ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پیکسل سوخته شامل گارانتی میشه یا نه؟

mehdio07
02-10-2013, 08:45
با سلام
من چند روز پیش یه 6980 سامسونگ 46 خریدم که امروز متوجه شدم تقریباً وسطای صفحه یه چیکسل سوخته هست که وقتی تصویر سیاهه به رنگ قرمز در میاد...

میخواستم ببینم این مشکل شامل گارانتی میشه؟
اگه میشه با چه شماره ای تماس بگیرم ؟؟؟
و کلا چجوری قانعشون کنم که تعویض کنن ؟؟؟؟

dannyfox
02-10-2013, 08:53
زیر 3 پیکسل شامل گارانتی نمیشه.:n06:

mehdio07
02-10-2013, 09:07
:n28: چه مسخره

dannyfox
02-10-2013, 09:36
زیاد سخت نگیر. اینم از بد شانسیه

hapalii
02-10-2013, 10:28
با سلام
من چند روز پیش یه 6980 سامسونگ 46 خریدم که امروز متوجه شدم تقریباً وسطای صفحه یه چیکسل سوخته هست که وقتی تصویر سیاهه به رنگ قرمز در میاد...

میخواستم ببینم این مشکل شامل گارانتی میشه؟
اگه میشه با چه شماره ای تماس بگیرم ؟؟؟
و کلا چجوری قانعشون کنم که تعویض کنن ؟؟؟؟

زنگ بزنید 8255 سام سرویس با توجه به این که فقط چند روز خرید کردید شاید براتون تعویض کنند اگر همان ابتدا می دید می تونستید اجازه نصب ندید و مرجوع کنید همان موقع که نصاب تو منزل بوده به هر حال شانس تون رو امتحان کنید یکم هم با توپ پر برید.
اینکه تعداد 2- 3 تا پیکسل سوخته شامل گارانتی نیست مربوط به وقتی که مدتی از استفاده شما گذشته باشه و چون مشکل خیلی حادی نیست معمولا به خاطر اون گارانتی حاضر نمیشه زیر بار هزینه تعویض یک پنل بره اما این که شما از همان ابتدا با این مشکل مواجه شدید بحث جداست با یکم داد و بی داد فکر کنم بتونید تعویض کنید.
در ضمن از کانال فروشگاهی که خرید داشتید هم بد نیست یه امتحانی بکنید این مدل دیگه تولید نمیشه و الان هم زمانی که فروشگاه ها ویترینی های خودشون تو این مدل رو دارند می فروشند جعبه و چیز های دیگه رو هم بررسی کنید که یه وقت ویترینی نبوده باشه تی وی .

mehdio07
02-10-2013, 10:37
از کچجا بفهمم ویترینی نیست.
تو بسته بندی بود و باز نشده بود. حالا چه نشونه های دیگه ای بررسی کنم که بفهمم ویترینیه؟