PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک در نوشتن برنامه تحت شبکه

aliaghaaaaa
29-09-2013, 19:55
سلام.
من می خواستم شروع کنم به یادگیری و نوشتن یه برنامه تحت شبکه ساده (با سی شارپ) که چند کاربر از چند سیستم بتونن به بانک اطلاعاتیش دسترسی داشته باشن و توش اعمال تغییرات کنن.
البته از پیش نیازهاش و روش نوشتنش هم چیزی نمی دونم. (مثل تردینگ و پورتها و روش اتصال و ...)
میخواستم دوستانی که بلدن لطف کنن و مرحله به مرحله تو این تاپیک راهنمایی کنن تا هم یه تاپیک آموزشی بشه و هم اینکه من یاد بگیرم.
البته اگه فیلم های آموزشی به زبان فارسی هم برا دانلود معرفی کنید ممنون میشم.
با تشکر.:n11:

aliaghaaaaa
02-10-2013, 11:39
:n13::n27::23:

_H2_
03-10-2013, 21:51
سلام

... که چند کاربر از چند سیستم بتونن به بانک اطلاعاتیش دسترسی داشته باشن و توش اعمال تغییرات کنن ..

کافی است از دیتابیس هایی مانند SQLServer یا Oracle استفاده کنید و ترجیحاً همه جداول شما هم کلید Autonumber داشته باشد، تمام است!
به احتمال بسیار زیاد برنامه شما به خوبی تحت شبکه هم کار خواهد کرد.
اجازه دهید برنامه دیتابیس تان نگران سوکت ها و دسترسی همزمان چند کاربر و ذخیره و بازیابی صحیح اطلاعات باشد!
بهتر است اطلاعات خودتان را از دستورات و امکانات و تجهیزات SQL و EntityFramework افزایش دهید.

aliaghaaaaa
27-10-2013, 17:29
اجازه دهید برنامه دیتابیس تان نگران سوکت ها و دسترسی همزمان چند کاربر و ذخیره و بازیابی صحیح اطلاعات باشد!
بهتر است اطلاعات خودتان را از دستورات و امکانات و تجهیزات SQL و EntityFramework افزایش دهید.

سلام.
اگه ممکنه راجع به این موارد توضیح بفرمایید؟
و اینکه چطور میشه دیتابیسم که (sql server) هست رو برای شبکه تنظیمش کرد؟
با تشکر:n26:

shotok
29-10-2013, 17:31
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام
لطفا نگاهی به لینک زیر بفرمائید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید.

_H2_
01-11-2013, 00:02
سلام

اینکه چطور میشه دیتابیسم که (sql server) هست رو برای شبکه تنظیمش کرد؟
این مسائل بارها طرح شده، از جمله:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]