ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : konica minolta bizhub c450

hamed_li
01-10-2013, 01:32
با سلام خدمت همه دوستان و مدیران محترم
من مدتی بود که یه دستگاه c450 خریدم که با مشکلات عدیده ای باهاش روبرو شدم که بخاطر عدم اطلاع رسانی مخصوصا در سایت های ایرانی و پیش خیلی از نصاب ها، سرویس کارها و مراکز خدماتی رفتم، و حتی خیلی از نصاب ها برای نصب این دستگاه که هیچ چیز خاصی نداره طلب مبالغ حتی 50000 تومان کردن که واقعا بی انصافی هستش...
ازونجایی که دوست داشتم خودم یاد بگیرم و یاد بدم رفتم دونبالش،و از لحاظ نرم افزاری و شبکه و نه سخت افزاری هر کاری که تونستم انجام بدم و میتونم در اختیار دوستان قرار بدم تا از دست همه سودجویان راحت بشن...
با تشکر

h_khozooei
01-10-2013, 23:29
دستت درد نکنه.
برای emial print تنظیم کردید؟ من یه مشکلی دارم. یا emial scan

rezavar
03-10-2013, 19:32
من با نصب اسکنر این مدل مشکل دارم میشه راهنمایی کنید
همچنین اگر اطلاعاتی درباره TWAIN Driver دارید بی زحمت بگین.

h_khozooei
04-10-2013, 20:37
اسکن کردن رو یه جای تو همین سایت توضیح دادم. خیلی راحت می شی اگر راهش بندازی ولی من تنظیم email رو مشکل دارم که بتونم اسکن کنم و ایمیل کنم رو دستگاه کپی

hamed_li
05-10-2013, 11:22
دوست عزیز من خودم ایمیل و تا حالا تست نکردم،چون کاری نداشتم باهاش ولی در اولین فرصت اقدام میکنم...
در رابطه با سخت افزار و کیفیت چاپ کسی رو میشناسین کمک کنه دستگاهم یکم مشکل داره
رنگ هایی که توش با فونت سفید نوشته شده رو قاطی میکنه... نمیدونم از چیه!!

h_khozooei
05-10-2013, 14:06
می تونی نمونه پرینتر این مشکل رو بگذاری

hamed_li
06-10-2013, 23:39
آره فردا برات میزارم ایشالا بتونی کمک کنی...

hamed_li
07-10-2013, 16:06
دوست عزیز اینا نمونه پرینت هاست... فکر lمیکنی مشکل چی هستش؟؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اگر دقت کنی اون قسمت پایین که آدر و شماره تلفن هستش باید سفید باشه که کلا قاطی کرده...
یه جورایی بقیه جاهاشم دورنگ شده...

h_khozooei
07-10-2013, 18:31
من حدس می زنم که کالیبره نیست دستگاه
این فایل بوده یا اسکن رو پرینت می گیره اگر فایل هست من فکر کنم باید یه جورایی کالیبرش کنی
ولی اگر فایل اسکن شده رو پرینت می گیری می تون از فایلت باشه

h_khozooei
07-10-2013, 18:32
دوست عزیز اینا نمونه پرینت هاست... فکر lمیکنی مشکل چی هستش؟؟

اگر دقت کنی اون قسمت پایین که آدر و شماره تلفن هستش باید سفید باشه که کلا قاطی کرده...
یه جورایی بقیه جاهاشم دورنگ شده...

تو قسمت quality هم از text بیا رو photo فکر کنم بهتر بشه

hamed_li
07-10-2013, 22:14
ممنون بابت پیگیریت
نه فایل فوتوشاپه.... نمیدونم مشکل از چیه... روی photo هستش،میگم شاید از دولوپر باشه دقیق نمیدونم...

h_khozooei
07-10-2013, 23:11
بذار یه موقع که رفتم سراغ همچین دستگاهی منواشو نگاه کنم اگر بتونم کمک می کنم.

hamed_li
14-10-2013, 19:58
آقا ی سوال داشتم ، من از کامپیوتر موقع پرینت میرم تو تنظیمات چاپگر و بعد مثلا try 1 و انتخاب میکنم و دستور پرینت و ک میدم دستگاه ارور میده که تیک کاغذ و انتخاب کن که از کجا بکشه...
چیکار میشه کرد ک وقتی از pc دستور میدی دیگه احتیاج به انتخاب از روی lcd دستگاه نباشه و سریع پرینت بگیره...

h_khozooei
14-10-2013, 20:56
وقتی از دستگاه می گی دیگه نیازی نیست که بری سراغ پرینتر.
تو دو حالت پرینتر ایراد می گیره.
1- سایز نادرست
2- مدل کاغذ نادرست.
یعنی اگر a4 و شما letter بگذارید.
یا مثلا letter head مدل کاغذ باشه و شما plain بگذارید. اون پیغامی که lcd می رو خوب دقت کن همینطوری اینتر نکن.

hamed_li
15-10-2013, 01:01
نه ایرادی ک میگیره میگه کاغذ و از کدوم کشو بکشم...
با اینکه من تو کامپیوتر try1 انتخاب میکنم ولی دوباره پرینتر از من میپرسه باید از کجا بکشم که باید دوباره من برم از رو lcd و pepar seting و try1 انتخاب بگیرم تا پرینت بگیره...

h_khozooei
15-10-2013, 20:10
همون موردی که گفتم اگر سایز درست باشه و نمی کشه یعنی مدل کاغذ اشتباه هست.

hesam_ny
02-12-2013, 10:41
سلام خدمت دوست عزیز
کمی در مورد IP دادن به دستگاه اسکنر این مدل و چگونگی نصبش توضیح میدین ؟
برای تنظیم SMB میخوام .
خودم تلاش کردم ولی نتیجه نگرفتم .
هدفم راه اندازی اسکنر برای اسکن کردن توسط کامپیوتر است

h_khozooei
02-12-2013, 18:21
اگر می خوای smb تعریف کنی نیاز داری به کامپیوترت ای پی بدی. من قبلا تو یکی از تاپیکا توضیح کامل دادم. بگردی گیرش می آری.

reza.zahed
13-01-2014, 09:59
با سلام خدمت دوستان من مشکل اسکن با این دستگاره کونیکا C450 دارم اگه میشه کمک کنین تشکر

h_khozooei
14-01-2014, 16:40
اول بگو مشکل با اسکن داری یعنی چی؟
یعنی اسکن نمی تونی بکنی ارور می ده دستگاه یا اصلا نمی دونی چطوری باید وارد اسکن بشی؟

bamdadb28
12-07-2014, 07:23
سلام لطفا تجربیات خودتون و یا نرم افزار های آموزشی اگر دارید به من بدهید آخه من هم مشکل شما رو دارم متشکرم

2008mozilla
21-07-2014, 18:23
دوستان در مورد اسکنر می تونید از لینک زیر که در موردش بحث شده و مشکل حل شده استفاده کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

hossinrgb9
25-08-2015, 00:37
توروخدا به منم کمک کنید پیرینتر کونیکا مینولتا سی 450 گرفتم اصلاً نمیتونم اسکن یا پرینتر کنم با چه برنامه ای و چطور به رایانه وصلش کنم خواهش میکنم یکی جواب بده؟

- - - Updated - - -

توروخدا به منم کمک کنید پیرینتر کونیکا مینولتا سی 450 گرفتم اصلاً نمیتونم اسکن یا پرینتر کنم با چه برنامه ای و چطور به رایانه وصلش کنم خواهش میکنم یکی جواب بده؟:n27::n27::n27::n27:

h_khozooei
12-09-2015, 16:11
عزیزجان تو همین سایت من چندباری درباره نصب اسکنر و پرینتر این مدل توضیح داده ام.
البته بگم کار راحتی نیست اگر بخوای تو شبکه تعریفش کنی.

rezayar72
15-10-2015, 01:27
سلام من میخاستم ی دونه از این مدل دستگاه بخرم میخاستم ببینم چطور دستگاهی هستش
لوازم مصرفیش چطوریاس
خرابیش و ...
ممنون

h_khozooei
10-11-2015, 11:26
الان دیگه KM 452 بخر.
البته سعی کن با فایری بخری.

mpour1344
08-03-2016, 23:40
سلام دوستان عزیز
من هم یک دستگاه کونیکا مونیلتا بیزهاب سی 450 گرفتم که برای راه اندازی اسکن مشکل دارم . یک نفر اومد و ارتباط را برقرار کرد ولی باز روز بعد ارتباط قطع شد . ظاهرا شبکه را موقع اسکن نمیبینه
در حالی که پرینتر از طریق شبکه وصل است و هیچ مشکلی نداریم. لطفا راهنمایی فرمائید. باتشکر

احسان2212
20-04-2016, 11:44
فایری یعنی چی؟

nazibazi
17-05-2016, 22:22
با سلام دوستان یه کمک به منم بکنید!
من وقتی دستور پرینت رو از کامپیوتر به دستگاه c451 میدم یه ارور توی صفحه ال سی دی میاد که میگه لطفا کاغذ رو بزارید داخل سینی 1 . یعنی فقط از سینی 1 بر میداره و اگر کاغذ مورد نظر در سینی دو باشه میگه کاغذ رو بزار توی سینی 1 .مثلا من a4 رو گذاشتم در سینی 1 و a3 رو گذاشتم در سینی 2 وقتی دستور پرینت a4 رو دادم درست گرفت اما وقتی دستور پرینت a3 رو دادم با اینکه از قسمت paper گذینه a3 رو انخاب کردم بازم ارور داد که کاغذ مورد نظرت رو بزار سینی 1 میتونید مشکل من رو حل کنید ؟ ممنون

mohsentd
18-09-2016, 10:20
سلام
من نمیتونم باc450 اسکن کنم ip ادرسشم ک تعریف میکنم ارور میده راهنمایی کنید

ali_cena
21-09-2016, 17:54
سلام به همه دوستان
من ژرینتر کونیکا c450 دارم
تاچ touch دستگاه از کار افتاده.
قبلا هم از کار افتاده بود بعد از چند روز خودش خوب شد الان هم دوباره از کار افتاد.
لطفا اگه کسی اطلاعی داره کمک منه ممنون میشم.

با تشکر