ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تغییر یونیکد یک برنامه که با سی شارپ نوشته شده

zhramb
28-09-2013, 11:23
سلام
من یه برنامه دارم که با سی شارپ نوشته شده ولی تو یکی از فرم ها همه کاراکترهای فارسی رو به صورت علامت سوال نشون میده.من تو یه سایت خارجی خوندم که باید یونیکدشو تغییر داد به این صورت که فایل مورد نظر رو تو ویژوال استودیو باز کرد و از منوی file>advanced saving options یونیکد مورد نظرو انتخاب کرد ولی من نمیدونم کدوم یکی رو باید انتخاب کنم؟اگه میتونید کمکم کنید.:n26:

Msba
28-09-2013, 17:30
البته مشکل شما چند مورد رو بیان می کند که بند اول سوال شماست اما شاید بندهای دیگر پاسخ شما باشد:
1- فایل CS شما یونیکد نباشد که احتمال آن ضعیف است جرا که فایل های CS به طور پیش فرض unicode هستند اما اگر می خواهید تغییر دهید در بخش Save As در کرکره ای کلید Save روی Save As Encoding را بزنید. سپس Unicode UTF8 with signature code 65001 رو انتخاب کنید.(البته اگر شماره code رو اشتباه نکرده باشم.)
2- فونت عناصر را بررسی کنید ببینید روی سیستم شما وجود دارد یا خیر.
3- از بخش Region ویندوز در بخش Administrative و سپس locale بررسی کنید ببینید فارسی یا پرشین انتخاب شده است یا خیر. این بخش Style شناسایی در جدول کد های نان-یونیکد است.

موفق باشید.

zhramb
28-09-2013, 18:47
دوست عزیز همه مراحلو چک کردم ولی درست نشد.جالبش اینجاست که فقط یکی از فرم ها اینجوریه.اگه مشکل از تنظیمات ویندوز باشه که همش به هم میریزه.البته یونیکدش اینی نبود که شما گفتین.تغییرش دادم بازم نشد.فونتش هم time new romance هست که مال خود ویندوزه.چیز دیگه ای به ذهنتون میرسه؟:n28:

Msba
28-09-2013, 19:36
در همان کلاس متنی را خود تایپ کنید و اجرا کنید ببینید درست هست یا خیر. اگر درست باشد که احتمال دو مطلب هست:
1- اطلاعات هنگام ذخیره سازی به علت عدم پشتیبانی فایل از کدینگ های دیگر اشتباه ذخیره شده پس می بایست همه را اصلاح کرد.
2- موارد دیگر. این را می نویسم که دیگران نیز نظر خود را ارائه کنند.

عناصر روی فرم توسط Designer کلاس ( partial فرم ) مقدار دهی می شوند. پس دفت کنید که کدام کلاس را بررسی می کنید.

موفق باشید.

zhramb
29-09-2013, 09:20
بله متن فارسی جدید گذاشتم نشون میده.اما منظورتون از اصلاح شدن چیه؟چطوری اصلاح بشن یعنی؟همه فرمها؟

Msba
29-09-2013, 17:01
دو مطلب دیگر را نیز بررسی کنید:
1-در یک سیستم دیگر و یا یک Virtual Machine برنامه را روی چند تا ویندوز مختلف امتحان کنید. اگر درست نمایش داده شد وضعیت آن ویندوز و ویژوال استدیو را بررسی کنید و آنرا روی سیستم خود پیاده سازی کنید.
2- فونت های مختلف فارسی نظیر سری B و سری F و سری M را بررسی کنید.

اگر درست نشد:
شما می گویید یک فرم خراب است. پس همان فرم را دوباره مقدار دهی کنید. یعنی رشته های فرمتان را دوباره به صورت صحیح تایپ کنید.

موفق باشید.