ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فول اکتیو کردن ویندوز 8

kianstar
02-10-2013, 08:59
سلام
من یه مشکل در مورد اکتیو کردن ویندوز 8 دارم (Windows 8 Emprise) من تازه ویتدوز زدم بعد تو خود نرم افزار اکتیو اتوماتیک داره که بعد تمام شدن نصب ویندوز نصب میشه اما این اتفاق نمیفته ! البته اکتیو دستی هم داره که اون هم کار نمیکنه!!! من دو سه برنامه برای اکتیو کردن ویندوز 8 نصب کردن ولی نتیجه ای نداده . آخرین برنامه ای که نصب کردم برنامه KMSpico هستش که همراه با آفیس 2013 هست و ورزن های مختلفی داره
نصبش کردم اکتیو شد ولی ولی فول اکتیو نشد یعنی بعد از 5 ماه دوباره اکتیو شدن میخواد !!!
کسی میدونه چطور میتونم ویندوز 8 (Windows 8 Emprise) رو فول اکتیو کنم بدون محدودیت زمانی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ البته با توضیح کامل :n16:

kases
02-10-2013, 14:03
به نظر من تنها راه اکتیو دایمی و بدور از هر نوع استفاده از کرکهای مختلف که حتی ممکنه الوده باشن استفاده از روش اسکایپ هست که اموزشش تو همین انجمن موجوده

Guidance
02-10-2013, 14:59
برای اکتیو کردنش کافیه یه اکتیویتور مطمئن داشته باشید من الان یه ساله نصب کردم و با یه اکتیویتور که اسم خاصی هم نداشت فعالش کردم از اسکایپ هم استفاده نکردم الان هم هیچ مشکلی پیش نیومده هنوز(البته خدا رو شکر). کمی تو اینترنت بگرد حتما یه اکتیویتور خوب و دائمی مثله من پیدا میکنی.

kianstar
02-10-2013, 18:22
دوست عزیز بیشتر راهنمایی کن من حدودا 5 تا اکتیویتور مختلف از گوگل سرچ و دانلود کردم . هیچ کدوم جواب نداده . اگه بتونی یک لینک خوب بدی یا خودت آپلود کنی ممنون میشم

میخواستم عکسی از windows activation بزارم ببینید که با اکتیو کردنم زمان نامحدود نشده فقط 5 - 6 ماه به عقب افتاده !
اگر فول اکتیو نشه بیشتر بازی ها و برنامه روی ویندوز نصب نمیشه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

kianstar
03-10-2013, 19:22
کسی نیست کمکم کنه ؟؟!؟!؟!؟!؟!؟! لطفا :n16: