PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل: باز نشدن هیچ صفحه ای در IE11 ویندوز 8.1

eAmin
01-10-2013, 14:13
سلام

من چند وقتیه با ویندوز 8.1 به مشکل برخوردم. اینترنت بنده کاملن سالمه و همین الان دارم در تمامی مرورگرها از اینترنت استفاده میکنم و هیچ مشکلی هم نیست، همین پست رو هم با مروگرهای دیگه فرستادم. منتها در IE 11 ویندوز 8.1 به هیچ عنوان هیچ صفحه ای رو باز نمیکنه و متاسفانه نمیدونم مشکل از کجاست و به محض باز کردن IE ارور "This page can’t be displayed"رو دریافت میکنم و به هیچ وجه دکمه رفرش کار نمیکنه انگار اصلن به اینترنت وصل نیست.

این مشکل به قسمت Metro هم رسیده و انگار برنامه های درونی خود ویندوز به اینترنت دسترسی ندارن.
فایروال ویندوز رو تا جایی که اطلاع داشتم چک کردم مشکل خاصی نبود. fix connection problem رو هم میزنم هیچ مشکلی پیدا نمیکنه.
البته من خیلی کم پیش میاد که از IE استفاده کنم و اون هم فقط برای دیدن سایتهای دانشگاه در پیت هست :(

با مشکل نداشتن صداش کنار اومدم ولی خب این یکی مهمتر هست.
مشکل صدا هم اینه که سیستم بنده یک مدل از Kenwood های قدیمی هست که از طریق USB به سیستم وصل و کنترل میشه (تقریبا مثل یک کارت صدای اکسترنال) توی ویندوز ۸ هیج مشکلی نداشت منتها بعد از اینکه به 8.1 اومدم این مشکل نداشتن صدا پیش اومد.

Win 8.1 Pro x64

ممنون.

Xeoc
01-10-2013, 17:49
سلام

مرورگرتون ریست دادین ؟
Internet Option -> Advanced -> Reset
و بعدش سیستم رو restart کنید احتمالا مشکل برطرف میشه

وضعیت صدا در device manager به چه صورته؟ پورت usb رو تغییر بدید شاد درست شد!

eAmin
01-10-2013, 18:18
تمامی کارهای فوق رو برای هردو مورد از قبل انجام داده بودم، متاسفانه راه به جایی نبردم :(

Xeoc
01-10-2013, 19:05
در مورد ie مشکل مشابه شما رو داشتم که با ریست کردن هم مشکل برطرف نمیشد .
اتصال من به صورت Bridge است(از طریق کانکشن به اینترنت وصل میشم)مشکل من به این صورت برطرف شد که همه کانکشن های داخل لیست رو از قسمت Connection در Internet Option حذف کردم و از همون جا یک Broadband Connction جدید ایجاد کردم.
در کل قسمت Connection در Internet Option نگاه بندازید ببینید شاید مشکل از اون ناحیه باشه/

eAmin
02-10-2013, 15:07
متاسفانه این جواب سوال نیست و منشأ اون نا معلوم میمونه. قبل از این که به Pro بیام کلن تو نسخه Enterprise هم که برای تست داشتم، بعد از چند مدت این مشکل پیش اومد که با اومدن به Pro (درحقیقت شما حساب کنید ویندوز دوباره از اول نصب شده) باز همون مورد پیش اومد.

لازم به ذکر هست که من نرم افزار Next-V-P-N رو نصب و استفاده میکنم، بنظر دوستان مشکل از این برنامه که نیست؟ روزهای اول که این برنامه هم نصب مشکل خاصی هم نداشتم البته...

درهرصورت ممنون Xeoc

MOHAMMAD2010
02-10-2013, 18:29
ببین به درد میخوره

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

eAmin
02-10-2013, 23:07
ممنون رفیق! بالاخره درست شد :)
مشکل از قابلیت جدیدی بود که IE از ورژن ۱۰ به بعد بهش مجهز شده بود به اسم Enhanced Protected Mode که با استفاده از راهنمایی های لینکی که دوستمون قرار دادن مشکل حل شد، البته تو لینک بالا گفته شده بود که این قابلیت رو اضافه کنید، منتها از من فعال بود و من برعکسش رو انجام دادم :دی
راستیاتش از لینک دوستمون به این لینک رسیدم و به این توضیحات عمل کردم: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اصلن فکرش رو نمیکردم مشکل از این باشه، چند وقت پیش بود که خودم دستی تو Win 8 این قابلیت رو فعال کرده بود و مشکلی نبود، اما نمیدونم چرا اینجا اینطوری شده.

مرسی از همه.

JJOKARFARD
24-04-2014, 11:35
منم مشکلتو داشتم که خدارو شکر با این راهنمایتون حل شد
البته لینکی که خودت گذاشتی توضیحاتش کاملتر بود
مرسی از همگیتون:n12:

Amirhosssei
02-10-2014, 22:07
دوستان من هنوز مشکل رو دارم .
با این کاری که آقای MOHAMMAD2010 گفته بود مشکل من حل نشد .
کسی هست یه راه حل دیگه داشته باشه ؟؟
ترو خدا کمک کنید داره اعصابم داغون میشه .
ممنون

nahid_zd
15-01-2015, 13:58
سلام
ممنون از همگی من هم این مشکل رو داشتم که با برداشتن تیک Enhanced Protected Mode حل شد
مرسی

sunny pari
17-06-2015, 13:04
سلام کسی میتونه کمک کنه واقعا دیگه نمدونم چه راهی رو باید امتحان کنم
اکسپلورر11 دارم و ویندوز8
هر چه سعی میکنم تا سایت گلستان رو باز کنم نمیتوانم و مدام پیغام this page cant the displayedرو مشاهده میکنم

vissoto
17-06-2015, 15:01
سلام کسی میتونه کمک کنه واقعا دیگه نمدونم چه راهی رو باید امتحان کنم
اکسپلورر11 دارم و ویندوز8
هر چه سعی میکنم تا سایت گلستان رو باز کنم نمیتوانم و مدام پیغام this page cant the displayedرو مشاهده میکنم

سلام

سایت reg.pnu.ac.ir را به لیست Compatibility view settings اضافه کنید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگر مشکل حل نشد از نسخه ساده مرورگر Avant Browser استفاده کنید .( با حجم 5 مگابایت)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

سوالات مربوط به IE را در تایپک زیر بپرسید.

اینترنت اکسپلورر Internet Explorer - پرسش و پاسخ و مباحث عمومی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

sunny pari
17-06-2015, 23:25
ممنون از پاسختون ولی دانشگاه من پیام نور نیست،فرق نمیکنه؟

Amir rza
17-06-2015, 23:48
سلام. نه دوست عزیز برای هر سایتی میشه استفاده کرد...