PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : كمك در مورد سيستم مديريت محتوا

mohammadaghigh
17-08-2006, 18:30
سلام دوستان
من يك سايت دارم كه خورم طراحي كردم ( البته خيلي ضايع ) اخه بيشتر از اين بلد نبودم با اچ تي ام ال كار كردم
اينم ادرسش : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي اگر سايت ايستگاه رو ديده باشيد اون به صورت اتوماتيك همه كارا رو مي كنه
ادرسش : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينم هست : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در سايت اگهي با cms دريست كرده والا من يه سي دي دارم كه portals(cms ) توش داره ولي والا كار كردن باهاشو بلد نيستم تو هاستم نميتونم بريزم
خواهش من اينه كه هر كسي مي تونه كمك كنه كه من سايتمو مثل ايستگاه با اگهي درست كنم . اخه پدرم در اومده ديگه
از بس خودم با صفحه درست كنم و اينا
طبق اطلاعاتي كه در مورد سيستم مديريت محتوا كسب كردم ميشه خيلي راحت مديريت سايت رو انجام داد
اگر كمكم كنيد واقعا ممنون ميشم

يا حق

magserver2000
17-08-2006, 20:15
دوست من سلام
شما اول بايد يه سري cms مجاني رو روي روكال كار كني تا بدوني كدومش به كارت مياد
در مورد istgah اين گروه فارسي ساز مامبو ميگن با مامبو هستش
اگر هم باشه خيلي كار ميبره
بعدشم به نظر من سايت با امكانات خاص طراحي لازم داره نه استفاده از cms هاي آماده

والا من يه سي دي دارم كه portals(cms ) توش داره ولي والا كار كردن باهاشو بلد نيستم تو هاستم نميتونم بريزم

عزيزم شما با استفاده از برنامه‌هايي مثل easyphp يا wamp كه مجاني هم هم هستند ميتوني يه سرور مجازي رو كامپيوترت درست كني كه بعد بخواي اين cms ها رو روش امتحان كني

در مورد كار كردن باهاشون هم اكثرا فارسي سازي شدن و با مراجعه به سايتشون ميتوني راهنماي نصبشون رو ببيني

اكثرا يه config.php داره كه ميري توش اطلاعات databaseت رو ميدي يا بعضيهاشون هم كه ديگه كار رو راحت كردن يه install.php داره كه ديگه همه چيش معلومه
در كل يه سرچ كن پيدا ميكني
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mohammadaghigh
17-08-2006, 20:36
دستت درد نكنه
منم مي خوام مثل ايستگاه درست كنم سايتمو
امكانات خاص منظورت چي بود ؟؟؟ بعدشم من از easyphp استفاده كردم ولي روي سرور مجازي چيزي نيامد اگر ميشه بيشتر توضيح بدي منون مي شم

يا حق