ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : در جهت حمایت استقلال ایران

MoJtaBa.R
29-09-2013, 14:20
به نام خــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــدا

===========================================

بچه های پرسپولیسی : چند وقتیه اختلاف شدید بین دو تیم پایتخت که بیشترلفظیه و دلی نیست باعث شده تیمهای دیگه و هواداراش سو استفاده کنن ! طوری شده که در صورت مهمان شدن هوادارای تیم مقابلمون هم فحاشی بهمون میکنن و هم ....

کاری به تاپیک مقابل ندارم و چیزی که اونجا میگذره : هممون دورو برمون رفقای هر دو تیم رو با هم داریم و همیشه توی کل کلهامون به هم میپریم ولی توی اصل موضوع رفاقتمون رو داریم . شاید یه سری از دوستان بگن خوب اینا ستاره سوم رو بگیرن بیشتر برامون کل کل میکنن . اونا ستاره سومشون رو بگیرند از یه طرف دل رفقامون شاد میشه و از طرفی ماها اینقدر کل کل تو آستینمون داریم که کم نیاریم پس مغلطه ممنوع!!

مردونگی قبلنا یه جوری تعبیر میشد و الان یه جور دیگه ! سه روز مونده تا بازی برگشت استقلال ایران توی آسیا ! یه تاپیک میخواد زده بشه برای رفاقت بیشتر کاربرا و هوادارای دو تیم تا روز بازی . توی تاپیک مربوطه فقط یه مسئله مهمه اونم وارد نشدن به حواشی و کل کل هست . یه جورایی حمایت نماینده ایرانه . این یه بار رو استقلال رو تنها نماینده ایران ببینید . در صور ت صعود و ادامه راه حمایت و نظرات مثبت همه کاربرای پی سی نیازه !!
هدف یه چیزه دیگست و با یکم فکر میشه به اون هدفه پی ببرید .

دو تیم محبوب ایران همیشه کل کلهاشون رو دارن و تا ته عمرشون این راه رو ادامه میدن . پس با حمایت استقلال توی بازی پیش رو چیزی از پرسپولیسی بودنتون کم نمیشه : لطفا تا روز بازی هیچ نظر و فاز منفی نسبت به اس اس نداشته باشین

====

فقط سه روز ایرانی فک کنین

=============================
==================
======

تاپیک مربوط به پستها و نظرات و اخبار از طرف پرسپولیسیا و استقلالیای فرومه : بی کل کل و بی حاشیه

MoJtaBa.R
29-09-2013, 14:42
بوقچی‌های استقلال به بلندگو مجهز می‌شوند
قرار است تعدادی از لیدرهای باشگاه استقلال برای بازی روز چهارشنبه به بلندگو مجهز شوند تا از این طریق تماشاگران را به تشویق هماهنگ و یکصدا ترغیب کنند

قانون آنلاین- در بازی رفت استقلال و اف سی سئول بیش از نیمی از صندلی های ورزشگاه جام جهانی سئول خالی بود اما حدود 10 هزار تماشاگر کره ای که در ورزشگاه حضوزر داشتند با استفاده از وسایلی مانند بلندگو جو سنگینی را علیه استقلال ایجاد کردند. از باشگاه استقلال خبر می رسد مدیران این تیم هم قصد دارند فضای مشابهی را برای تیم کره ای در بازی روز چهارشنبه به وجود بیاورند. با اینکه پر شدن ورزشگاه آزادی به اندازه کافی کره ای ها را تحت فشار قرار خواهد داد، قرار است تعدادی از لیدرهای باشگاه استقلال برای بازی روز چهارشنبه به بلندگو مجهز شوند تا از این طریق تماشاگران را به تشویق هماهنگ و یکصدا ترغیب کنند. باشگاه استقلال در تلاش است برای این بازی کنترل بلندگوی اصلی و اسکوربورد ورزشگاه را هم در دست بگیرد تا از این طریق به تضعیف روجیه تیم کره ای بپردازد. فدراسیون فوتبال استفاده از بلندگو در سکوهای تماشاگران در بازی های لیگ برتر را ممنوع کرده اما بعید است برای این بازی آسیایی مخالفتی با این اقدام باشگاه استقلال صورت بگیرد.

==================

king of the kings
29-09-2013, 16:29
سلام .

هر کدوم از دوستان پرسپولیسی که دست به این کار می زنن شخصیت و غیرتشون به کشورمون رو نشون می دن و جای تشکر و قدر دانی داره .

به امید صعود به مرحله پایانی و تشکر از مجتبی عزیز به خاطر کار زیباشون ..:n16:

Gregar
29-09-2013, 23:26
من یکی که والا خسته شدم از این روش تشویق تماشاچی های ایرانی . امیدوارم تو اینجور بازی ها کم کم فرهنگ تشویق درست حسابی جا بیفته و با تشویق هایی مثل کشورهای اروپایی یا شرق اسیا تیممون رو تشویق کنیم .

من یکی نه استقلالی ام نه پرسپولسی و کلا فوتبال داخلی جز تیم ملی رو نگاه هم نمیکنم اما وقتی بحث ملی باشه لذت و هیجانش دو چندان میشه واسم و استقلال و پرسپولیس واسم فرقی نمیکنه . روزی که استقلال باخت بدجور ناراحت شدم و امیدوارم بچه ها با حمایت 90 دقیقه ای و پرانرژی تماشاچیا بتونه صعود کنه .

lazy
30-09-2013, 00:08
من دوتا بازی آخر استقلال تو آسیا رو نتونستم ببینم.
ولی با شناختی که از استقلال و تیمای کره ای دارم میدونم قطعا استقلال میتونه 3تا گلو که شرط صعودشه به این تیم بزنه ولی اونطرف قضیه نمیشه تضمین داد که گل نمیخوره:n15:
تیمای کره ای رو ضد حمله وحشتناکن مخصوصا با شناختی که از مهاجمای اف سی دارم که خیلی خطرناک تر میشن.
آندو و نکو هم که دو ستون اصلی تیم ملی هم هستن محرومن که کارو برای استقلال سخت تر میکنه.
البته استقلال این بازی باید سراسر حمله باشه و شاید اگه محرومم نبودن قلعه نویی از 1 هافبک دفاعی استفاده میکرد (ترجیحا آندو) و به نکو بازی نمیداد.
نمیشه نگران غیبت این دوتا نبود ولی جانشین تهاجمی کم نیستن براشون.
لاوره و جمشیدیان گزینه مناسبی هستن.
اکبرپور هم نمیدنم بازی میکنه یا نه ولی خوب میتونه از جلو پرس کنه.
با توجه با توانایی استقلال رو توپای هوایی و ضغف اف سی رو این زمینه قطعا یکی دوتا گل با سر شاهد خواهیم بود.
اگه دفاع سوتی نده و روز خوب رحمتی هم باشه بردن این تیم انقدرا هم سخت نیست:n01:

Amir M.ohAma.D
30-09-2013, 13:23
دادگان : استقلال چهارشنبه تنها نخواهد بود

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دکتر محمد دادگان در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، عنوان کرد: آقای قلعه‌نویی! بدان که مردم به خاطر استقلال و ایران چهارشنبه به ورزشگاه می‌آیند و از شما، مدیریت و بازیکنان‌تان در این بازی ملی حمایت خواهند کرد.

دادگان پس از آن که امیر قلعه‌نویی اظهار کرده بود، برای بازی روز چهارشنبه تنهاست و مسئولان و برخی از رسانه‌ها نمی‌خواهند که تیمش در آسیا افتخاری کسب کند، این سخنان را مطرح کرد.
وی در پاسخ به این سوال که آیا خود او هم در این بازی ملی به ورزشگاه می‌رود یا خیر، گفت: من هم چهارشنبه به خاطر این بازی ملی به ورزشگاه خواهم رفت و از استقلال و ایران حمایت خواهم کرد.

نگرانی هواداران اف سی سئول از بازی برگشت / کار سخت جلوی 100 هزار تماشاگر

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

به گزارش اوج، اف سی سئول اگر چه بازی رفت مقابل شاگردان امیر قلعه نویی را با پیروزی پشت سر گذاشت، اما بازی در استادیوم آزادی برای هواداران این تیم دلهره آور است.

در سایتهای انگلیسی زبان مربوط به فوتبال کره، تعدادی از هواداران اف سی سئول گفته اند که بازی برابر 100 هزار تماشاگر ایرانی، کار کره ای ها را سخت خواهد کرد البته طرفداران متعصب سئول نظر دیگری دارند و می گویند قرار نیست چشم بادامی ها با تماشاگران استقلال مسابقه دهد و اف سی سئول می تواند از غیاب جواد نکونام نهایت بهره را ببرد و به فینال لیگ قهرمانان آسیا صعود کند.

vahidgame
30-09-2013, 19:39
مرسی به خاطر این تاپیک
واقعا کار قشنگی بود
به قول جواب خیابانی این چیزا ست که توی فوتبال باقی می مونه :دی

فدراسیون فوتبال ما که کلا تعطیله و فکر کنم بیشتر به فکر اینه که استقلال کمتر بازی کنه تا بازی های لیگ به تعویق نیافته و کار خودشون سخت نشه!
اما هواداران باید از دید ملی نگاه کنن و از استقلال به عنوان نماینده ایران حمایت کنن تا استقلال بتونه به فینال صعود کنه
از طرفی هم یه جورایی این بازی برای استقلال انتقامیه چون ظاهرا این اف سی سئول همون آنیانگ ال جی قدیمه که من نمی دونستم! اون خاطره بازی چند سال پیش با این تیم توی همین مرحله و توی ورزشگاه آزادی رو فکر نکنم از یاد کسی بره و این بار استقلال می تونه انتقام سختی از این تیم کره ای بگیره

arashsard
30-09-2013, 20:32
به عنوان یه استقلالی متعصب با تمام وجود دست تمام پرسپولسی ها به گرمی میفشارم ... بردن کره تحت هر شرایطی زیبا و دوست داشتنی هست ... انشالله چهارشنبه ورزشگاه تمام آبی ... حمایت پرسپلیسی ها از استقلال در این شرایط نشون دهنده روح بلند هواداران این تیم رو داره ...:n16:

MoJtaBa.R
01-10-2013, 14:13
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

EngineeR EhsaN
02-10-2013, 11:36
ایجاد این تاپیک حرکت فوق‌العاده و بجایی بود. ممنون مجتبی جان :n12: این همدلی واقعا ستودنیه و امیدوارم منجر به موفقیت فوتبال ملی کشور بشه.

nw_nk
02-10-2013, 19:22
بازی در حال برگزاری: AFC Champions League | ليگ قهرمانان آسيا 2013 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])