مشاهده نسخه کامل
: سوال در مورد لپ تاپ تازه خریداری شده
mehran_pqqp
01-10-2013, 23:27
سلام
یکی از آشنایان یه لپ تاپ ASUS K55 VD i7 خریداری کرده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد الان بعد از روشن کردن و طی مراحل اولیه زنگ زده میگه چطوری باید ACtivate کنه ویندوز رو ، والا من بلد نبودم گفتم بعدا خبر میدم
بهش گفتم سی دی win8 توش نبوده میگه سی دی نداشته ، نباید سی دی ویندوز داشته باشه همراه لپ تاپ؟ یا سی دی درایور؟
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن
mehran_pqqp
02-10-2013, 19:02
:n13: دوستم زنگ زده بود تهران از جایی که خریده بوده ، طرف گفته لپ تاپ های جدید سی دی نداره کلا:n13: الان یه بار ویندوز عوض کنه داستان درایورهاش چی میشه؟
سری جدید لب تاب های اکثرا دیسک راهنداز و این چیزا کم دارند به ندرت اتفاق میفته داخلش باشه والا من هرچی دیدم از پارسال تا الان فقط چند موردی توش بوده
ولی برای فعال سازی ویندوز کافیه پشت لب تاب یا همون زیرش رو نگاه کنی اونجا یه کلید رو گذاشته فرضا یه کلید 5 خانه ای واسه ویندوز سون ورژن خانگی یا اداری
کافیه به اینترنت وصل شی و کد رو بزنی خودش همه چی رو درست میکنه
برای درایور هم باید بری سایتش و دانلودشون کنی
ویندوز عوض کنه درایورهاش رو باید از اول نصب کنه همین
Public Enemy
05-10-2013, 09:03
سلام
یکی از آشنایان یه لپ تاپ ASUS K55 VD i7 خریداری کرده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد الان بعد از روشن کردن و طی مراحل اولیه زنگ زده میگه چطوری باید ACtivate کنه ویندوز رو ، والا من بلد نبودم گفتم بعدا خبر میدم
بهش گفتم سی دی win8 توش نبوده میگه سی دی نداشته ، نباید سی دی ویندوز داشته باشه همراه لپ تاپ؟ یا سی دی درایور؟
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن
سری جدید لب تاب های اکثرا دیسک راهنداز و این چیزا کم دارند به ندرت اتفاق میفته داخلش باشه والا من هرچی دیدم از پارسال تا الان فقط چند موردی توش بوده
ولی برای فعال سازی ویندوز کافیه پشت لب تاب یا همون زیرش رو نگاه کنی اونجا یه کلید رو گذاشته فرضا یه کلید 5 خانه ای واسه ویندوز سون ورژن خانگی یا اداری
کافیه به اینترنت وصل شی و کد رو بزنی خودش همه چی رو درست میکنه
برای درایور هم باید بری سایتش و دانلودشون کنی
ویندوز عوض کنه درایورهاش رو باید از اول نصب کنه همین
روی لپ تاپ نگاه کن ببین یه برچسب ویندوز نزده روش ؟ ( کنار برچسب CPU و کارت گرافیک ) اگه زده که ویندوز OEM روی خودش بود .
یه راهشم به قول khelane ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جان اینه که کفش رو نیگا کنی .
اگر نبود که ویندوز OEM نداره .
برای امنیت بیشتر هم توی سیستم های جدید ( همه لپ تاپ های مجهز به Windows 8 OEM و بعضی از لپ تاپ های Win7 OEM ) به یه سیستم جدید به نام SLP اومده که سریال ویندوز رو توی بایوس ذخیره می کنن تا قابل دزدیدن نباشه . اگر دیدین روی لپ تاپ یه برچسب Windows زده و ویندوز 8 کارخونه ای روش نصبه ، پس رمز ویندوز روی بایوس ذخیره شده و شما اگر بخواین ویندوز عوض کنین ، نیاز به یه ویندوز SLP Support دارین تا خودش اتوماتیک ویندوز رو فعال کنه .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.