PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پایین اومدن کارکرد گرافیک در اثر بالا رفتن دمای گرافیک

H_crysis_EN
03-10-2013, 12:49
سلام

یه مدتی میشه که هر بازی میخوام ، بازی کنم ، اگه دمای کارتم از یه حدی بالا بره ، توی هر 3 دقیقه یه بار گیر گیر میشه بازی و بازی کند میشه ، دوباره خوب میشه و بعد از چند دقیقه همین جوری میشه!

اشکال از چیه، چیکار باید بکنم؟

کارتم 9800GT است و بازیهای زیادی باهاش بازی کردم ولی این اواخر این جوری شده، یعنی باید بندازمش بیرون؟؟:n28::n28:

با تشکر

EXTREME
03-10-2013, 13:05
سلام

یه مدتی میشه که هر بازی میخوام ، بازی کنم ، اگه دمای کارتم از یه حدی بالا بره ، توی هر 3 دقیقه یه بار گیر گیر میشه بازی و بازی کند میشه ، دوباره خوب میشه و بعد از چند دقیقه همین جوری میشه!

اشکال از چیه، چیکار باید بکنم؟

کارتم 9800GT است و بازیهای زیادی باهاش بازی کردم ولی این اواخر این جوری شده، یعنی باید بندازمش بیرون؟؟:n28::n28:

با تشکر

این مشکل یک علتش از دما است علت های دیگری هم میتونه داشته باشه
پروسس های اضافرو ببندید
ویندوز سالم باشه و ویروسی نباشه

هارد سیستم سالم باشه و دمای قطعات دیگر هم بررسی بشه
و پاورسیستم

دمای گرافیک در حالت عادی و در لود زمانی که تست میگیرید با نرم افزار بfurmark بعد از 5 دقیقه تست ببینید دما به چند درجه میرسد

H_crysis_EN
04-10-2013, 10:01
این مشکل یک علتش از دما است علت های دیگری هم میتونه داشته باشه

پروسس های اضافرو ببندید
ویندوز سالم باشه و ویروسی نباشه

هارد سیستم سالم باشه و دمای قطعات دیگر هم بررسی بشه
و پاورسیستم

دمای گرافیک در حالت عادی و در لود زمانی که تست میگیرید با نرم افزار بfurmark بعد از 5 دقیقه تست ببینید دما به چند درجه میرسد

ممنون

از کجا بدونم هارد سالمه؟ باید سالم باشه یه سال قبل گرفتمش ، وسترن دیجیتال - Caviar Black یه ترابایته!

ویندوز هم سالمه، چون یکی دوبار ویندوز عوض کردم ، باز هم همین جوریه! ویندوزم هم سون و 32 بیتی است!

یه ست با اون نرم افزاری که گفتی گرفتم، بعد از 5 دقیقه دمای کارت به 116 درجه میرسه!

اینم دوتا عکس، یکی مربوط به تست 5 دقیقه ای:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

و این یکی هم از همون GPU_Z

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

=======================

EXTREME
04-10-2013, 14:09
ممنون

از کجا بدونم هارد سالمه؟ باید سالم باشه یه سال قبل گرفتمش ، وسترن دیجیتال - Caviar Black یه ترابایته!

ویندوز هم سالمه، چون یکی دوبار ویندوز عوض کردم ، باز هم همین جوریه! ویندوزم هم سون و 32 بیتی است!

یه ست با اون نرم افزاری که گفتی گرفتم، بعد از 5 دقیقه دمای کارت به 116 درجه میرسه!

اینم دوتا عکس، یکی مربوط به تست 5 دقیقه ای:

و این یکی هم از همون GPU_Z

=======================

عکس ها که باز نمیشه ولی بعد از 5 دقیقه تست دما نسبتا بالا است گرافیک رو خاک گیری کنید و یک خمیر حرارتی به gpu بزنید و دور فن رو دستی با نرم افزار msi after burner افزایش دهید درست نشد باید فن گرافیک رو بررسی کنید تهویه کیس و دمای محیط هم خیلی مهمه اگه با اینکارها مشکل حل نشد موارد دیگر رو بررسی کنید
برای سلامت هارد از نرم افزار hd tune میتونید بفهمید