مشاهده نسخه کامل
: دمای بالای CPU کمــــــــک
ehsan459
28-09-2013, 01:11
سلام
چند وقته که دمای CPU لپتاپم حتی بدون اینکه کار خاصی کنم بالا میره (در حالت بدون استفاده - صفحه ویندوز - حدوداً 50 درجه !)
فکر میکردم از پروسسهای سیستم باشه که وقتی چک کردم اونجا هم چیز اضافی نبود و CPU Usage تقریبا صفر بود فقط به System Idle Process شک کردم که با راهنمایی دوستان متوجه شدم داستان اون چیه .
امروز لپتاپ رو باز کردم و فن و هیت سینکُ درآوردم و روی CPU و GPU رو تمیز کردم و سیلیکون زدم و سیستمُ بستم
فکر میکردم دیگه ردیفه ولی باز همون آش و همون کاسه!
مسئله نگران کننده ایه
دمای CPU تو حالتی که چنتا صفحه فایرفاکس رو باز میکنم به 90 درجه هم میرسه
اگه بخوام یه بازی اجرا کنم فکر کنم انفجارش حتمیه!
لطفا اگه راه حل دیگه ای هست بگید وگرنه باید بدم دست تعمیرکار و تو این اوضاع یه پولیم پیاده شم!
یه عکس هم توی این تاپیک هست - پست 5
دما در حالت کارکرد عادی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
چند وقته که دمای CPU لپتاپم حتی بدون اینکه کار خاصی کنم بالا میره (در حالت بدون استفاده - صفحه ویندوز - حدوداً 50 درجه !)
فکر میکردم از پروسسهای سیستم باشه که وقتی چک کردم اونجا هم چیز اضافی نبود و CPU Usage تقریبا صفر بود فقط به System Idle Process شک کردم که با راهنمایی دوستان متوجه شدم داستان اون چیه .
امروز لپتاپ رو باز کردم و فن و هیت سینکُ درآوردم و روی CPU و GPU رو تمیز کردم و سیلیکون زدم و سیستمُ بستم
مسئله نگران کننده ایه
لطفا اگه راه حل دیگه ای هست بگید وگرنه باید بدم دست تعمیرکار و تو این اوضاع یه پولیم پیاده شم!
دما در حالت کارکرد عادی
خوب تو همون تاپیک بحث را ادامه میدادید نیازی نبود تاپیک جدید بزنید
توی اون تاپیک نوشتید فن به درستی کار میکند و با حداکثر دور کار میکنید تنها چیزی که میمونه تهویه اپ تاب و خروج هوا هست این رو هم بررسی کردین ؟
شاید نیاز باشه بایوس لپ تاب رو آپدیت کنید البته برای اینکار بهتره بدید بیرون اینکارو بکنن
zorro0641
01-10-2013, 00:45
دوست عزیز مشکل میتونه به 3 دلیل باشه
1- سیستم ویروسی شده باشه که واسه فهمیدن و درست کردنش میشه از دیسک نجات kaspersky 2013 استفاده کنین
2- خمیر سلیکون رو به درستی استفاده نکردین
برین خمیز سلیکون deep cool Z5 بخرین _قیمت :20 ت
بعد از پاک کردن خمیر سلیکون قبلی بطور کامل از روی cpu و cooler خمیر سلیکون جدید رو به 5 نقطه از cpu زده و کولر رو به درستی سرجایش قرار بدین
(4 نقطه گوشه هی cpu و یکی هم وسط)
3-در حالی که دارین از سیستمون استفاده میکنین در کیس رو باز کنین و سرعت چرخش فن رو بررسی کنین ببینین ایا سرعت فن با تغییر دمای cpu تغییر میکنه؟
اگر جوابتون نه هست
اول برین به قسمت بایوس و 'گزینه smart fan رو فعال کنین اگه باز هم مشکلتون پا بر جا بود و سرعت چرخش فن تغییری نکرد بدونین که فن خرابه و باید تعویض بشه
ehsan459
01-10-2013, 02:22
دوست عزیز مشکل میتونه به 3 دلیل باشه
1- سیستم ویروسی شده باشه که واسه فهمیدن و درست کردنش میشه از دیسک نجات kaspersky 2013 استفاده کنین
2- خمیر سلیکون رو به درستی استفاده نکردین
برین خمیز سلیکون deep cool Z5 بخرین _قیمت :20 ت
بعد از پاک کردن خمیر سلیکون قبلی بطور کامل از روی cpu و cooler خمیر سلیکون جدید رو به 5 نقطه از cpu زده و کولر رو به درستی سرجایش قرار بدین
(4 نقطه گوشه هی cpu و یکی هم وسط)
3-در حالی که دارین از سیستمون استفاده میکنین در کیس رو باز کنین و سرعت چرخش فن رو بررسی کنین ببینین ایا سرعت فن با تغییر دمای cpu تغییر میکنه؟
اگر جوابتون نه هست
اول برین به قسمت بایوس و 'گزینه smart fan رو فعال کنین اگه باز هم مشکلتون پا بر جا بود و سرعت چرخش فن تغییری نکرد بدونین که فن خرابه و باید تعویض بشه
مرسی از جوابت
سیستم من یه لپتاپه که سیستم خنک کننده ش با PC متفاوته
smart fan بدرستی کار میکنه
فکر کنم همونطور که دوست عزیزمون فرمودن گزینه آپدیت بایوس رو باید امتحان کنم
بازم ممنون
zorro0641
01-10-2013, 03:20
مرسی از جوابت
سیستم من یه لپتاپه که سیستم خنک کننده ش با PC متفاوته
smart fan بدرستی کار میکنه
فکر کنم همونطور که دوست عزیزمون فرمودن گزینه آپدیت بایوس رو باید امتحان کنم
بازم ممنون
:D
شما که گفتین سیستمو باز کردم و سیلیکون زدم دوباره بستم من فک کردم pc دارین
خب دیگه اشکالی نداره
ولی اگه راه حلی پیدا نکردین
برین به قسمت power option =>>change plan setting
Change advanced power setting
processor power management
maximum processor state
رو 50% قرار بدین(یا هر طور که خودتون مناسب میدونین)
در ضمن چند گزینه بالاتر در مورد سیستم خنک کنندگی cpu هست
رو حالت active بزارینش
BATMAN-LOVE
01-10-2013, 06:01
سلام
مسئله نگران کننده ایه
دما در حالت کارکرد عادی
واسه من تو حالت عادی 70 درجه بود!!! و موقعی که کار ساده انجام میدادم به 90 و بالاتر میرسید!
کل هارد اسکن کردم و ویروسی کشی شد الان تو حالت عادی 43 و 45 و کلا پایین تر از 50 درجست بازی هم کنم نهایتا 55 و 50
ehsan459
01-10-2013, 14:08
واسه من تو حالت عادی 70 درجه بود!!! و موقعی که کار ساده انجام میدادم به 90 و بالاتر میرسید!
کل هارد اسکن کردم و ویروسی کشی شد الان تو حالت عادی 43 و 45 و کلا پایین تر از 50 درجست بازی هم کنم نهایتا 55 و 50
با چی اسکن کردی؟ من با Bitdefender آنلاین اسکن کردم چیزی نبود
ehsan459
01-10-2013, 14:43
:D
شما که گفتین سیستمو باز کردم و سیلیکون زدم دوباره بستم من فک کردم pc دارین
خب دیگه اشکالی نداره
ولی اگه راه حلی پیدا نکردین
برین به قسمت power option =>>change plan setting
Change advanced power setting
processor power management
maximum processor state
رو 50% قرار بدین(یا هر طور که خودتون مناسب میدونین)
در ضمن چند گزینه بالاتر در مورد سیستم خنک کنندگی cpu هست
رو حالت active بزارینش
دوست عزیز راه حلی که گفتی جواب میده
هم cpu usage پایین میاد هم دمای cpu
اما عملا از نصف توان CPU استفاده میشه
مثلا سرعت CPU من 2.3 ghz که فقط از حدودا 1 ghz اون استفاده میکنه
در processهای پایین این راه شاید جواب بده اما توی processهای بالا عملکرد سیستم خیلی کند میشه
zorro0641
01-10-2013, 18:49
دوست عزیز راه حلی که گفتی جواب میده
هم cpu usage پایین میاد هم دمای cpu
اما عملا از نصف توان CPU استفاده میشه
مثلا سرعت CPU من 2.3 ghz که فقط از حدودا 1 ghz اون استفاده میکنه
در processهای پایین این راه شاید جواب بده اما توی processهای بالا عملکرد سیستم خیلی کند میشه
قطعا همینطوره
منم که بهتون گفتم اگه راه حلی پیدا نکردین ازش استفاده کنین
اگه میخواین سیستمون رو ویروس یابی کنین برین یه دیسک نجات kaspersky 2013 بخرین (نیاز به نصب نداره بعد از اینکه سیستمتون رو بوت کردین میاد بالا به قول خودمون bootable هست)
ehsan459
01-10-2013, 19:23
ok
rescue disk هم امشب تست میکنم ببینم چی میشه
ممنون از راهنماییت :n06:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.