PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چطوری به بازیها بفهمونم از کارت گرافیک استفاده کنن؟ (لپ تاپ Asus N56VB)

جناب مهندس
01-10-2013, 20:22
سلام دوستان

دیشب لپ تاپ Asus N56VB رو خریدم. درایور گرافیک داخلی Intel 4000 و کارت گرافیک Geforce 740M هم نصب کردم. و الان توی Device Manager زیر بخش Display Adapters هم هر دو گرافیک رو نشون میده که نصب هستن.

توی بازیهای Need For Speed Hot Pursuit و ... مشکلی ندارم و Full HD و تمام جزئیات بازی اجرا میشه. ولی توی بازی PES 2014 گرافیک داخلی اینتل رو میشناسه! اینم تصویرش:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

هر دو گرافیک نصب هستن و بقیه بازیها مشکلی ندارن. حالا چطوری به بازی بفهمونم که از کارت گرافیک 740M استفاده کنه؟؟؟

پیشاپیش از راهنمایی شما ممنونم

khelane
02-10-2013, 19:46
شما مثل قبل بازی رو رو حالت بالا بزارید وقتی میرید داخل بازی خود ویندوز قبل از اجرای بازی تشخیص میده و رو گرافیک اصلی سویچ میکنه
اگه اینطوری نشد
برو به بخش کنترل پنل گرافیک کافیه رو دسکتاپ کلیک و انتخابش کن همین بعد اونجا رو گرافیک اصلی سویچ کرده و برو داخل بازی
موفق باشی

امیر تتلو
10-10-2013, 21:52
سلام رو ایکون بازی راست کلیک کن بعد بزن رو ......GRAPHICS که الان دقیق یادم نیست بعد رو گرافیک اصلی سوییچ کن

hamidreza2010
11-10-2013, 00:45
آقا منم همین مشکل رو دارم ولی با کارهایی که دوستان گفتن حل نشده
گرافیکم جیفورس 620 یک گیگ
ممنون میشم دقیقتر راهنمایی کنید

biostar
11-10-2013, 23:10
دوستانی که با بازی PES مشکل دارند باید سری به فروم PES بزنن ، اونجا این مشکل و نحوه ی رفعش مطرح شده

کافیست در گوگل سرچ کنید
تمام

hamidreza2010
12-10-2013, 02:55
دوستانی که با بازی PES مشکل دارند باید سری به فروم PES بزنن ، اونجا این مشکل و نحوه ی رفعش مطرح شده

کافیست در گوگل سرچ کنید
تمام

سلام
راستش من بازی های دیگه رو چک نکردم ببینم بازم مشکل داره یا نه
ممکنه داشته باشه
میشه لطف کنین ، شما لینکش رو بزارین