ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : افتادن براده آهن در سفیدی چشم

نسیم.مجد
03-10-2013, 13:13
سلام
دیروز یه براده آهنی خیلی ریز توی سفیدی چشمم افتاده خودم هر کاری کردم نتونستم دربیارمش آیا قطره ای هست که بریزم تو چشم که دربیاد یا باید برم چشم پزشکی؟

Arash4484
03-10-2013, 13:32
سلام، برای پلیسه باید به پزشک مراجعه کنید...
خیلی قشنگ خوددرمانی کنید لااقل جای بیشترش رو به یادگار میزارید... قطره خاصی نیست برای بیرون آمدن خودبخودی جسم خارجی وجود نداره! قطره های بی حس کننده و کورتونی استفاده میشه که درد رو کم میکنه و دست رو برای ور رفتن و آسیب زدن به چشم باز میزاره...

arash59b
03-10-2013, 13:43
همونطور که دوستمون گفتن فقط پزشک می تونه این کار رو بدون خطر انجام بده هرچند که در محل کار قبلی من که تعداد جوشکار زیاد بود و این امر عادی بود خود کارگرها هم این کار رو در ابعاد خفیف انجام میدادن

احتیاج به متخصص هم نیست معمولا تو بخش اورژانس اکثر درمانگاه ها ذربین چشمی هست و پزشک عمومی براحتی با پنس مخصوص این کار رو انجام میده. قطره های بعدی هم معمولا برای استریل کردن و جلوگیری از عقونت احتمالی چشم تجویز مییشه

تنها کاری که باید مواظب باشید انجام ندید مالیدن چشم با دست است که ممکنه باعث جراحت بیشتر بشه فقط چشم رو با اب جوشیده شده و سرد شده شستشو بدید. در بیشتر موارد این کار باعث خارج شدن جسم میشه و سوزش و قرمزی

چشم بخاطر اثر بجامانده از جسم و جراحت وارد شده است

نسیم.مجد
03-10-2013, 20:35
ممنون از دوستان که ج دادن
امروز رفتم پیش پزشک با دستگاهش چند بار نگاه کرد کل چشمم گفت هیچی توش نیست فقط جای براده هست که مونده ولی من خودم نگاه میکنم فک میکنم براده هنوز توشه ممکنه پزشک اشتباه کرده باشه؟

arash59b
03-10-2013, 21:14
ممنون از دوستان که ج دادن
امروز رفتم پیش پزشک با دستگاهش چند بار نگاه کرد کل چشمم گفت هیچی توش نیست فقط جای براده هست که مونده ولی من خودم نگاه میکنم فک میکنم براده هنوز توشه ممکنه پزشک اشتباه کرده باشه؟

ممکنه ولی احتمالش کمه. بعضی وقت ها پزشک اگه حواسش نباشه ممکنه بیش از یه پلیسه باشه و بعد از پیدا کردن یکی بقیه رو ندیده باشه

الان وضعیت چشم شما چطوره؟ ایا هنوز اشک شدیدی از چشمتون میاد یا فقط احساس خارش دارید و دوست دارید چشمتون رو بمالونید؟

کلا اگه شرایط تون نسبت به اوایل اتفاق کمی هم بهتر شده باشه یا اشک ریزی کمتر شده باشه به معنی اینه که پلیسه دیگه وحود نداره و مشکل شما ناشی از جراحت بعد از اون هست

نسیم.مجد
04-10-2013, 09:53
ممکنه ولی احتمالش کمه. بعضی وقت ها پزشک اگه حواسش نباشه ممکنه بیش از یه پلیسه باشه و بعد از پیدا کردن یکی بقیه رو ندیده باشه

الان وضعیت چشم شما چطوره؟ ایا هنوز اشک شدیدی از چشمتون میاد یا فقط احساس خارش دارید و دوست دارید چشمتون رو بمالونید؟

کلا اگه شرایط تون نسبت به اوایل اتفاق کمی هم بهتر شده باشه یا اشک ریزی کمتر شده باشه به معنی اینه که پلیسه دیگه وحود نداره و مشکل شما ناشی از جراحت بعد از اون هست

نه اشک شدید ازش نمیاد و خارش هم خیلی کم داره اما خودم تو آینه نگاه میکنم حس میکنم باز براده توشه به نظرتون نیازه برم یه پزشک دیگه اونم ویزیت کنه ببینه چیزی توش هست یا نه؟
.................................................. .................................................. .................
افتادن براده در سفیدی چشم خطرناکه یا در مردمک؟:n13:

arash59b
04-10-2013, 14:45
نه اشک شدید ازش نمیاد و خارش هم خیلی کم داره اما خودم تو آینه نگاه میکنم حس میکنم باز براده توشه به نظرتون نیازه برم یه پزشک دیگه اونم ویزیت کنه ببینه چیزی توش هست یا نه؟

احتمالا اسکار (جای جراحت) پلیسه هستش ولی خودتون بهتر می تونید تصمیم بگیرید
ا
افتادن براده در سفیدی چشم خطرناکه یا در مردمک؟:n13:

تو سفیدی خطرش کمنتر جون تو مردمک ممکنه به عدسی اسیب برسونه

نسیم.مجد
04-10-2013, 18:24
احتمالا اسکار (جای جراحت) پلیسه هستش ولی خودتون بهتر می تونید تصمیم بگیرید
ا

تو سفیدی خطرش کمنتر جون تو مردمک ممکنه به عدسی اسیب برسونه

والا من خیلی بهش گفتم آقای دکتر خوب نگاه کنین حتی اگه نیازه باز بیام خدممتون ولی گفتن خیالت راحت باشه هیچی توش نیست نمیدونم والا:n13: