ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل هارد لپ تاپ HP DV6-6190

ermia golyan
02-10-2013, 20:40
یه مدتی سیستم هنگ میکرد سرعت اومده بود پایین شروع به تست کردن قطعات مختلف کردم همه سالم بود غیر از هارد.
که 11232 بد سکتور داشت که نرم افزار HDD regenator پیغام میداد فورا از اطلاعات بک اپ بگیر، بعد با همین نرم افزار اقدام رفع بدسکتور کردم که هیچی پیدا نکرد.
بعد از 2 روز تعداد بد سکتور ها شد 11845 تا که یک جا خوندم با فرمت سطح پایین هارد احتمالا بد سکتور ها از بین میره. فرمت کردم ولی فرقی نکرد و تا امروز که بد سکتور ها 12352 تا شده.

هارد صدای اضافی نداره. لپ تاپ تو این چند رو 1 سانت جا به جا نشده.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

- هارد رو باید عوض کنم ؟
-امکان پاک شدن اطلاعات هست ؟
- علت اضافه شدن بد سکتور ها به این صورت چیه ؟
- در صورت تعویض هارد چه هاردی مناسبه و قیمت هارد چنده ؟
- این هارد رو میشه داخل باکس گذاشت و استفاده کرد ؟

mhda69
02-10-2013, 23:24
سلام
منم رو لپتاپم دقیقا همین مشکل رو داشتم یه مدت...عکس hd tune روک گذاشتی مطمن شدم...دقیقا واس منم همون 2 تایی ک تو عکس زرده مشکل داشت...تمام راهها رو امتحان کردم مث فرمت سطح پایین و hdd regenerator و ... امافایده نداشت...بلاخره رفتم یه هارد دیگه خریدم وخودمو راحت کردم...نمیدونم این چ مرضی بود ک درست نمیشد...
شماهم فکرکنم مجبور شی هاردتو عوض کنی...اینجوری خیال خودتم راحت تره...چون باهارد نمیشه شوخی کرد اگر اطلاعاتت بپره...
قیمت ندارم اما تا اونجا ک من میدونم مارک western بهترینه و همینطور seagate ...البته اگر تو بازار پیدا بشه...و الا مث من مجبوری toshiba بخری ک البته انصافا بد نیس...
اون هارد قبلیت رو هم ب نظر من بفروش بره ک هم یه پولی دستت بیاد واس خریدن هارد جدید و هم خیالت راحت شه چون دیگه نمیشه ب اون هارد اطمینان کرد...
البته اینا همه نظر و تجربیات شخصی من بود و اگر از اساتید کسی راه حل دیگه ای بلده خوشحال میشم ازشون یاد بگیرم...

hasanoooooooo
03-10-2013, 11:59
هارد شما میتونه ضربه خورده باشه... این برنامه هایی که نام بردید فقط میتونه بدسکتور نرم افزاری رو رفع کنه.. ولی این مشکل شما به احتمال قوی به خاطر ضربه هست..