van123
04-10-2013, 13:29
سلام
من یه سیتم دارم که صدا ازش در نمیاد
یا برنامه driver easy درایورش رو گیر آوردم البته اگه درایورش باشه به صورت دستی نصبیدم اما نشد باز
عکس 1
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])عکس 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من مادیبوردم ایسوز هس مدلش هم فکنم P5PL2-E باشه
به ظاهر همه چی درسته اما صدا در نمیاد ازش
وبندوزمم 7 هس
راستی ویندوزم XP بوذ صدا داشت عوض کردم صدا رو نشناخت انگار
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من یه سیتم دارم که صدا ازش در نمیاد
یا برنامه driver easy درایورش رو گیر آوردم البته اگه درایورش باشه به صورت دستی نصبیدم اما نشد باز
عکس 1
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])عکس 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من مادیبوردم ایسوز هس مدلش هم فکنم P5PL2-E باشه
به ظاهر همه چی درسته اما صدا در نمیاد ازش
وبندوزمم 7 هس
راستی ویندوزم XP بوذ صدا داشت عوض کردم صدا رو نشناخت انگار