مشاهده نسخه کامل
: کمک در باره گیرنده دیجیتال
سلام
من گیرنده دیجیتال استارست 440 گرفتم . سرچ کردم کانال ها رو پیدا کرد ولی دائم روی شبکه ها نویز میوفته و قطع می شه . می خوام بدون که مشکل از دستگاه هست یا انتن چون دستگاه گارانتی داره می گم .؟
همچنین جهت انتن باید در تهران کدام طرف باشه ؟
انتم ما برقی هست .
matinpour
04-10-2013, 12:05
سلام
من گیرنده دیجیتال استارست 440 گرفتم . سرچ کردم کانال ها رو پیدا کرد ولی دائم روی شبکه ها نویز میوفته و قطع می شه . می خوام بدون که مشکل از دستگاه هست یا انتن چون دستگاه گارانتی داره می گم .؟
همچنین جهت انتن باید در تهران کدام طرف باشه ؟
انتم ما برقی هست .
دوست عزیز
برای اینکه تصویر خوب داشته باشید باید به نکات زیر توجه کنید
1- فیش آنتن را بدرستی وصل کنید بدین صورت که مغزی سیم به مر کز فیش و سیم شیلدار به بدنه فیش و دقت کنید که حتی یک تار سیم با مغزی سیم ار تباط نداشته باشد.
2- حتما از یک کابل یکدست و خوب استفاده کنید
3- سر سیم را که به آنتن وصل می کنید باید دقیقا در جای خود بدون اتصال یک تار سیم انجام دهید تا موجب اتصال کوتاه نشود
4- جهت آنتن در تهران بسمت جماران است جهت آنتن را بدرستی انجام دهید
5- اندازه پایه آنتن به قدری باید بلند با شد که از نظر سایه امواج رادیویی مانع ای نباشد مثلا اگر کنار دیوار ساختمانی است باید از آن ساختمان بالاتر باشد.
دوست عزیز
برای اینکه تصویر خوب داشته باشید باید به نکات زیر توجه کنید
1- فیش آنتن را بدرستی وصل کنید بدین صورت که مغزی سیم به مر کز فیش و سیم شیلدار به بدنه فیش و دقت کنید که حتی یک تار سیم با مغزی سیم ار تباط نداشته باشد.
2- حتما از یک کابل یکدست و خوب استفاده کنید
3- سر سیم را که به آنتن وصل می کنید باید دقیقا در جای خود بدون اتصال یک تار سیم انجام دهید تا موجب اتصال کوتاه نشود
4- جهت آنتن در تهران بسمت جماران است جهت آنتن را بدرستی انجام دهید
5- اندازه پایه آنتن به قدری باید بلند با شد که از نظر سایه امواج رادیویی مانع ای نباشد مثلا اگر کنار دیوار ساختمانی است باید از آن ساختمان بالاتر باشد.
پس این مشکل برای دستگاه نیست ؟
matinpour
04-10-2013, 12:50
پس این مشکل برای دستگاه نیست ؟
دوست عزیز
تمام موارد را چک کنید و حتی اگر لازم است از یک آنتن غیر برقی استفاده کنید چون ممکن است که مشگل از خود آنتن باشد که نویز می اندازد و ممکن است به دلایلی آنتن برقی شما مشگلی داشته باشد.
vafaholy
08-10-2013, 12:52
سلام
من یه گیرنده دیجیتال شرکت سروش آپ تک خریدم، وصل کردم ولی هیچ تصویری نمیاد.خواهش می کنم کمکم کنید:n03::n28:
Soroush-S
08-10-2013, 13:13
سلام
من یه گیرنده دیجیتال شرکت سروش آپ تک خریدم، وصل کردم ولی هیچ تصویری نمیاد.خواهش می کنم کمکم کنید:n03::n28:
بیشتر توضیح بده. کابلها سالم هستن؟ ورودی تلویزیون تنظیمه مثلا روی کانال AV هست یا نه
vafaholy
08-10-2013, 15:45
ممنون مشکلم حل شد،آنتن مشکل داشت،حالا یه سوال دیگه:
شبکه های 1 تا 5 تلویزیون رو نمیگیره؟چیکار کن که بگیره
Soroush-S
08-10-2013, 16:12
ممنون مشکلم حل شد،آنتن مشکل داشت،حالا یه سوال دیگه:
شبکه های 1 تا 5 تلویزیون رو نمیگیره؟چیکار کن که بگیره
شما یبار دیگه کانال یابی کن . اگه نیومدن مشکل از آنتن هست . باید جهت آنتن تغییر بدی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.