مشاهده نسخه کامل
: نگرانی از مصرف قرص سیتالوپرام
Mostafa NBA
27-09-2013, 18:26
سلام دوستان.
بنده مدتی دچار استرس های عجیب غریب شدم و 2 تا دکتر مغز و اعصاب رفتم و بعد MRI و نوار مغر ، هر 2 تا برام قرص ضد افسردگی سیتالوپرام 20 دادن به همراه قرص پروپرانولول.
پروپرانولول رو که خیلی وقته دارم مصرف میکنم اما سیتالوپرام رو مصرف نکردم به دلیل صحبت های منفی ای که ازش شنیدم. (الانم که دومین دکتر به بنده این قرص رو داده)
اول از هرچیز من شنیدم که قرص های ضد افسردگی وابستگی شدید میاره و دیگه نمیشه ترکش کرد و در نهایت آدم رو بیشتر افسرده میکنه اگه مصرفش قطع بشه.
دوم اینکه من کاغذ راهنمای درونِ جعبه ی قرص رو که دیدم، نوشته بود شایع ترین عارضه ی این قرص اختلالات جنسی هست. و یکی دیگه از عوارض اون بی احساسی بود.
اول از همه اینکه من میخواستم بدونم اختلال جنسی دقیقاً چجوری رخ میده؟؟ و اینکه بنده الان توی یک رابطه هستم، با مصرف این قرص ممکنه احساساتم تغییر کنه و دچار مشکل شم؟؟
نسیم.مجد
27-09-2013, 18:50
سلام دوستان.
بنده مدتی دچار استرس های عجیب غریب شدم و 2 تا دکتر مغز و اعصاب رفتم و بعد MRI و نوار مغر ، هر 2 تا برام قرص ضد افسردگی سیتالوپرام 20 دادن به همراه قرص پروپرانولول.
پروپرانولول رو که خیلی وقته دارم مصرف میکنم اما سیتالوپرام رو مصرف نکردم به دلیل صحبت های منفی ای که ازش شنیدم. (الانم که دومین دکتر به بنده این قرص رو داده)
اول از هرچیز من شنیدم که قرص های ضد افسردگی وابستگی شدید میاره و دیگه نمیشه ترکش کرد و در نهایت آدم رو بیشتر افسرده میکنه اگه مصرفش قطع بشه.
دوم اینکه من کاغذ راهنمای درونِ جعبه ی قرص رو که دیدم، نوشته بود شایع ترین عارضه ی این قرص اختلالات جنسی هست. و یکی دیگه از عوارض اون بی احساسی بود.
اول از همه اینکه من میخواستم بدونم اختلال جنسی دقیقاً چجوری رخ میده؟؟ و اینکه بنده الان توی یک رابطه هستم، با مصرف این قرص ممکنه احساساتم تغییر کنه و دچار مشکل شم؟؟
داروهای ضد افسردگی از خانواده ssri اعتیاد آور نیستند
------------------------------
هموطن-بر خلاف تصور برخی از مردم ، قرص های ضد افسردگی اعتیاد آور نیستند.
دکتر سید جواد موسوی اظهار داشت : قرص های ضد افسردگي ها با فراهم كردن شرايط براي ايجاد تغييرات مثبت در تفکر و خلق افراد به فرد كمك مي كند تا هیجان هاي دشوار روحی را بدون احساس فشار و سختي، تجربه کند.
وی گفت : آنچه که در ارتباط با قرص های ضد افسردگی خطرناک است مصرف خود سرانه آن است که مثل هر داروی دیگری ممکن است عوارضی در پی داشته باشد. به گفته وی عوارض جانبي داروهای ضد افسردگی خفيف بوده و با گذشت زمان كاهش مي يابند.
این روانپزشک افزود: ممکن است درآغاز درمان با داروهاي ضد افسردگي احساس غير معمولي از انرژي، به ويژه در مقايسه با حالت قبلي در افراد ايجاد شود که این یک حالت طبیعی است و به تریج برطرف می شود.
وی ادامه داد: در صورت که پزشک تشخیص دهد که فرد باید در کنار مشاوره و روان درمانی از این قرص ها استفاده کند عدم استفاده از انها می تواند فرایند درمان بیماری دچار اختلال کند لذا توصیه می شود که در صورت تجویز پزشک در مصرف این داروها سهل انگاری نشود.
منبع:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Mostafa NBA
27-09-2013, 20:26
نقل قولی که کردید، بجا و مناسب بود اما من جواب سوال هام رو نگرفتم.
نسیم.مجد
27-09-2013, 20:54
نقل قولی که کردید، بجا و مناسب بود اما من جواب سوال هام رو نگرفتم.
نگرفتین یا نخواستین بگیرین؟
داروهای ضد افسردگی از خانواده اس اس آر ای ها اعتیاد آور نیستن من سالهاست مصرف میکنم
Mostafa NBA
28-09-2013, 00:27
نگرفتین یا نخواستین بگیرین؟
داروهای ضد افسردگی از خانواده اس اس آر ای ها اعتیاد آور نیستن من سالهاست مصرف میکنم
خط آخرِ متنم منظورمه. 2تا سوال پرسیدم اونجا.
مرسی.
نسیم.مجد
28-09-2013, 14:04
بله احتمالش هست میل جنسی رو کم میکنه این دارو در مورد احساسات هم زیاد تاثیری نداره اخه هر داروی رو هر بدن یه تاثیر داره
مثلا این دارو رو من مصرف میکردم خیلی خوابم میبرد تو روز اما همین دارو رو دوستم مصرف میکرد خوابش نصف شده بود نمیشه گفت همه عوارض رو روی یه نفر داره
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.