ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک فوری:درددندان

alish2013
01-10-2013, 18:49
سلام دوستان.من ازامروزدندان اخردهانم یعنی همان دندان عقل وقتی غذامی خورم دردمی کند.پیش دندانپزشک رفتم وگفت بایدجراحی شود.حالاایادندان عقل بایدحتمادربیاید.اگرمحلش نکنم ایاخوب می شود.باتشکرفراوان

rohamt
01-10-2013, 19:10
ختما جراحی کن و الا میزنه بقیه دندوناتم کج میکنه. یا اگرم در بیاد چون جای بدیه خوب نمیتونی تمیزش کنی بازم میزنه بقیه دندوناتو خراب میکنه

awx0ne
01-10-2013, 19:22
فقط خودت رو برای عذابی بس دردناک آماده کن
چون لامصب دندان که نیست
استخان اژدهاست
:n16:

raana
01-10-2013, 23:23
سلام دوست عزیز.......
دندون عقل که از اول تا آخر باید جراحی بشه......چون معمولا یا دچار پوسیدگی میشه...یا همون طور که دوستان در بالا اشاره کرذن..باعث کج و نا فرم شدن سایر دندون ها میشه.....در بعضی موارد هم باعث به وجود اومدن کیست عفونی در اون ناحیه میشه.....

در نتیجه به موقع جراحی کردن خیلی به فنعته...فقط معمولا دندان پزشک ها کمی دست نگه میدارن...یه کم دندون رشد کنه...و از این درد بیفته...

برای خود من حدود 2-3 هفته درد میکرد....بعد که تقریبا کمی رشد کرد..دردش کاملا از بین رفت...

بعدش راحت میتونی اقدام کنی برای جراحی......در حال حاضر هم اگر دردش خیلی اذیتت میکنه..میتونی مسکن مصرف کنی.....

jamshidjap
02-10-2013, 13:03
درد بعد از جراحی بستگی به دندون داره ...

من دندون عقل راست رو کشیدم بعد از بیحسی درد زیاد و ورم داشت که با کیسه یخ خوب شد. ... ولی سمت چپ رو کشیدم نه درد داشت نه ورم ...

alish2013
02-10-2013, 14:08
سلام دوستان خیلی ازراهنمایی هایتان ممنونم.دوستان من شنیدم که جراحی دندان عقل خطرناک است واکثرازنان جراحی می کنند.اگریک مدت محلش نکنم ودردش خوب شدایا بایدبازهم درش بیارم؟درضمن برای کاهش دردازچه مسکنی استفاده کنم؟باسپاس فراوان

smahdis
02-10-2013, 15:05
والا مال من 2 ماهه که درد میکنه و اصلا هم خوب نمیشه. یعنی مثلا چند روز درد میکنه بعد ولی میکنه بعد دوباره چند رو.....

هنوز هم دکی نرفتم. احتمالا به زودی میخوام برم. دندون عقل هنوز بیرون نیومده خراب شده بود. یعنی من وقتی دیدمش کلا سیاه و تو خالی شده بود. من موندم این کی در اومده که به این زودی هم سیاه و تو خالی شده؟

hesam_a_r
04-10-2013, 16:47
من فک کنم به خاطر التهاب انتی بیوتیک و کورتون میدن تا تورم و درد خوب شه و ماده tetracaeenچون دندان ملتهب پمپاژسدیم اجازه بیحسی کامل نمیده وقتی التهاب خوب شد حتما لازم به جراحی نیست بعضی وقتا چون رشه میشکنه اون وقت جراحی میکنند.البته از مخبران معذرت میخوام که اسم کورتون اوردم فقط پون پدرم جراح فک ازش پرسیدم (هر چی پست میزاریم فوق تخصص ها حذف میکنن )