ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در صدا

van123
04-10-2013, 13:29
سلام
من یه سیتم دارم که صدا ازش در نمیاد
یا برنامه driver easy درایورش رو گیر آوردم البته اگه درایورش باشه به صورت دستی نصبیدم اما نشد باز

عکس 1
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])عکس 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

من مادیبوردم ایسوز هس مدلش هم فکنم P5PL2-E باشه
به ظاهر همه چی درسته اما صدا در نمیاد ازش
وبندوزمم 7 هس
راستی ویندوزم XP بوذ صدا داشت عوض کردم صدا رو نشناخت انگار
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

EXTREME
04-10-2013, 14:14
سلام
من یه سیتم دارم که صدا ازش در نمیاد
یا برنامه driver easy درایورش رو گیر آوردم البته اگه درایورش باشه به صورت دستی نصبیدم اما نشد باز

عکس 1
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])عکس 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

من مادیبوردم ایسوز هس مدلش هم فکنم P5PL2-E باشه
به ظاهر همه چی درسته اما صدا در نمیاد ازش
وبندوزمم 7 هس
راستی ویندوزم XP بوذ صدا داشت عوض کردم صدا رو نشناخت انگار

پس در xp مشکلی نبوده و با سون اینطوری شده
به نظر من بیشتر مشکل میتونه از درست نصب نشدن درایور باشه برید تو سایت مینتون ومطابق با ورژن ویندوز درایور صدا و درایور چیپست رو دانلود کنید و دوباره نصب و ریست کنید و مجددا تست کنید

van123
04-10-2013, 15:57
من تو سایت ایسوز رفتم اما واسه 7 نبود
شما میتونید درایور این مینبورد رو پیذا کنین؟

EXTREME
04-10-2013, 16:28
من تو سایت ایسوز رفتم اما واسه 7 نبود
شما میتونید درایور این مینبورد رو پیذا کنین؟

اگه تو سایت مین تون نیست و تو گوگل هم سرچ کنید پیدا نشه یعنی برای ویندوز سون درایور نداره باید از همون اکس پی استفاده کنید

van123
04-10-2013, 16:55
تو هیچ کدوم نیود مرسی اما داداش با درایور ویستا تستیدم راه افتاد گفتم بگم بدردت میخوره واسه دوستان دیگه شاید

EXTREME
04-10-2013, 17:24
تو هیچ کدوم نیود مرسی اما داداش با درایور ویستا تستیدم راه افتاد گفتم بگم بدردت میخوره واسه دوستان دیگه شاید

بله درسته ویستا رو اصلا یادم نبود بله بعضی اوقات درایور ویستا هم تو این مواقع کار میکنه
فراموش کردم بگم

m_1980
12-10-2013, 10:06
الان 2 تا ویندوز دارم که در ویندوز xp مشکل صدا ندارم ولی در 7 صدا ندارم اول پیغام میداد که درایورتو آپدیت کن حالا که آپدیت کردم این پیغام رو دیگه نمیده ولی بازم صدا ندارم ، چه کار کنم؟