مشاهده نسخه کامل
: چرا بعضی از سخت افزارها یه وقتایی دیتکت نمیشه در وایو f111
لپ تاپ سونی f111دارم.بیشتر مواقع بعضی از دیواسها مثل مموری کارت ریدرها یا پورت 1394 دیتکت نمیشه .این حالت هم تو ویندوز 7و8 هست بعضی وقتا هم همه چیز درسته.کسی میدونه مشکل چیه؟
این حالتو فبلا دیده بودم روی لپ تاپ ایسوس یا دل که پورت یو اس بی 3 بعضی وقتا دیتکت نمیشد که با یه بار ری استارت درست میشد ولی روی وایو مشکل با ری استارت حل نمیشه هر وقت دوست داشته باشه این سخت افزارها رو میشناسه هر وقت نخواد نمیشناسه.
hasanoooooooo
04-10-2013, 01:04
میتونه مشکل از درایور باشه.
آخرین ورژن درایوراشو از سایت سونی گرفتم و نصب کردم.عرض کردم بعضی وقتا همه چی درسته اگه از درایور باشه همون بعضی وقتا هم نباید درست کار کنه.
hasanoooooooo
04-10-2013, 13:28
میخوای بایاس رو هم اپدیت کن! این مشکل یا از ویندوز یا از درایور هست که شما میگی مطمعنی از این 2 تا نیست... فقط اپدیت بایاس میمونه..
Public Enemy
05-10-2013, 08:53
لپ تاپ سونی f111دارم.بیشتر مواقع بعضی از دیواسها مثل مموری کارت ریدرها یا پورت 1394 دیتکت نمیشه .این حالت هم تو ویندوز 7و8 هست بعضی وقتا هم همه چیز درسته.کسی میدونه مشکل چیه؟
این حالتو فبلا دیده بودم روی لپ تاپ ایسوس یا دل که پورت یو اس بی 3 بعضی وقتا دیتکت نمیشد که با یه بار ری استارت درست میشد ولی روی وایو مشکل با ری استارت حل نمیشه هر وقت دوست داشته باشه این سخت افزارها رو میشناسه هر وقت نخواد نمیشناسه.
معمولا بر می گرده به ویندوز. تست کنین ببینین ویندوز Fresh ( تازه نصب شده ) هم همین مشکل رو داره ؟
برای منم اتفاق میفته . ولی با این تفاوت که زمان می بره تا Detect کنه .
والا یادم نیست وقتی ویندوزم تازه نصب بود اینجوری میشد یا نه آخه 6-7 ماهی میشه ویندوزم کار میکنه حالا اگه ایراد از ویندوز باشه یعنی میشه هم توی ویندوز 7 و هم ویندوز 8 همزمان همین مشکل باشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.