اگر عجله دارید y510 از لحاظ اقتصادی به صرفه تر و منطقی تره و اگر عجله ندارید صبر کنید سری جدید n550 واردبشه به قیمت بخرید.
فکر کنم یه فرق دیگه ای هم n550 با قیمت 4500000داره که داشتن بلوری هست و در قیمت 3800000 کمبو دی وی دی داره
ahriman323
05-10-2013, 20:16
بله رم 12 و با گارانتی !
گفت بهترین کانفیگش هست !
سری جدید چی ؟
بین این دو شما خودت کدوم را انتخاب میکردی ؟
بیشترین استفاده هم بازی !
سری جدید واردات این دو مدل لپ تاپ
الان توی بازار کم هست
گارانتی کجاست؟
برای گیم lenovo y510 فکر کنم بهتر باشه
persianbat
06-10-2013, 10:00
بله N550 هم بلوری داره این کانفیگ هم فول اچ دی تاچ هست با ویندوز 8
البته میگفت گرافیکش 4 خودشه تا 10 میشه !!!
Y510 هم فول اچ دی بود با دی وی دی رایتر و ویندوز 8
البته میگفت دو گرافیکش موجود نیست هر چند که توی مشخصاتی که داشت نوشته بود SLI ولی هر چی گفتم گفت مدلی نداره که دو تا گرافیک داشته باشه ! هیچ جای دنیا نیست!
باید جدا براش بخری ؟؟؟
گارانتی کهکشان پرداز سپاهان
ولی بازم امروز ریویو ها را چک کردم و کلیپ بررسی ازشون دیدم
بازم گیج تر شدم تو انتخابم !
ahriman323
06-10-2013, 11:53
بله N550 هم بلوری داره این کانفیگ هم فول اچ دی تاچ هست با ویندوز 8
البته میگفت گرافیکش 4 خودشه تا 10 میشه !!!
Y510 هم فول اچ دی بود با دی وی دی رایتر و ویندوز 8
البته میگفت دو گرافیکش موجود نیست هر چند که توی مشخصاتی که داشت نوشته بود SLI ولی هر چی گفتم گفت مدلی نداره که دو تا گرافیک داشته باشه ! هیچ جای دنیا نیست!
باید جدا براش بخری ؟؟؟
گارانتی کهکشان پرداز سپاهان
ولی بازم امروز ریویو ها را چک کردم و کلیپ بررسی ازشون دیدم
بازم گیج تر شدم تو انتخابم !
گارانتی معتبری نداره! روی گارانتیش حساب نکن!
به نظرم دو هفته صبر کن
tekno2006
08-10-2013, 10:29
به نظر من ایسوس n550 با صفحه ips یه چیز دیگه هست چون از نزدیک کار کردم
persianbat
08-10-2013, 22:00
خوب احتمالا به زودی y510p را بر میدارم
چون بازم ریویو ها را خوندم و از نزدیکم کار کردم ولی y510p را پسندیدم ! اضافه ی مبلغشم اصلا برام مهم نبود !
(چون به نظرم صفحه ی تاچ ! و بلو ری ! و اون سیستم صوتی به کار من نمیاد ولی اون 750 که میشه اضافه کرد خیلی به کارم میاد :دی)
اخه اینجوری که توی ریویو ها دیدم توی گرافیک خیلی بهتر از asus عمل کرده ! و وقتی هم اون 750 دوم هم بهش اضافه شده که دیگه .... !
فقط سوالی که دارم
اگه بخوام 8 گیگ رم دیگه (مثل اینهایی که روی خودش هست گیر میاد ؟) و اون گرافیک دومش را سفارش بدم !
هزینه ی حدودیش چقدره ؟
و از کجا تهیه کنم به نظرتون ؟
راستی فن هم میشه سفارش داد دیگه درسته ؟ توی ریویو هاش خوندم !
این 24 گیگ اس اس دیشم ! اخر من نفهمیدم چی به چیه یه جا توی ریویو نوشته ویندوز روش نصبه !
یه جا نوشته کشه !!!
راستی در مورد گارانتی بنده قبلا چندین لپ تاپ دیگه ازشون خریدم ! چون خودشون وارد کننده هستن واقعا گارانتیشون گارانتی هستش !
بازم ممنونم از همگی
ان شاالله گرفتم عکس وریویو و .... میزارم ازش
parsicola
08-10-2013, 22:41
خوب احتمالا به زودی y510p را بر میدارم
چون بازم ریویو ها را خوندم و از نزدیکم کار کردم ولی y510p را پسندیدم ! اضافه ی مبلغشم اصلا برام مهم نبود !
(چون به نظرم صفحه ی تاچ ! و بلو ری ! و اون سیستم صوتی به کار من نمیاد ولی اون 750 که میشه اضافه کرد خیلی به کارم میاد :دی)
اخه اینجوری که توی ریویو ها دیدم توی گرافیک خیلی بهتر از asus عمل کرده ! و وقتی هم اون 750 دوم هم بهش اضافه شده که دیگه .... !
فقط سوالی که دارم
اگه بخوام 8 گیگ رم دیگه (مثل اینهایی که روی خودش هست گیر میاد ؟) و اون گرافیک دومش را سفارش بدم !
هزینه ی حدودیش چقدره ؟
و از کجا تهیه کنم به نظرتون ؟
راستی فن هم میشه سفارش داد دیگه درسته ؟ توی ریویو هاش خوندم !
این 24 گیگ اس اس دیشم ! اخر من نفهمیدم چی به چیه یه جا توی ریویو نوشته ویندوز روش نصبه !
یه جا نوشته کشه !!!
راستی در مورد گارانتی بنده قبلا چندین لپ تاپ دیگه ازشون خریدم ! چون خودشون وارد کننده هستن واقعا گارانتیشون گارانتی هستش !
بازم ممنونم از همگی
ان شاالله گرفتم عکس وریویو و .... میزارم ازش
مبارکت باشه. هرچند من توصیه نمیکنم. sli همونطور که خودت گفتی با هزار بدبختی شاید بتونی پیدا کنی ، دوما کلی از لحاظ مالی هم پیاده میشی (چون نیست و باید باج حسابی بدی تا برات اختصاصا وارد کنند. ) ، یهو میبینی پول یه لبتاپ گیمینگ واقعی رو دادی اما اون پرفورمنس رو نداری! شما یادت بباشه اگه بتونی sli کنی قدرتی معادل یه کارت 765 گیرت خواهد اومد. خوب از همون اول برو یه لبتاپ با کارت 765 بخر برادر من.
اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])رو بخون که ترجمه ریویو y510 که قبلا با بچه ها درموردش بحث کرده بودیم.
اون 24 گیگ ssd هم فقط کشه برای ویندوز و نمیتونی ازش استفاده کنی. صرفا برای بالا بردن سرعت ویندوز کاربرد داره.
hadi2073
10-10-2013, 01:37
سلام داداش من شدیدن دنبال y510 هستم شما کجا قیمت گرفتی؟؟اگه شماره تلفنی از فروشگاه داری به منم بدی ممنون میشم لطفا فقط زود
با تشکر
persianbat
15-10-2013, 23:36
y510 خریداری شد . :دی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.