ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نصب ubuntu به صورت side by side در کنار 7

amin666
03-10-2013, 19:23
سلام دوستان
من تا حالا با لینوکس کار نکردم.ولی یاید برای پایان نامه ارشدم لینوکس نصب کنم.آموزش نصب رو از چند تا سایت و همینجا دیدم.تقریبا همشون یه جور توضیح داده بودند.می خواستم بپرسم همینکه یه unallocated partition درست کنم و موقع نصب اون پارتیشن رو انتخاب کنم بعدش هر دو سیستم عامل بالا می ان؟اخه خیلی می ترسم یهو هاردم فرمت شه کلا! یه بار تو سیسام قبلیم اومدم بریزم بعد کل هارد رو پاک کرد! تجربه بد دارم.یعنی همین کارا رو کنم حله؟نکته ای چیزی نداره برای نصب که هارد پاک نشه؟ راستی یه جا می خوندم که اگه side by side بریزی اگه یکی رو پاک کنی اونیکی os هم بالا نمیاد! راهی داره بر گردونیم یا اگه یه os رو پاک کنیم اونیکی رو باید دوباره نصب کنیم؟ ممنون می شم جواب بدید

senaps
03-10-2013, 20:10
من تا حالا با لینوکس کار نکردم.ولی یاید برای پایان نامه ارشدم لینوکس نصب کنم.آموزش نصب رو از چند تا سایت و همینجا دیدم.تقریبا همشون یه جور توضیح داده بودند.می خواستم بپرسم همینکه یه unallocated partition درست کنم و موقع نصب اون پارتیشن رو انتخاب کنم بعدش هر دو سیستم عامل بالا می ان؟اخه خیلی می ترسم یهو هاردم فرمت شه کلا! یه بار تو سیسام قبلیم اومدم بریزم بعد کل هارد رو پاک کرد! تجربه بد دارم.یعنی همین کارا رو کنم حله؟نکته ای چیزی نداره برای نصب که هارد پاک نشه؟ راستی یه جا می خوندم که اگه side by side بریزی اگه یکی رو پاک کنی اونیکی os هم بالا نمیاد! راهی داره بر گردونیم یا اگه یه os رو پاک کنیم اونیکی رو باید دوباره نصب کنیم؟ ممنون می شم جواب بدید

دوست عزیز پیشنهاد میکنم از مراحل نصب حتمی تصاویری داشته باشید مخصوصا قسمت پارتیشن بندی... چون راستش رو بخواید، من هر بار که میخوام نصب بکنم، مصادف هست با فرمت کردن اشتباهی کل هارد! :| وقتی میری توی کار، گزینه ها قدری پیچیده میشن!!....

ولی حواستون باشه که اگر درایو ها رو پاک کرد، هیچ کاری نکنین و یه نرم افزار کار با هارد دیسک( مثلا ریکاوری) قابل بوت از رو فلش دانلود کنین( یا از قبل دانلود کنین و بریزن رو فلش) و کل هارد رو به وضعیت قبلیش برگردونین! :)

در خصوص بوت شدن هم اوبونتو (شما میگی لینوکس ولی من در نظر میگیرم شما منظورت اوبونتو بوده! :) ) دو حالت نصب داره (یا داشت!)....
یکی نصب شدن توی ویندوز و بوت شدن جداگونه!
یکی نصب شدن به عنوان یه سیستم عامل مستقل و کنار دست ویندوز!!!
در حالت اول بله! اگر ویندوز نباشه اوبونتو بوت نمیشه...
در حالت دوم، خیر! کافیه تنظیمات گراب یا بوت رو با یه نرم‌افزار یا از طریق تنظیمات بایوس انجام بدین و بدون مشکل بوت کنین سیستم رو...

amin666
03-10-2013, 20:33
تشکر دوست عزیز
مراحل نصب که الانم تی ذهنمه.می تونم مراحل رو تجسم کنم که کجا باید چی رو بزنم.ولی بازم می ترسم همه این کارا رو بکنم ولی بعد مثلا Ubuntu نصب بشه ولی کلا یه پارتیشن لینوکس ار کل هارد بمونه! و بقیه پاک شه!چون یه بار این تجربه رو دارم.البته شایدم الکی می ترسم.ولی کار کردن با این هاردهای مغناطیسی خیلی سخت و حساسه.با کوچکترین بی دقتی کل هارد می پره!خود مراحل یه بخش قضیه است.می ترسم جزییات دیگه ای هم باشه که من ندونم و بعد مراحل صحیح نصب به خاطر یه مشکل کوچک کل هارد به فنا بره! چه می دونم مثلا فرمت هارد dynamic باشه یا basic باشه یا مثلا فلان پارتیشن حتما primary باشه یا نباشه و از این دست چیزا.منم که خیلی حرفه ای نیستم تو بخش اطلاعات هارد.در حد اینکه با نرم افزار یع درایو رو ریسایز کنم یا کارای جزیی مثل این.بدبختی هارد اکسترنالم ندارم که بک آپ بگیرم و دل رو بزنم به دریا!

اره در مورد ریکاوری می دونم که نباید چیزی رو هارد بریزی

در مورد بوت شدن منظورم همون نصب جداگانه ubuntu در کنار 7 بود (یعنی همون sude by side) نه از طریق virtual boxو vmware و ... که داخل ویندوزه.پس بعد از نصب می شه بوت لودر یا grub رو تنظیم کرد که قاطی نشن با هم.خب خیالم از این بابت راحت شد! راستی شما یادت نیست دقیقا چه اشتباهاتی کردی که هاردت پرید؟! :دی بازم تشکر بابت پاسختون

senaps
04-10-2013, 01:05
در مورد بوت شدن منظورم همون نصب جداگانه ubuntu در کنار 7 بود (یعنی همون sude by side) نه از طریق virtual boxو vmware و ... که داخل ویندوزه.پس بعد از نصب می شه بوت لودر یا grub رو تنظیم کرد که قاطی نشن با هم.خب خیالم از این بابت راحت شد! راستی شما یادت نیست دقیقا چه اشتباهاتی کردی که هاردت پرید؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بازم تشکر بابت پاسختون

غیر از اون، اوبونتو یه برنامه‌ی سبک به اسم Wubi یا یه همچین چیزی! داشت که خیلی راحت و سریع اوبونتو رو توی ویندوز نصب میکرد... برای دسترسی به اوبونتو در این حالت باید سیستم ریست میشد و تنها مزیتش این بود که پارتیشن بندی نمی‌خواست!!....
اشتباه من این بود که تو بخش پارتیش بندی، گزینه‌ی اشتباهی رو انتخاب میکردم! و این تقریبا هر دفعه اتفاق می‌افتاد تا اینکه شروع کردم موقع نصب کردم، راهنمای نصب رو توی لپ‌تاپ باز کردن و دقیق و مو به مو از رو اون پارتیشن بندی رو انجام دادن! :)

Http://Admin
04-10-2013, 10:22
داداش زیادم سخت نیست
منم اول مثل شما بودم اما خدایی نصبش خیلی از ویندوز آسون تره
این لینکها رو بخون خیلی کمک میکنه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید