PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکلی که منجربه آتش سوزی شد !



saman3230
02-10-2013, 00:27
باسلام به دوستان

من یه مشکل عجیب برای ماشینم پیش اومده مه امروز منجربه حادثه بدی برام شد از اونجایی که نمیشه به حرف تعمیرکارها زیاد گوش داد گفتم اینجا از استاتید و دوستان درخواست کمک کنم

پیشاپیش عذرخواهی می کنم اگر کمی طولانی می نویسیم

من یه پرشیا مدل 84 دارم که تا الان هیچ مشکلی نداشت و عالی کار می کرد که تا زمانی که وقتی ماشین می شستم متوجه تغییر صدای بوقش شدم (سرما خورده)، همیشه وقتی ماشین میشستم این اتفاق می افتاد تا اینکه روزهای بعد میدیدم وقتی ماشین از پارکینگ هم بیرون میارم بوقش تغییر کرده و تا مثلا 10 دقیقه بعد از کار کردن ماشین صدای بوق سرما خورده باقی می موند و گاهی اصلا درست نمشید !!

این موضوع زیادی جدی نگرفتم تا اینکه بم شب تو بزرگراه یهویی آمپر کیلومتر از کار افتاد، فرداش دوباره راه افتاد و این موضوع هم گذشت تا اینکه آمپر کیلومترم بگیر نگیر پیدا کرد و بعد از مدتی حدود 10 روز از کار افتاد و بعد خودش درست شد !!

چند باریم شب موقع استارت زدن ماشین روشن نمی شد و چراغ ها رو که خاموش می کردم استارت می خورد روشن میشد

تا امروز که بعد از اینکه حدود 20 دقیقه از رانندگیم گذشته بود مجبور به توقف شدم دیدیم دود سفید رنگی از کنارهای ماشین زد بیرون اول شکم به لنت ها برد بعد دوباره ماشین روشن کردن دیدیم این دود بیشتر شد اول فکر کردن جوش آوردم کاپوت رو که زدم بالا دیدیم بوی شدید پلاستیک سوخته شدید از کاپوت زد بیرون، وقتی با دوستم شروع به چک کردن ماشین کردین متوجه این شدیم که بعد از استارت زدن دود سفید شروع به زیاد شدن میکنه و آتیش از خرطومی هوای که از موتور یه سمت رادیات میره شروع میشه به طوری که سر اون خروطمی کلا آب کرده

ماشین به کمک دوستم بردیم تعمیرگاه طرف اول اون خرطومی برداشت و دیگر دودی مشاهده نشد بعدم گفت باید بزاری ببیتم مشکل از چیه که بعد از 2 ساعت زنگ زد گفت بیا ببر حل شده موقعی که برای بردن ماشین رفتم گفت که ماشین تو سیم اتصال به بدنه نداشته و این موضوع باعق بروز این مشکل شده و صدای بوق و بقه مشکلات به خاطر همین موضوع بوده ! اما خودش با ترس میگفت حالا 2 روز چک اگر باز اینجوری شد بیار !!

الان دیگر مشکل دود حل شده اما آمپر کیلومتر از کار افتاده !! صدای بوق باز بگیر نگیر داره ...

از استاتید و دوستان عاجزانه خواهش دارم که بنده رو کمک کنن و بگن مشکل از چیه چون وافعا این موضوع منو نگران کرده !!

پیشاپیش از همه ی دوستان ممنونم

shadows_funeral
02-10-2013, 08:03
عیب یابی و تعمیر خودرو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])